- 24 Mayıs 2013
- 155
- 37
- 68
1 aylık hamile misin yoksa 1 aylık bebeğin mi var canım :)
1 ay 1 haftalık bebeğim var :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 aylık hamile misin yoksa 1 aylık bebeğin mi var canım :)
1 ay 1 haftalık bebeğim var :))
Gel sen gel, bebek provası yapmış oluruz
Zaten birkaç hafta sonra düşünüyorduk, kırkı da çıkacak yakında. Sarıp sarmalar getirirsin. Ya da kırk uçuruma yapalım hep beraber
kırkı çıkmadan her yere gittik zaten :)) bebekle gelmem zor olur diye korkuyom daha tek çıkamadım bi yere :))
Ne taraftasın canım, o taraftan gelen olursa yardımcı olur belki
benim bebeğim çok küçük daha 1 aylık :)) inş gelebilirimmm bende
körfezde oturuyorum siz ne taraftasınız
Canım seni de ekledim listeye, mümkünse gel tabi, bebek severiz, ne tatlıdır o şimdi. Allah bağışlasın.
Benim tam tersi istikamet, Başiskele.
Diğer arkadaşlar yahyakaptan civarında.
Canım çok kalabalık olmayız zaten, listeye pek gerek yok aslında.
körfezde oturuyorum siz ne taraftasınız
Ben plajyolundayım canım.Yolculuğunun bir bölümünde sana yardımcı olurum. Yine konuşuruz sonra olmadı. Haberleşiriz.
tamamdır konuşuruz yine :) çalışıyomusunuz kızlar yoksa ev hanımımısınız
Liste derken, unutmayalım yanlışlıkla birini diye, bir yere not alıyorum. Haber verirken atlamayalım kimseyi, umarım katılım olur.
Ben çalışıyorum, dolayısıyla güzel güneşli bir cumartesi gününde buluşabiliriz. Sen çalışıyor musun, şuan izindesindir gerçi?
Anladım canım, tamam o zaman. Sen nerede çalışıyorsun bu arada?
evet doğum iznindeyim şuan 1 ayım daha var ama ben ücretsiz iznimide alıcam o yüzden uzun bi süre evdeyim
İzmit'te oturuyorum canım ama dilovasında çalışıyorum. ctesi pazar tatil neyseki. sen çalışıyor musun?
Ayy canım ne güzel, senin yerinde olmak isterdim şimdi, hem bbeğimi doğurmuş hem de izinde , ohhhh. bir an önce gelsin o günler istiyorum.
İzmit'te oturuyorum canım ama dilovasında çalışıyorum. ctesi pazar tatil neyseki. sen çalışıyor musun?
Ayy canım ne güzel, senin yerinde olmak isterdim şimdi, hem bbeğimi doğurmuş hem de izinde , ohhhh. bir an önce gelsin o günler istiyorum.
Ben homeofis çalışıyorum canım, avukatım.
Sen ne iş yapıyorsun, Dilovası'na gidip gelmek zor olmuyor mu?
bianda bi bakmışsın büyümüş bile:) ben hamile olduğumu daha dün öğrenmiş gibi hissediyorum kendimi :)
Ben homeofis çalışıyorum canım, avukatım.
Sen ne iş yapıyorsun, Dilovası'na gidip gelmek zor olmuyor mu?