• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

pek yakınlaştık sayılmaz benim kayınvalideler bahçecikte oturuyor eee bende çalıştığım için onlara yakın oturmamız gerekiyordu çocuk bakımı kolay olsun diye yeniköye taşındık o yüzden

hayırlısı olsun canım benim arkadaşım var o tarafta gönüller bir olsun mesafe önemli değil. bayram sonrasına bi buluşma ayarlayalım. ekim 20 sinde sonra izmitte olcam doğurmadan görüşelim olur mu? bir sürü arkadaş katılmış topiğimize ne mutlu inşallah yüzyüze de tanışır kaynaşırız hepsiyle.

hayırlısı olsun canım benim arkadaşım var o tarafta gönüller bir olsun mesafe önemli değil. bayram sonrasına bi buluşma ayarlayalım. ekim 20 sinde sonra izmitte olcam doğurmadan görüşelim olur mu? bir sürü arkadaş katılmış topiğimize ne mutlu inşallah yüzyüze de tanışır kaynaşırız hepsiyle.

tabikide olur sen gel yeterki katılanlar olur diye ümit ediyorum ztn doğum olduktan sonra bir süre hepimiz iptal oluruz o yüzden hemen buluşmalıyız

merhaba kızlar ben ayşem bende geldim aranıza 13 haftalık gebeyim . körfezde oturuyorum .marmara hastanesinde erkan aktaş a giden varmı ben ona gidiyorum. doktor sempatik geldi ama perşembe gittiğimde acil sormak istediğim bir durum olursa telefon numaranızı verebilirmisiniz dedim hastaneyle diyolaga gecersin dedi. bide doguma siz mi gireceksiniz diye sordugumda büyük ihtimal ben giremem istanbulda oturuyorum hangi doktor nöbetteyse o girer ama tahminen ismail bey girer dedi ve kafam cok karıstı .sizce ne yapmalıyım baska bir doktora mı gitsem yada erkan aktaşa gidenlerden yorum alabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

bu arada hepinize şimdiden sıkıntısız bir hamilelik dönemi ve kolay doğumlar:)

Arkadaşlar şimdi gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim birazdan doktora gitçem emin olmak için ama içimde bir korku var ya hamile değilsem diye

Evet şimdi doktordan geldim ve 4 hafta 6 günlükmüş heyecandan ölücem inşallah bu sefer sağlıklıdır çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

sevindim güzel duygular ALLAH kucagımızada almayı nasip etsin insallah.sen dikkatli ol ALLAH büyüktür izninlede sağlıklı olur tatlım

Ben Akademi'ye Nuri beye gidiyordum ama değiştirdim dr.u bu sefer Mehmet Ataman'a gittim Cihan Hastanesi'ne zaten ilk hamileligimde de ona gitmiştim.

Hımm ya ben de Akademi Yaşar Bey e gidiyorum bir kaç tahlil yaptı tiroid yüksek çıktı dahiliye ye yönlendirdi yarın sabah gene tahlil yapçaklar ultrasonografi ye sokçaklar gene stres içindeyim gene sorun offf..
Var mı aranızda böyle bir sorunla karşılaşan?

Hımm ya ben de Akademi Yaşar Bey e gidiyorum bir kaç tahlil yaptı tiroid yüksek çıktı dahiliye ye yönlendirdi yarın sabah gene tahlil yapçaklar ultrasonografi ye sokçaklar gene stres içindeyim gene sorun offf..
Var mı aranızda böyle bir sorunla karşılaşan?

Canım kaçıncı haftadaydin sen testleri hangi haftada istedi dr.un? Nuri bey benden sadece kan sayımı istemişti bu zamana kadar ne vitamin ne folik asit bişey vermemişti benimde içim rahat etmedi başka dr.a gozukeyim dedim ve dr bana dedi ki bu zamana kadar sana yapilan tek test kan sayımı mı dedi.Ayrica bizde kan uyuşmazlığı var.Hormon, troid ve kan uyuşmazlığı tahlilleri yapıldı çok şükür sorun yok.Seninde iyiye gider inşallah tahlillerin iyi çıkar içini ferah tut canım.

Canım kaçıncı haftadaydin sen testleri hangi haftada istedi dr.un? Nuri bey benden sadece kan sayımı istemişti bu zamana kadar ne vitamin ne folik asit bişey vermemişti benimde içim rahat etmedi başka dr.a gozukeyim dedim ve dr bana dedi ki bu zamana kadar sana yapilan tek test kan sayımı mı dedi.Ayrica bizde kan uyuşmazlığı var.Hormon, troid ve kan uyuşmazlığı tahlilleri yapıldı çok şükür sorun yok.Seninde iyiye gider inşallah tahlillerin iyi çıkar içini ferah tut canım.

Bizde de kan uyuşmazlığı var ilk bebeğim bu yüzden düştü. Ama kan uyuşmazlığıyla ilgili de test yaptı doktorum sonuç istediğimiz gibi bir sorun yok dedi. Şuan da 6. haftanın içindeyim dediğin testlerin hepsini bana da yaptılar hatta bir kaç tane de adını bilmediğim var. Troid 4.35 çıktı yüksekmiş bu yüzden dahiliye ye yönlendirdi ordanda test ve ultrasonografi istediler testler 4 te çıkçak ultrasonu da o zaman göstercem. Troid hormonu bebeğin zeka gelişimi için çok önemliymiş eğer hormon az salgılanıyorsa dışardan hormon takviyesi almak gerekiyormuş. Sonuçlara göre hareket edicez bakalım.

Bizde de kan uyuşmazlığı var ilk bebeğim bu yüzden düştü. Ama kan uyuşmazlığıyla ilgili de test yaptı doktorum sonuç istediğimiz gibi bir sorun yok dedi. Şuan da 6. haftanın içindeyim dediğin testlerin hepsini bana da yaptılar hatta bir kaç tane de adını bilmediğim var. Troid 4.35 çıktı yüksekmiş bu yüzden dahiliye ye yönlendirdi ordanda test ve ultrasonografi istediler testler 4 te çıkçak ultrasonu da o zaman göstercem. Troid hormonu bebeğin zeka gelişimi için çok önemliymiş eğer hormon az salgılanıyorsa dışardan hormon takviyesi almak gerekiyormuş. Sonuçlara göre hareket edicez bakalım.

Anladım canım inşallah herşey yolunda gider.Senin dr.un erkenden yaptırmış bütün testleri ama ben 10.haftamda olmama rağmen testlerin hiçbiri yapılmamıştı.Mehmet beyde ona şaşırdı zaten ama çok şükür bişey çıkmadı.

Anladım canım inşallah herşey yolunda gider.Senin dr.un erkenden yaptırmış bütün testleri ama ben 10.haftamda olmama rağmen testlerin hiçbiri yapılmamıştı.Mehmet beyde ona şaşırdı zaten ama çok şükür bişey çıkmadı.

Hımm anladım nuri bey folik asit de aldırmıyor bildiğim kadarıyla. Ama zaten değiştirmişsin doktorunu bu arada sen nerde oturuyorsun kaç yaşındasın ikinci çocuğun olduğuna göre büyüksün benden

Hımm anladım nuri bey folik asit de aldırmıyor bildiğim kadarıyla. Ama zaten değiştirmişsin doktorunu bu arada sen nerde oturuyorsun kaç yaşındasın ikinci çocuğun olduğuna göre büyüksün benden

Cihan Hastanesine yakın oturuyorum Yenişehirde.18 yaşımda evlendim, 19da oğlum doğdu şuan 26yim :) büyük müyüm senden bilemem :) sen nerdensin?

Back