• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Benimkide kız canım :1:

Bu sene kız senesi midir nedir, çoğunlukla kız duyuyorum. Sen yolu yarıladın, benim 5 ay daha var, hatırlarsın senle aynı gidiyorduk hemen hemen ama ben bebeğimi kaybetmiştim.Ama Allah'a şükür yetiştim yine size.
İsim düşündün mü efeada'cım kızına?

Bu sene kız senesi midir nedir, çoğunlukla kız duyuyorum. Sen yolu yarıladın, benim 5 ay daha var, hatırlarsın senle aynı gidiyorduk hemen hemen ama ben bebeğimi kaybetmiştim.Ama Allah'a şükür yetiştim yine size.

Evet canım 3 aydan az kaldı bizim doğuma :52:
Hatırlıyorum canım inşallah bu sefer sağlıkla tamamlarsın bu süreci :16:
Deniz olcak bizimkinin ismi inşallah :1:

Bana da herkes erkek senesi diyor.

Benim paşam olacak, kızlar bol olsun da rahat rahat gelin seçeyim :1:

Evet canım 3 aydan az kaldı bizim doğuma :52:
Hatırlıyorum canım inşallah bu sefer sağlıkla tamamlarsın bu süreci :16:
Deniz olcak bizimkinin ismi inşallah :1:

Çok güzel isim, Allah koymayı nasip etsin efeada'cım.

Bana da herkes erkek senesi diyor.

Benim paşam olacak, kızlar bol olsun da rahat rahat gelin seçeyim :1:

Alemsin :)) Şimdeden başlamışsın erkek annesi olarak :))

Kızlar, izmitli hamişler olarak bir ara yüzyüze görüşeceğiz, gelmek isteyenler söylesinler. Bir süre daha bekliyoruz belki duymayan olur diye, güzel bir havada,haftasonu, İzmit merkezde olacak. Ara ara yazacağım topiğe, duymayan kalmasın diye.

negüzel düşünülmüş gelmek isterdim ama bu haftalarda tek başıma dışarı çıkmak sıkıntı oluyor benim için minibüse binmek falan çok zor olur bunu bebişler doğduktan sonrada tekrarlayabilir miyiz :34:

hanımlar sizler kaç yaşındasınız :))

ben 27 yaşındayım

benim bebişim de kız :12:

negüzel düşünülmüş gelmek isterdim ama bu haftalarda tek başıma dışarı çıkmak sıkıntı oluyor benim için minibüse binmek falan çok zor olur bunu bebişler doğduktan sonrada tekrarlayabilir miyiz :34:

ben 27 yaşındayım

Ohh bir kız daha:1:

Buluşmaları sık sık tekrarlarız inşallah, özellikle Kocaeli'ye gelin gelenler için çok iyi olur.

ben 27 yaşındayım

Anlayabiliyorum canım seni, çoğunuz son aylardasınız, tabiki doğduktan sonra yine bir araya geliriz zaten amacımız o, aynı yaşıt çocuklarımız olacakki paylaşacak çok şeyimiz olur, ve devam ederse böyle belki çocuklarımız çok yakın arkadaş olur, belli mi olur. Kızının ismine ne koyacaksın canım?

Son düzenleme:
Anlayabiliyorum canım seni, çoğunuz son aylardasınız, tabiki doğduktan sonra yine bir araya geliriz zaten amacımız o, aynı yaşıt çocuklarımız olacakki paylaşacak çok şeyimiz olur, ve devam ederse böyle belki çocuklarımız çok yakın arkadaş olur, belli mi olur. Kızının ismine ne koyacaksın canım?

tmm ozmn alır kızımı gelirim bidaha ki buluşmaya :1:
Ceyda düşünüyoruz canım

tmm ozmn alır kızımı gelirim bidaha ki buluşmaya :1:
Ceyda düşünüyoruz canım

ayyy o günleri görürüz inşallah, kızlarımızı biraraya getirdiğimiz günleri. İsmi de çok güzelmiş. Benim de aklımda bir isim var tam kesin değil henüz.
29unda kontrole gideceğim ayrıntılı usg için, çok heyecanlıyım. bebeğimi uzun uzuya göreceğim. Senin nasıl gidiyor sürecin, üzüyor mu kızın seni :)

ayyy o günleri görürüz inşallah, kızlarımızı biraraya getirdiğimiz günleri. İsmi de çok güzelmiş. Benim de aklımda bir isim var tam kesin değil henüz.
29unda kontrole gideceğim ayrıntılı usg için, çok heyecanlıyım. bebeğimi uzun uzuya göreceğim. Senin nasıl gidiyor sürecin, üzüyor mu kızın seni :)

inşallah canım söylemesi düşüncesi bile çok güzel :16:
inş. güzel geçer kontrolün insan o küçücük ekrandan hiç ayrılmak istemiyor keşke evde de olsa bitane diyorum :1:
sen ne düşünüyorsun canım isim olarak gerçi kesinleşmemiş ama insan yinede merak ediyor :)
çok şükür kızım bana hiç zorluk çıkarmıyor bazı geceler uyumakta zorlanmaya başladım artık ama onlarda normal nereye dönsen rahat edemiyorsun. bide genelde sola yatmaya çalışıyorum dr'um kan akışı için sola yat demişti.

inşallah canım söylemesi düşüncesi bile çok güzel :16:
inş. güzel geçer kontrolün insan o küçücük ekrandan hiç ayrılmak istemiyor keşke evde de olsa bitane diyorum :1:
sen ne düşünüyorsun canım isim olarak gerçi kesinleşmemiş ama insan yinede merak ediyor :)
çok şükür kızım bana hiç zorluk çıkarmıyor bazı geceler uyumakta zorlanmaya başladım artık ama onlarda normal nereye dönsen rahat edemiyorsun. bide genelde sola yatmaya çalışıyorum dr'um kan akışı için sola yat demişti.

sağol canım. İsim olarak Alya aklımda var ama kesin değil dediğim gibi. Son zamanlara doğru kesinleşir artık :))
Senin doğuma birşey kalmamış zamanında gelirse, 1,5 ay var.Rahat hareket edememen normal, bu zamana kadar geldin, rahat bir doğumun olur inşallah. Artık bebek aşağı doğru inmeye başlamıştır. Doktorun ne diyor, buarada normal mi, sezeryan mı olacaksın?

kızlar bende ızmıtteyım kacıncı haftalardasınız merak ettım ve hangı hastaneye gıdıyosunuz

ben 36 haftadayım artık dogum ıcın sımdılık tahsın ozbege gıtmeye basladım ama ıcıme cok sınmedı

ben 36 haftadayım artık dogum ıcın sımdılık tahsın ozbege gıtmeye basladım ama ıcıme cok sınmedı

Allah sana hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşım, bebeğinin cinsiyeti nedir? Derince'deki tahsin özbek'e mi gidiyorsun canım? Ben Eray Bey'e gidiyorum özel muayenehanesine ama Cihan hastanesini, yenidoğan ünitesini, hemşirelerini ve doktor olarak Lütfiye Hanım'ı çok kişiden duyuyorum.Ben'de ya acıbadem de yada cihan da doğum yapacağım inşallah, Allah göstermesin ama doktordan sonra hastahanenin yenidoğan ünitesinin iyi olması çok önemli bence buna dikkat etmek gerekir.

33. Hafta icindeyim. Cihan hastanesinde Lutfiye Hanima gidiyorum. Dogum subatin son gunuyle martin ilk gunleri gibi gorunuyo. Su an da normal dogum bakalim hayirlisi. Yavas yavas dogum stresi sarmaya basladi. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Bebeklerimizi sag salim kucagimiza alalim ins.

Back