• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Hayirlisiyla bebisini kucağına alırsın inşallah canım. Benim ilk cocugumda gittiğim dr.dur Mehmet bey.Dogumdan sonra unutma bizi mujdeyi bekliyoruz hem tecrübelerini paylasirsin bizimle.Dualarim seninle.

canım benim allah razı olsun hayırlısı olur inş hepimiz içinde doğuma kaldı 9gün stres basladı hııııı mehmet beyden memnun kalmışmıydın peki

canım benim allah razı olsun hayırlısı olur inş hepimiz içinde doğuma kaldı 9gün stres basladı hııııı mehmet beyden memnun kalmışmıydın peki

Canım ben kontrollere ona gidiyordum ama doğumu devlette yapmıştım normal olduğu için doğuma girmemisti.Gecenlerde bi tanıdığım doğum yaptı sezeryan, memnun kaldigini söylemişti.

Kızlar merhaba,

Son birkaç gündür hiç giremedim ve okuyamadım yazdıklarınızı:44:
Bugün çok üzgün ve güçsüzüm :50::14:
Benim eşim gemi kaptanı bugün ayrılık vaktiydi bizim için :14:
Artık minik bebişimle beraber bekleyeceğiz babasını, sanki o da hissetmiş gibi bu gece pek uyuyamadım kasık ağrım vardı arada kramp girdi karnıma :14::14:
Eşim gemiye 2 gün önce katıldı gemi Yalova'da tersanede olduğu için yanında bende gittim 2 gün kalıp bugün döndüm onu orda bırakmak eve ayrı dönmek o kadar zorduki:14::14::5::58:
Gemi 1 haftaya kadar sefer çıkacak inşallah sağ salim gidip evimize dönsün dualarım her zamanki gibi onunla:5:
Yıllardır yaşadığımız dönemsel ayrılıklar her ne kadar alışmış olsakta bu sefer hamileliktenmi bilmiyorum çok zor geldi çok ağladım hala ağlıyorum:14::14::14:
Umarım bu melankolik halim çok uzun sürmez :14::14:
allh kavuştrsun cnaım benim..
rabbim bebğinede sana da sağlık sıhat versin cnmm
oooooooooooo çok uzun zaman olduuu.....

selam arkadaslar uzun zamandr gelemedim aranıza bayramdı falandı derken hiç fırsat bulamadım.en son aşılamadan bahsetmısım sizlere ne yazıkk ki aşılamam da olumsuz oldu regl oldum....ve bu konu üstüne eşimle karar aldık tedaviye son verdik.su an zamanı değil demek ki bizim için, cok fazla ustune gttık ve kendimize stres yaptık bu sürecte olanlar anlıyolardr eminim beni ne kadar umursamaz davranmak istesek de maalesef olmuyor.o yüzden bu konuyu akısına bıraktık Allahım zaten nasip ettiyse bize olur diye düşünerek yolumuza devam ediyoruz bakalım hersey nasip ne yapsak boş...

her şeyn hayrlısı cnm..rabbim çok bekletemeden nasp eylesin..kucağıunda da göstersin insşşlhh

evet haklisin aslinda sopali hastanesine gidiyorum hani evime de yakin o yonden iyi ama etrafimda tanidigim ve forumdada bakiyorum tek devlete giden benom ya tek akilli benim ya tek deli :)

canım merhaba
hangi hastaneye gidiyorsun? Sana sopalı da Özkan Hayıt ı önerebilirim ben düşük sonrası kürtaj olmuştum ve çok korkuyordum ama doktor beni baya bi rahatlattı çok sabırlı ve iyi bir doktor of bile demeden bütün nazımı çekti. Fakat hasta bakıcı ve hemşireler çok suratsız malesef bu bütün devlet hastanelerinde böyle.

Arkadaşlar aranızda akademi hastanesi yaşar beye giden var mı?
Ben halaa karar veremedim bir an önce hamile kalmak istiyorum.
Bir hafta önce görümcem yaşar beye ameliyat oldu kistlerinden. Güler yüzlü esprili bir doktor sevdim aslında hemşireler de çok tatlı ama akademi hastanesi diğer hastanelere göre biraz pahalı ve pahalı olmasına rağmen çok da konforlu değil. Odalar iki kişilik süsleme falan yok albümde yok renkli ultrason falan varmı bilmiyorum onuda sorucam. Ama yine de yaşar bey hakkında sizlerden iyi şeyler duyarsam gitmeyi düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum.

canım merhaba
hangi hastaneye gidiyorsun? Sana sopalı da Özkan Hayıt ı önerebilirim ben düşük sonrası kürtaj olmuştum ve çok korkuyordum ama doktor beni baya bi rahatlattı çok sabırlı ve iyi bir doktor of bile demeden bütün nazımı çekti. Fakat hasta bakıcı ve hemşireler çok suratsız malesef bu bütün devlet hastanelerinde böyle.

evett benim doktorum kendisi memnunum aslında ama
devlet hastanesinde doktorun sana bakabi,leceğimaksimum sure 10 dk ki 5 dk yı hiç geçmiyor beni,m girip çıkmam
biraz daha özel ilgi istiyorum sadece
birde ultrasonu biraz eski gibi geliyoı bana sen ne dersin
inşallah seninde en kısa zamanda bebişin olur sağlıkla kucağına alırsın

evett benim doktorum kendisi memnunum aslında ama
devlet hastanesinde doktorun sana bakabi,leceğimaksimum sure 10 dk ki 5 dk yı hiç geçmiyor beni,m girip çıkmam
biraz daha özel ilgi istiyorum sadece
birde ultrasonu biraz eski gibi geliyoı bana sen ne dersin
inşallah seninde en kısa zamanda bebişin olur sağlıkla kucağına alırsın

Evet süre konusunda haklısın çok kalabalık bir hastane orası yapcak bişey yok ben de bu yüzden özele gitmek istiyorum yoksa hastane donanımlı güzel. Ultrasona hiç dikkat etmedim ne yalan söyleyeyim bebeğim düştüğü için gözüm bir şey görmüyordu sadece doktordan memnun kaldım.
Amin inşallah canım hepimize nasip etsin Allah ım

iyiz valla taşınma telaşı iş güç derken giremiyorum pek ama okuyorum arada bir gelip sizleri

naber canım ya bende uzun zamandır giremiyorum anneme geldim yine iki aydır burdayız doğuma yakın döncem izmite, ev buldun demek hayırlı olsun, güle güle otur, bebek nasıl sen nasılsın.

Aynı hizmeti devlette de alıyorsun hatta bazı konularda daha donanımlı oluyorlar.hiç dert etme deli değilsin valla akıllısın bence :)

devlet hastanesinde özel ilgi gösterseler bende giderim bir kere gittik ama istediğim ilgiyi alamadığım için bir daha gitmeyi düşünmüyorum eşimi bile almadılar içeri çok bozuldum o yüzden

Evet süre konusunda haklısın çok kalabalık bir hastane orası yapcak bişey yok ben de bu yüzden özele gitmek istiyorum yoksa hastane donanımlı güzel. Ultrasona hiç dikkat etmedim ne yalan söyleyeyim bebeğim düştüğü için gözüm bir şey görmüyordu sadece doktordan memnun kaldım.
Amin inşallah canım hepimize nasip etsin Allah ım

allahım tekrar nasip etsin inşallah

naber canım ya bende uzun zamandır giremiyorum anneme geldim yine iki aydır burdayız doğuma yakın döncem izmite, ev buldun demek hayırlı olsun, güle güle otur, bebek nasıl sen nasılsın.

iyiz canım çok şükür miğde yanmalarım dışında bir sıkıntı yok çok şükür evet taşınıyoruz sonunda kış gelmeden bu soğuk evde düşün ben şimdiden polarla oturmaya başlamıştım evde kışın ne haldeyim hayal et yani sen nasıl oldu geçtimi bulantıların toparladın mı biraz

iyiz canım çok şükür miğde yanmalarım dışında bir sıkıntı yok çok şükür evet taşınıyoruz sonunda kış gelmeden bu soğuk evde düşün ben şimdiden polarla oturmaya başlamıştım evde kışın ne haldeyim hayal et yani sen nasıl oldu geçtimi bulantıların toparladın mı biraz

bende fazla bi iyileşme yok canım bulantılar devam eskisi kadar çıkarmıyorum ara ara oluyor, hala yemek yiyemiyorum, sğrılarım fazla,bebek aşağıda olduğu için doktorum dinlenceksin iş güç yasak dedi annemdeyim o bakıyor bize, doğuma gelcem izmite, çok zor geçiyor ama az kaldı diyorum bu kadar çektim 3 ayda bekle... sen ne tarafa taşındın yaknlaştık mı?

bende fazla bi iyileşme yok canım bulantılar devam eskisi kadar çıkarmıyorum ara ara oluyor, hala yemek yiyemiyorum, sğrılarım fazla,bebek aşağıda olduğu için doktorum dinlenceksin iş güç yasak dedi annemdeyim o bakıyor bize, doğuma gelcem izmite, çok zor geçiyor ama az kaldı diyorum bu kadar çektim 3 ayda bekle... sen ne tarafa taşındın yaknlaştık mı?

pek yakınlaştık sayılmaz benim kayınvalideler bahçecikte oturuyor eee bende çalıştığım için onlara yakın oturmamız gerekiyordu çocuk bakımı kolay olsun diye yeniköye taşındık o yüzden

Back