• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Kızlar bu sabah kontrolum vardı.Herşey yolunda bir sorun yok çok şükür 3 lü test ve ayrıntılı ultrason yazdı onları yaptircaz.Buarada cinsiyetimizi de öğrendik kız dedi % 90 :) benden şimdilik haberler böyle.

kızlar bebekleriniz hayırlı olsun... allah bana da nasip etsin inş :) bizim bir süredir olmuyor biz de artık bi yerden başlayalım dedik aşılama yaptırmak istiyoruz bi aksilik çıkmazsa. hiç duydunuz mu izmitte aşılama konusunda iyi bir bayan doktor?

Son düzenleme:
kızlar selam bizde hala bebiş yok rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum ama bana da burda cihan hastanesini söylediler bu ay oraya gidip kontrole gitmeyi düşünüyorum.lütfiye hanım varmış ücretleri nasıl oranın bilenler varmı..

Kızlar bu sabah kontrolum vardı.Herşey yolunda bir sorun yok çok şükür 3 lü test ve ayrıntılı ultrason yazdı onları yaptircaz.Buarada cinsiyetimizi de öğrendik kız dedi % 90 :) benden şimdilik haberler böyle.

Canım gözün aydın inşallah test sonuçlarında iyi olur :16:
Kız demek ne güzel bende kız istiyorum tabi sağlıklı olmalı herşeyden önce geliyor :21:
Senin bir oğlun vardı ne güzel ikincisi kız inşallah sağ salim alırsın kucağına :16:
Benimde Cuma günü kontrolüm var sonuçları yazarım :52:

Canım gözün aydın inşallah test sonuçlarında iyi olur :16:
Kız demek ne güzel bende kız istiyorum tabi sağlıklı olmalı herşeyden önce geliyor :21:
Senin bir oğlun vardı ne güzel ikincisi kız inşallah sağ salim alırsın kucağına :16:
Benimde Cuma günü kontrolüm var sonuçları yazarım :52:

Amin canımm inşallah. Allah gönlüne göre versin seninde.Bekliyorum güzel haberlerini...

kızlar selam bizde hala bebiş yok rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum ama bana da burda cihan hastanesini söylediler bu ay oraya gidip kontrole gitmeyi düşünüyorum.lütfiye hanım varmış ücretleri nasıl oranın bilenler varmı..
Canım Allah en kisa zamanda sana da nasip etsin inşallah.Ben Cihan'a gidiyorum ücretler sigortaliya 50 tl idi ama bi kaç hafta önce zam geldi 62 tl idi son gittiğimde.

allahın izni ile bir göreyim o günleri hem sevincimi hemde yorumlarımı paylaşırım tabikide bu arada doğum ücreti ile ilgili hiç konuştunuz mu
Cihandaki ilk doğum senden olcak canim sanırım :) Hayirlisiyla bebisini kucağına alırsın inşallah zamdan önce sezeryan 900 dü normal hakkında bilgim yoktu.Zamdan sonra ne oldu hiç bilmiyorum.

Cihandaki ilk doğum senden olcak canim sanırım :) Hayirlisiyla bebisini kucağına alırsın inşallah zamdan önce sezeryan 900 dü normal hakkında bilgim yoktu.Zamdan sonra ne oldu hiç bilmiyorum.

bende cihanda doğum yapacağım nasipse. sezeryan da normal doğum da aynı su an 900.esas yılbaşından sonra zam gelecekmis o da henüz belli degil geçen hafta sormuştum.

bende cihanda doğum yapacağım nasipse. sezeryan da normal doğum da aynı su an 900.esas yılbaşından sonra zam gelecekmis o da henüz belli degil geçen hafta sormuştum.

ben doktoruma 2 ay önce sormuştum bu zam olayları çıkmadan önce bana normal doğum 500 mecburi sezeryan 700 isteğe bağlı sezeryan 900 demişti değiştimi acaba bu gittiğimde bidaha bir sorayım

Ben de 22 haftalik hamileyim. Cihan hastanesssine gidiyorum Lutfiye Hanima ve cok memnunum. Bilgilerimi paylasmak istedim.
Bu arada Lutfiye Hanim in yaptirdigi dogumlar hakkinda bilginiz var mi? Genelde normal mi sezaryan mi tercih ediyor? Bazi doktorlar
Icin sezaryanci normalci diyorlar, su ana kadar dioktorumdan memnunum. Dogum yapanlar vvarsa Lutfiye hanimaa gidip paylasimlari
Bekliyorum.

Ben de 22 haftalik hamileyim. Cihan hastanesssine gidiyorum Lutfiye Hanima ve cok memnunum. Bilgilerimi paylasmak istedim.
Bu arada Lutfiye Hanim in yaptirdigi dogumlar hakkinda bilginiz var mi? Genelde normal mi sezaryan mi tercih ediyor? Bazi doktorlar
Icin sezaryanci normalci diyorlar, su ana kadar dioktorumdan memnunum. Dogum yapanlar vvarsa Lutfiye hanimaa gidip paylasimlari
Bekliyorum.

bende ilk defa gideceğim lütfiye hanımı çok övdüler inş bende memnun kalırım. :31:

Bekliyorum.

bende ilk defa gideceğim lütfiye hanımı çok övdüler inş bende memnun kalırım. :31:

Ben hamileliğimin en başından beri Lütfiye hanım'a gidiyorum çok da memnunum.Eğer ki herşey yolunda giderse normal doğum yapmak istediğimi de en başından belirttim kendisine..Bana tabiki dedi eğer şartlar uygunsa normal doğum olur dedi.peki dedim normal doğum olursa siz girecek misiniz? Evet dedi gece 2-3 veya hafta sonu hiç farketmez ben giricem dedi.Umarım dediği gibi de olur.

slm kızlar benimde dün kontrolüm vardı bende cihana lütfiye hanıma gidiyorum 3 4 senelik doktorum ve çok memnunum onu ilk keşfedenlerdenim ama şimdi çok yoğunlaştı o bir tane herkezede yetişiyor ve yeteri derecede ilgileniyor çok şükür herşey yolundaydı sadece bu ay fazla kilo aldım 15 haftamdayım bir ayda 3.5 kilo almışım cinsiyetini öğrenecektik ama bizimki inatçı çıktı bacakları çapraz yapıp kendini bize göstermedi doktor bayağı uğraştı görmek için ama inat etti bebiş.bu arada cihan hast normal sezeryan doğum aynı fiyat 900 sadece epiduralmi normalmi o değişiyor yani ağrısız doğım isteyenler biraz daha fark veriyorlarmış oda sanırım 1 200 oluyormuş sezeryandada belden uyuşturma yapılırsa 1.50 tl oluyormuş doğum fotoğrafçısı varmış hepsi fiyatın içindeymiş ayrıca odalarıda hepsi tek kişilikmiş ben duymuştum bazı hastanelerde iki kişilik odalar varmış biraz daha fark vererek tek kişilikte kalıyormuşsun ama burası öyle değil hepsi tek kişilik ben çok beğendim hast yeni olmasıda avantaj benim arkadaşım bu ay sonunda doğum yapacak orda bütün bilgileri ondan almayı düşünüyorum.sizede burdan paylaşırım inş.herkeze hayırlı doğumlar sağlıkla inş.

kızlar funda doğan a giden varmı peki bide bu testleri falan özelde nasıl hallediyosunuz..

Back