Tesekkur ederim biraz once ise giderken yine konusu oldu benim soylediklerimi kendi istedigin sekilde algiliyosun dedim doktor konusunda ozeldeki doktora 1kere gidip ona gore karar verecegimi soylemistim, ama sen devlete gitme karari almadik mi dedin dedim. Sanki oraya gitsek bisey mi degisecekmis, herkes gidiyo diye illa bizim demi gitmemiz gerekiyomus vs
Para konusunda evet herkes gibi skintilarimiz var. Mesela araba almak icin acele ettik simdi borc oduyoruz birikim yaparak da alabilirdik, araba bi yandan da masraf cikariyo camina film boyasina bilmem ne en ozel sampuanlarla yilaniyo vs veya yemege bi dunya para harcar esim gozunde olmaz ama ben ozel doktor diyince birde temizlikci alalim dersem asla olamaz bunlar.
tatlım hangi devlet hastanesine gidiyorsun.Mesela sopalı çok iyidir o konuda . bazen ben bile acaba devlette mi doğum yapsam demiyor değilim.benim özeli tercih sebebim çalışıyor olduğum için kontrollerimi hafta sonuna denk getirebilmem bir de devlette mesela 3 yatak oluyor kaldığın odada fakat özelde tek yatak şansın var o yüzden yoksa doktorlarla alakalı bir tereddütüm yok.Sonuçta özelde de allah korusun aksilik olacaksa oluyor heryerde işini iyi yapan veya kötü yapan insanlar var.Ama hani gitmek isterse özele kendi doktorumu önerebilirim cihan hastanesine gidiyorum lütfiye hanıma ve çok memnunum.muayene ücreti 50 tl sezeryan 900 tl normal doğum 600 tl.Kan ve idrar tahlilim yapılmadı diyorsan aile hekimine başvurabilirsin orda da takibini yapıyorlar zaten.hatta kendileri arıyorlar hemşireler şu hafta bu yapılacak bu hafta aşı var diyefilan.Hiç takma kafana bunları sen.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.