kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

bu arada sekerım normale dondu cok skuur:) kanım da 11.9 cıktı. bebıs de ıyymıs sadece kılosu baya onden gıdıyormus. allah herkese guzel haberler almasını nasıp etsınn

ya arkadaşlar onemlı bır sey soracagım kordon bebişin burnunun ordan gecıyormus. doktor korkulacak bısey yok baskı yok dedı ama ıcım rahat etmedı..

Cok tesekkur ederim hepinize en azindan icim rahat gidicem bakalim yarin 2.30 da randevum var insallah guzel haberler alirim 4+4 de gitmis olcam insallah keseyi fln gorebilir cok heycanliyim o yuzden bu kadar korkuyorum galiba

Sanırım başka şansımız yok.Ben üniversiteden Eray beye randevu almayı düşünüyorum zaten dr.um da onu onermisti ultrasonu özelde yaptirirsam.

Naykocum bugün gittim doktor yasemin doğana detaylı ultrasonu mu yaptırdım. Sevk filan istemedim kimliğimi verip sıra numarası aldım sıram gelince de içeri girdim.Çok şükür bi sıkıntı yok kuzumda.Yani eğer randevu almadıysan eray beyden, umuttepede sevk gerekmiyor diye bilmeni istedim.

Canım sevindim bi sorun olmamasına :) gittiğinde ayrıntılı ultrason icin mi sıra nosu aldın yoksa muayene icin mi sıra aldın? Bide sabah erken mi gittin canım? Ilk defa gideceğim üniversiteye islerimi halledemeden geri dönmek istemiyorum.

canım sana verdiğim numaradan randevu alıyorsun. hic sevk mevk deme sen direk detayli ultrason için randevu alicam de. sonra iste artik hangi saate verirlerse kadin doğum yatan hasta kismina gidiyosun ana Bina 1.katta Bölüm sekreterine diyorsun şu saatte randevum var diye sadece kimliğini vermen yeterli o kayit yapıyor senin gibi gelenler olur zaten orda goruceksin iste sıra numarasi veriyor kim önce geldiyse artık o sıra numarasina göre giriosun.sadece şu oldu 1 dediler 2 de girebildim onun dışında hiç gozunde büyütme git gel yapmana gerek kalmicak hemen o gün halloluyor.

Gökhan bey benim eski doktorum, gercekten insanlık olarak cok iyidir. Hekimliği de iyidir.

Canım aldım randevu sonunda açtılar telefonu.16 aralik sabah 9da gideceğim çok sağol :)

Son düzenleme:
bende cihan hastanesine gdiiyorum..drdumdan herşeyden memenunum ama nedense doğuma karr veremdim kadın doğum da yapmayı düşünyorum alikahyada..ne etcem bilmiyorum artıkk.. az da kaldı du abaklım ne olcak :))

slm arkadaşlar birşey sorucam bebek şekeri yapmak istiyoruzda arkadaşla bir kaç yer biliyorum malzeme almak için ama sizinde fikrinizi almak istiyorum en uygun nerde var hem kapı süsü hem şeker yapıcaz belki bildiğiniz toptan uyguna veren yerler vardır.paylaşırsanız çok sevinirim.yerin isminide yazarsanız çok iyi olur.şimdiden teşekkürler.

bende cihan hastanesine gdiiyorum..drdumdan herşeyden memenunum ama nedense doğuma karr veremdim kadın doğum da yapmayı düşünyorum alikahyada..ne etcem bilmiyorum artıkk.. az da kaldı du abaklım ne olcak :))

Canım öncelikle hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebisini :) bu benim 2. gebeligim ilk doğumumu alikahyada normal doğum olarak yapmıştım. Allah razı olsun ebesi,hasta bakicisi, temizlik elemanı bile çok iyi davranmisti bana doğumda sorunsuz geçmişti bi sorun yaşamadım. Özelden tek farkı odaların tek kişilik olmamasıydi.Zaten akşam 7 de doğum olmuştu sabah 8 de de çıkmıştım o da pek sorun olmamıştı yani.Simdiki gebeligimde cihana gidiyorum.Dogumu epidural normal istediğim için dogumuda cihanda yapmayı düşünüyorum.Bi arkadaşımda 10 gün önce Alikahyada epidural sezeryan doğum yaptı o da memnun kalmış tek fark odalar 2 kişilik dedi oda,ilgi alaka iyiydi dedi.Senin doğum şeklin belli mi canim?

merhabalarr ben de yaptığım için şekeer ve kapı susu ılgımı cektı:) fakattt ızmıtte hıc uygun toptancı bır yer bulamadım. ben keceden yapıyorum bu arada:)

arkadaşlar sizlere sorum olacak benım bebıs 10 15 gun onden gıdıyor kılosu gelısımı. bu durum etkılıyor mu dogumu? yanı erken gelme durumu olabılır mıı?
bırde spınal sezeryan ve epıdural sezeryan olan var mı tam olarak farkı ne bunlarınn?
şimdiden tesekkkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…