• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

herkese merhabalarrr. dun kontrolum vardı doktorumuz baktı bebısmız gayet ıyı 360 gram olmuş. vitamınımı kesmemı demırı her gun almamı soyledı ve magnezyum kalsıyum takvıyesı verdi. kalsıyum artık yeterlı olmayabılır dedı. bu hafta sekeer yuklemesı ve ayrıntılı ultrasonla ıc organlarına baktıracagız.iç organlara semih bey bakacak.

ohh ne güzel kocaman olmuş annesi inşallah sağlıkla büyüyerek kavuşacaksınız birbirinize :16:

Kizlaaaar az önce geldim dr.dan şuan herşey normal çok şükür :)) kalp atislarini da duyduk bi iğne daha vurdurdu her ihtimale karşı.Oh beee moralim yerine geldi valla :))

Kizlaaaar az önce geldim dr.dan şuan herşey normal çok şükür :)) kalp atislarini da duyduk bi iğne daha vurdurdu her ihtimale karşı.Oh beee moralim yerine geldi valla :))

Çok sevindim tatlımmmm gönlünü ferah tut artık :) ya bu arada kalp atışı dakikada kaç taneydi hızlıysa kız yavaşsa erkek derlerya :) ondan şeyettim ;)

Çok sevindim tatlımmmm gönlünü ferah tut artık :) ya bu arada kalp atışı dakikada kaç taneydi hızlıysa kız yavaşsa erkek derlerya :) ondan şeyettim ;)

Artık moral bozmak yok :) canım yaa kalp atışından cinsiyet tahmini olduğunu bilmiyordum zaten çok az dinleyebildik dr.un ameliyatı vardı acele muayene etti.Ultrason kağıdında grafik var ama baktım baktım bişey anlamadım valla :)

bizim de yarın ve cuma seker yuklemesı ve ayrıntılı ultrasonla iç organlara bakma var.. bakalım çok heyecanlıyım.. ilk ciddi testlerim galiba:) ikili de de ben stres yaptm biraz ondan 3.yü yaptrmadım.

Slm hamisler umarim hepiniz iysinizdir ben biraz dusunceliyim ve kafam karisik

Burayada bakiyorum etrafima da bakiyorum tek devlet hastanesine giden benim
Aslinda bi yandan ozelleri de arastiriyorum ama ne kadar iyi yorum varsada kotu yorumlar da var
Zaten esimin de hem ozele verilecek para konusunda yanasmadigini anliyorum bunu esime hic yakisturamasam da
Bi yandan da adam hala millet tarlada doguruyo siz cok abartiyosunuz mantiginda
Gecen gun konudmustuk ozelde bi doktor inerdiler ben bi kez gidip ona bakicam nasil diye demistik
Dun de orYa yakindik bi gitsek fiyat ogrensek falan dedimm
Esimde sen devlete gitmeye karar vermemis miydin dedi
Isine nasil geliyosa oyle kalmis aklinda
Bende bozuldum evet dogru oyle karar vermistim dedim oysaki alakasi yok
Bugun yine devletteki doktora randevu aldim ama icim hic rahat degil
Kuzenimde hamile aramizda 3hafta var senin eksik testlerin var diyo bana
Mesela doktot simdiye kadar hic kiloma tansiyonima bakmadi bi kac kan texti yapti ama idrar testi yapnadi
Bana bi fikir verseniz bitde gercekten ilgilenicek el ustunde tutacak bi doktor ve dogumu da yapabilicem bi hastane onerseniz izmitte cok memnnun olurum

Banada kalp atisinin kac oldugu soylenmedi hatta hic bisey soylemedi tamam.kslp atisi var dedi duyamadim bile makinasi disari ses verebilecek bi cihaz degilmis ben goruyorum yeter dedi

Banada kalp atisinin kac oldugu soylenmedi hatta hic bisey soylemedi tamam.kslp atisi var dedi duyamadim bile makinasi disari ses verebilecek bi cihaz degilmis ben goruyorum yeter dedi

Canım ben Akademiye Nuri beye gidiyorum.Bugun kalp atislarini duyduk ama öyle sandığın gibi açıp dinletmiyor 5-6 sn anca duyduk.5-6 sn'de olsa duymak tabiki hakkın ama ozele gitme durumunuz yoksa bebeğinin iyi olduğunu bilmen içini rahatlatsin.Kalp atislariyla ilgili baska bilgi vermedi zaten.Aramizda 1 hafta var daha banada kan sayımı dışında ne bir vitamin verdi ne bir test yapti.12.haftada yapilcak testler varmış 1 ekimde çağırdı seninde eylül sonu gibi oluyor.Benim esimde arada agzimi arıyor devlete gidelim diye bende kusura bakma diyorum çoğu ozellere verilen paraya acıyor ama ben tavrimi çoktan koymustum ozele gidicem diye epidural normal istiyorum bu sefer.Keske sende durumunuz musaitse kesin tavrini koysaydin.Bu arada ilk çocuğumu devlette dogurmustum bi sorun yasamamistim.

Ayyyy çok sevindim canım hadi gözün aydın Allah göstermesin bir daha inşallah herşey yolunda gider bundan sonra maşallah size :16:

Slm hamisler umarim hepiniz iysinizdir ben biraz dusunceliyim ve kafam karisik

Burayada bakiyorum etrafima da bakiyorum tek devlet hastanesine giden benim
Aslinda bi yandan ozelleri de arastiriyorum ama ne kadar iyi yorum varsada kotu yorumlar da var
Zaten esimin de hem ozele verilecek para konusunda yanasmadigini anliyorum bunu esime hic yakisturamasam da
Bi yandan da adam hala millet tarlada doguruyo siz cok abartiyosunuz mantiginda
Gecen gun konudmustuk ozelde bi doktor inerdiler ben bi kez gidip ona bakicam nasil diye demistik
Dun de orYa yakindik bi gitsek fiyat ogrensek falan dedimm
Esimde sen devlete gitmeye karar vermemis miydin dedi
Isine nasil geliyosa oyle kalmis aklinda
Bende bozuldum evet dogru oyle karar vermistim dedim oysaki alakasi yok
Bugun yine devletteki doktora randevu aldim ama icim hic rahat degil
Kuzenimde hamile aramizda 3hafta var senin eksik testlerin var diyo bana
Mesela doktot simdiye kadar hic kiloma tansiyonima bakmadi bi kac kan texti yapti ama idrar testi yapnadi
Bana bi fikir verseniz bitde gercekten ilgilenicek el ustunde tutacak bi doktor ve dogumu da yapabilicem bi hastane onerseniz izmitte cok memnnun olurum

Bende akademide nuri beye gidiyorum canım. Bende izmitin yabancısı sayılırım doktorlar konusunda pek bir bilgim yok birde konak hastanesinde erkan bey ve kazım bey varmış onlarada giden arkadaşlarım var memnunlar.
bence kuzeninin dediğini kafana takma her doktor aynı anda yaptırmaz testleri. hem bak bizim doktor folik asit bile vermedi doktorların büyük bir kısmı veriyorken. sen doktorundan memnunsan takma kafana. banada 12. haftadansonra yapılcak testler var dedi şimdilik sadece kan sayımı istedi onu yaptırdım bende şimdilik herşey yolunda umarım hep böyle evam eder

Canım ben Akademiye Nuri beye gidiyorum.Bugun kalp atislarini duyduk ama öyle sandığın gibi açıp dinletmiyor 5-6 sn anca duyduk.5-6 sn'de olsa duymak tabiki hakkın ama ozele gitme durumunuz yoksa bebeğinin iyi olduğunu bilmen içini rahatlatsin.Kalp atislariyla ilgili baska bilgi vermedi zaten.Aramizda 1 hafta var daha banada kan sayımı dışında ne bir vitamin verdi ne bir test yapti.12.haftada yapilcak testler varmış 1 ekimde çağırdı seninde eylül sonu gibi oluyor.Benim esimde arada agzimi arıyor devlete gidelim diye bende kusura bakma diyorum çoğu ozellere verilen paraya acıyor ama ben tavrimi çoktan koymustum ozele gidicem diye epidural normal istiyorum bu sefer.Keske sende durumunuz musaitse kesin tavrini koysaydin.Bu arada ilk çocuğumu devlette dogurmustum bi sorun yasamamistim.

Naykocum Nuri Bey'e giden arkadaşım vardı onda doğum yaptı şimdi bebeği 8,5 aylık. Onada zamanında 5-6 saniye dinletmiş kalp atışlarını çünkü demişki; bebeğin kalp atışını dinlemek için bebeğe içeriye aşırı bir sıcaklık veriyorlarmış ve bunun uzun süreli olması bebeğe zarar verirmiş o yüzden uzun uzun dinletmiyormuş.:emir_bebek:

Naykocum Nuri Bey'e giden arkadaşım vardı onda doğum yaptı şimdi bebeği 8,5 aylık. Onada zamanında 5-6 saniye dinletmiş kalp atışlarını çünkü demişki; bebeğin kalp atışını dinlemek için bebeğe içeriye aşırı bir sıcaklık veriyorlarmış ve bunun uzun süreli olması bebeğe zarar verirmiş o yüzden uzun uzun dinletmiyormuş.:emir_bebek:

Şimdi anlaşıldı. Bende ameliyata gircek diye heralde başından bi an önce savdi dedim adamın gunahini aldım canım napim bu ara stresten pek sağlıklı düşünemiyorum :)

Efeadacım senin kan sonucun kaç çıktı kan ilacı verdi mi? Ben sonucu götürmeyi unuttum da bugün.

canım ben sonuçlarımı bugün aldım sağlık ocağından toplam 24 farklı test yapılmış. benim nuri beye kontrolüm 3 eylül salı günü o zaman götürücem. sağlık ocağındaki doktor herşey normal dedi bakalım nuri bey ne diyecek gerek duyacak mı kan hapına...:1:

Son düzenleme:
canım ben sonuçlarımı bugün aldım sağlık ocağından toplam 24 farklı test yapılmış. benim nuri beye kontrolüm 3 eylül salı günü o zaman götürücem. sağlık ocağındaki doktor herşey normal dedi bakalım nuri bey ne diyecek gerek duyacak mı kan hapına...:1:

Hmg'de kac yazıyor bi bakar mısın? Benim kontrol 1 ekimde senin sonuçla karsilastirayim da ona göre telefonla görüşürüm artık canım.

Tesekkur ederim biraz once ise giderken yine konusu oldu benim soylediklerimi kendi istedigin sekilde algiliyosun dedim doktor konusunda ozeldeki doktora 1kere gidip ona gore karar verecegimi soylemistim, ama sen devlete gitme karari almadik mi dedin dedim. Sanki oraya gitsek bisey mi degisecekmis, herkes gidiyo diye illa bizim demi gitmemiz gerekiyomus vs
Para konusunda evet herkes gibi skintilarimiz var. Mesela araba almak icin acele ettik simdi borc oduyoruz birikim yaparak da alabilirdik, araba bi yandan da masraf cikariyo camina film boyasina bilmem ne en ozel sampuanlarla yilaniyo vs veya yemege bi dunya para harcar esim gozunde olmaz ama ben ozel doktor diyince birde temizlikci alalim dersem asla olamaz bunlar.

Back