• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Gel sen gel, bebek provası yapmış oluruz :1:
Zaten birkaç hafta sonra düşünüyorduk, kırkı da çıkacak yakında. Sarıp sarmalar getirirsin. Ya da kırk uçuruma yapalım hep beraber

kırkı çıkmadan her yere gittik zaten :)) bebekle gelmem zor olur diye korkuyom daha tek çıkamadım bi yere :))

Anladım canım, tamam o zaman. Sen nerede çalışıyorsun bu arada?

İzmit'te oturuyorum canım ama dilovasında çalışıyorum. ctesi pazar tatil neyseki. sen çalışıyor musun?

evet doğum iznindeyim şuan 1 ayım daha var ama ben ücretsiz iznimide alıcam o yüzden uzun bi süre evdeyim

Ayy canım ne güzel, senin yerinde olmak isterdim şimdi, hem bbeğimi doğurmuş hem de izinde , ohhhh. bir an önce gelsin o günler istiyorum.

İzmit'te oturuyorum canım ama dilovasında çalışıyorum. ctesi pazar tatil neyseki. sen çalışıyor musun?

Ayy canım ne güzel, senin yerinde olmak isterdim şimdi, hem bbeğimi doğurmuş hem de izinde , ohhhh. bir an önce gelsin o günler istiyorum.

bianda bi bakmışsın büyümüş bile:) ben hamile olduğumu daha dün öğrenmiş gibi hissediyorum kendimi :)

Ben homeofis çalışıyorum canım, avukatım.
Sen ne iş yapıyorsun, Dilovası'na gidip gelmek zor olmuyor mu?

bianda bi bakmışsın büyümüş bile:) ben hamile olduğumu daha dün öğrenmiş gibi hissediyorum kendimi :)

İlk 3 ay zor geçti benim için mide bulantılarım oldu çünkü ama şimdi daha iyiyim, günler daha çacuk geçiyor dediğin gibi ama şimdi kucağımızda olsa hiç fena olmazdı.

Ben homeofis çalışıyorum canım, avukatım.
Sen ne iş yapıyorsun, Dilovası'na gidip gelmek zor olmuyor mu?

Servisim var canım, ulaşım sıkıntı olmuyor benim için. Bir araya geldiğimizde kendimizden bol bol bahsederiz artık.

Back