• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

ilaçlar hakkında pek bilgim yok ama inşallah sağlıkla kucağına alırsın doktor olarakta daha gitmedim ama izmit kadın sağlığı merkezine gidecem demet hanım varmış çok iyimiş öyle dediler ama henüz test etmedim

demet hanımı kesinlikle önermiyorum ben daha önce gittim bana sende rahim varisi var hemen şimdi yakmam lazım dedi ben inanmadım başka doktora gittim hiçbişe yokmuş ayrıca rahim varisi die bişe de duymamış doktorlar...

mrb kızlar ben de kocaeliden ve hamiş :) yeni öğrenenlerdenim ve ne zaman hamile kaldığım belli değil ama doktorum 6-7 haftalık diyor.bu arada doktor ve hastane paylaşımlarınızı bekliyorum.benim biraz sorunlu da ilki düşüktü şimdi bi sürü ilaç ve iğne oluyorum vve ve kafamda bi sürü soru işareti var acaba doru mu diye?kullandığım ilaçları yazıyorum
folbiol günde bir yarım
progestan günde 3' e çıktık çünkü dün kontrolümde hafif bi kanama gördü doktorum
coraspin günde 1
fraxiparine 0,4 ml günde 1 iğne

bünyem hiç alışık değil bu kadar ilaca ama eksik bişey yaparsam da düşüğüm tekrarlıcak diye korkuyorum sizce?

fraxiparine haricinde diğerlerini bende kullanıyorum arta iğne olarakta prolutan kullanıyrm dr kim canım

bana Ahmet Doğruöz'ü önerdiler kızlar ona giden var mı memnun musunuz ben biraz fazla ilgi istiyorum yeterince ilgileniyo mu?

hoşbulduk canım akarcada oturuyorum ben merkezde çalışıyorum ev iş çocuk mekik dokuyorum sabahtan akşama biraz yaramaz oğlum sağolsun hiç yerinde durmuyor

hoşbulduk canım akarcada oturuyorum ben

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 14 haftalık gebeyim bende yuvam tarafında oturuyrum

Banada 10-15 gün sonra gel dedi acaba bende erken gitsemmi senle aramızda 1 gün gözüküyor bizde salı çarşamba gitsek duyarmıyız acaba kalp atışlarını ayyy kafam karmakarışık :44:
Diğer topiklerde bizimle aynı tarihlerde hamile kalanlar kalp atışlarını duymuş biz neden duymadık :14:
Daha doğrusu Nuri Bey biz sormadan şimdi duyulmaz 10-15 gün sonra dedi :44:

canım sat ne zaman benim 29 haziran 20 ağustosta duyduk kalp atışını

merhaba bende kocaelindenim :)

konak hastanesine gidiyorum gülçin hanıma çokta memnunum kendisinden..

randevuda çok bekleme konusuda aslında biraz farklı..sadece ilk randevuyu almak zor.

ilk randevunuzu aldıktan sonra muayene olup hastaneden çıkmadan bir dahaki randevunuzu istediğiniz tarihe alabilirsiniz.

ben öyle yapıyorum..muayenemi olduktan sonra hastaneden ayrılmadan alıyorum bir dahki randevumu istediğim saate :)

konak hastanesinden çok memnunum tabikide doktorumdanda..her şekilde ulaşabiliyorum..tahlil sonuçlarımı bile telefonla öğreniyorum..

ayrıca konak hastanesinde yeni doğan yoğun bakım ünitesi var bu çok büyük bir avantaj..doğum yapacağınız hastaneyi iyi araştırın arkadaşlar..

bu arada herkese selamlar :1:

selam bende gülçin hanıma gidiyorum memnunum romaroma sen ne kadarlık hamilesin

Merhaba arkadaşım, izmit merkezde özel muayenehanesi olan Halil Atalay'ı tavsiye ediyorum sana. Ben ve giden diğer tanıdıklarım çok memnunlar. Çok babacan ve ilgili birisi. Muayene sırasında sana herşeyi detayına kadar anlatır. Tabi herkesin beklentileri farklı oluyor doktordan. Bilgine.

muayenesi ne kadar peki halil beyin

ikili testim iyi çıktı çok şükür bugün doktorum aradı sağolsun bilgilendirdi.. içim rahatladı.. buarada 2l test için cihanda 7 tl gibi bir ücret ödedik. bana baya uygun geldi.. sırada bebişin cinsiyeti heyecanı var bakalım:)
diğer bir konuda acaba sizin iştahlar nasıl? benim iştah durumun eh işte.. açlık ve tokluk hissetmiyorum sürekli bir hazmsızlık söz konusu.. her şeyden de yiyemiyorum meyve ağırlıklı besleniyorm...

evet bende aynı şekilde açlıkta yok tokluk ta daha çok meyve yiyorum hazımsızlık hat safhada sen cihanda kime gidiyorsun ayrıca hastane doğum açısından nasıl yani doğumhane filan bide suda doğum açılacak dediler ama bilemedim şimdi

merhaba çiçeği burnunda hamnişler:49: topiğinizi yeni gördüm hayırlı olsun bende kocaelili 3.anne adayıyım kasım annesi olucam hayırlısıyla inşallah özel izmit kadın doğum ertan izgiç doktorum doğumum cihan hastanesinde olucak nasip olursa iki kız annesiydim birde oğlum olucak hayırlısıyla :16:hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum :16:

Kızlar dün akşam hafif kanamam oldu,bugün Nuri'ye gittim çelişkili konuştu normalde diyemem anormalde diyemem dedi.Yat dinlen dedi.Dusuk önleyici igne vuruldum.Carsamba gene gitcem Hayırlısı artık diyorum, Allah'in dediği olur. Yeni hamisler dikkat edin kendinize, fazla yormayin kendinizi.

Kızlar dün akşam hafif kanamam oldu,bugün Nuri'ye gittim çelişkili konuştu normalde diyemem anormalde diyemem dedi.Yat dinlen dedi.Dusuk önleyici igne vuruldum.Carsamba gene gitcem Hayırlısı artık diyorum, Allah'in dediği olur. Yeni hamisler dikkat edin kendinize, fazla yormayin kendinizi.

naykocum kac haftalıktı senın ıkıncı adet donemınde kanama olabılıyor bazen ondan sordum. ınsallah korktugun gıbı olmaz sen ıcını ferah tut ..

merhaba çiçeği burnunda hamnişler:49: topiğinizi yeni gördüm hayırlı olsun bende kocaelili 3.anne adayıyım kasım annesi olucam hayırlısıyla inşallah özel izmit kadın doğum ertan izgiç doktorum doğumum cihan hastanesinde olucak nasip olursa iki kız annesiydim birde oğlum olucak hayırlısıyla :16:hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum :16:

hayırlı ugurlu olsun bebıııs:) ertan bey cıhan hastanesı ıle mı anlasşmalı? yoksa cıhana mı gectı?

naykocum kac haftalıktı senın ıkıncı adet donemınde kanama olabılıyor bazen ondan sordum. ınsallah korktugun gıbı olmaz sen ıcını ferah tut ..

Canım ayın 8inde adet donemim, 7.haftadayim.ilk hamileligimde de olmuştu kanaman ama bu biraz daha fazlaydı ve daha koyu renkte sadece tuvalet ihtiyacı için kalkiyorum, bir daha olmaz inşallah.

Cnm.bende yasadigimdan bahsetmistim 43.gun adet oldum ve bi daha o ay hamile kaldim simdi on aylik.bi oglum.var
En yakin zamanda seninde olcak inaniorim

Yaren teşekkür ederim paylaşım için. 5 Ağustos'ta düşürdüm ben de. Yani 20 gün oldu. sen düşük yaptığın günden sonraki 43. günden mi bahsediyorsun yoksa düşük kalıntıları tamamen temizlendikten sonraki 43. gün mü?
Ben de adet olduktan sonra denemeyi düşünüyorum tekrardan umarım sonrası herşey yolunda gider. insan tedirgin olmuyor da değil, ya yine olursa diye. Tabiki üzüldüm ama daha kalp atışını duymamıştım oyüzden çokta etkilenmedim. Daha büyük olsaydı ben de bir süre beklerdim.

muayenesi ne kadar peki halil beyin

Muayene ücreti 140 TL canım. Arada kaç sefer gidersen git 2 hafta da bir muayene ücreti alıyor. Yani bu hafta gittin ödeme yaptın diyelim. bir dahaki hafta yine gittiğin zaman ücret almıyor.

demet hanımı kesinlikle önermiyorum ben daha önce gittim bana sende rahim varisi var hemen şimdi yakmam lazım dedi ben inanmadım başka doktora gittim hiçbişe yokmuş ayrıca rahim varisi die bişe de duymamış doktorlar...

Çevremde demet hanıma giden tanıdıklarım oldu. onlar da hiç memnun kalmayıp doktor değiştirmişlerdi. Kısacası onun hakkında hiç iyi bir yorum duymadım...

arkadaşlar ben bir şey soracağım sizlere. ayrıntılı ultrasona ne zaman girdiniz acaba?? yani çocukların iç organlarıına falan bakılıyormuş?? ben 20. haftamdayım da merk ettm. yaptıran varsa anlatabilir mi??

Back