merhaba çiçeği burnunda hamnişlertopiğinizi yeni gördüm hayırlı olsun bende kocaelili 3.anne adayıyım kasım annesi olucam hayırlısıyla inşallah özel izmit kadın doğum ertan izgiç doktorum doğumum cihan hastanesinde olucak nasip olursa iki kız annesiydim birde oğlum olucak hayırlısıyla hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
Kızlar dün akşam hafif kanamam oldu,bugün Nuri'ye gittim çelişkili konuştu normalde diyemem anormalde diyemem dedi.Yat dinlen dedi.Dusuk önleyici igne vuruldum.Carsamba gene gitcem Hayırlısı artık diyorum, Allah'in dediği olur. Yeni hamisler dikkat edin kendinize, fazla yormayin kendinizi.
Çevremde demet hanıma giden tanıdıklarım oldu. onlar da hiç memnun kalmayıp doktor değiştirmişlerdi. Kısacası onun hakkında hiç iyi bir yorum duymadım...
arkadaşlar ben bir şey soracağım sizlere. ayrıntılı ultrasona ne zaman girdiniz acaba?? yani çocukların iç organlarıına falan bakılıyormuş?? ben 20. haftamdayım da merk ettm. yaptıran varsa anlatabilir mi??
bana Ahmet Doğruöz'ü önerdiler kızlar ona giden var mı memnun musunuz ben biraz fazla ilgi istiyorum yeterince ilgileniyo mu?
benim doğum 30 mart olarak hesaplandı.Lütfiye Ünlü Civak doktorum.Hemen gökhan beyin karşı tarafında muayenehanesi çok memnunum şükür.Yalnız bi arkadaşımdan hastanenin yetersiz olduğuna dair bi kaç şey duydum ama kulak asmıcam..Ben memnunum şu ana kadar herşeyden.Allah nasip ederse normal doğu yapmak istiyorum.Hiç sezeryana yönendirmeye çalışmadı doktorum.Gece 3 te olsa 5 te olsa hafta sonu da olsa ben giriyorum doğuma dedi.Bu da benim içimi rahatlattı.benim duyduğum yeni doğan yoğun bakım ünitesi az sayıda ve yetersiz dendi..Ama ben sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.Bi de karnınız ne zaman şişmeye başladı...Benim size göre yeni hamileliğim onu merak ediyorum.ne zaman yeni kıyafetler almak gerekicek.....
ben 2 eylülde yaptıracam o zaman bütün detaylarıyla anlatırım
Kızlar merhaba,
Son birkaç gündür hiç giremedim ve okuyamadım yazdıklarınızı:44:
Bugün çok üzgün ve güçsüzüm
Benim eşim gemi kaptanı bugün ayrılık vaktiydi bizim için
Artık minik bebişimle beraber bekleyeceğiz babasını, sanki o da hissetmiş gibi bu gece pek uyuyamadım kasık ağrım vardı arada kramp girdi karnıma
Eşim gemiye 2 gün önce katıldı gemi Yalova'da tersanede olduğu için yanında bende gittim 2 gün kalıp bugün döndüm onu orda bırakmak eve ayrı dönmek o kadar zorduki
Gemi 1 haftaya kadar sefer çıkacak inşallah sağ salim gidip evimize dönsün dualarım her zamanki gibi onunla
Yıllardır yaşadığımız dönemsel ayrılıklar her ne kadar alışmış olsakta bu sefer hamileliktenmi bilmiyorum çok zor geldi çok ağladım hala ağlıyorum
Umarım bu melankolik halim çok uzun sürmez
Mrb ben de cihan hastanesine gitmek istiyorum lütfiye hanıma, henüz hamile değilim ama daha önce bir düşük yaptım ve eşimle kan uyuşmazlığımız var o yüzden doktor kontrolunde hamile kalmak istiyorum. Hastane hakkında bilgi verir misin küvez yeni doğan bakım ünitesi falan var mı? Odalar nasıl süslüyorlar mı :) Son olarak da doğum ücretleri ve muayene ücretleri nedir (ücretleri öğrenmek için aradım fakat telefonla bilgi veremiyorlarmış) şimdiden teşekkürler.
Mrb ben de cihan hastanesine gitmek istiyorum lütfiye hanıma, henüz hamile değilim ama daha önce bir düşük yaptım ve eşimle kan uyuşmazlığımız var o yüzden doktor kontrolunde hamile kalmak istiyorum. Hastane hakkında bilgi verir misin küvez yeni doğan bakım ünitesi falan var mı? Odalar nasıl süslüyorlar mı :) Son olarak da doğum ücretleri ve muayene ücretleri nedir (ücretleri öğrenmek için aradım fakat telefonla bilgi veremiyorlarmış) şimdiden teşekkürler.
Kızlar merhaba,
Son birkaç gündür hiç giremedim ve okuyamadım yazdıklarınızı:44:
Bugün çok üzgün ve güçsüzüm
Benim eşim gemi kaptanı bugün ayrılık vaktiydi bizim için
Artık minik bebişimle beraber bekleyeceğiz babasını, sanki o da hissetmiş gibi bu gece pek uyuyamadım kasık ağrım vardı arada kramp girdi karnıma
Eşim gemiye 2 gün önce katıldı gemi Yalova'da tersanede olduğu için yanında bende gittim 2 gün kalıp bugün döndüm onu orda bırakmak eve ayrı dönmek o kadar zorduki
Gemi 1 haftaya kadar sefer çıkacak inşallah sağ salim gidip evimize dönsün dualarım her zamanki gibi onunla
Yıllardır yaşadığımız dönemsel ayrılıklar her ne kadar alışmış olsakta bu sefer hamileliktenmi bilmiyorum çok zor geldi çok ağladım hala ağlıyorum
Umarım bu melankolik halim çok uzun sürmez
merhaba;
Yeni doğan yoğun bakım ünitesi var .Fakat kaç tane var bi dahaki gidişimde onu detaylı sorucam.Muayene 50 tl.Normal doğum 600 tl sezeryan 900 tl .normal doğumda 1 gece sezeryanda 2 gece yatış hakkın var.oda süslemesi doğum albümü bu ücretin içersinde diye bilgi aldım.ben doktorumdan da hastaneden de çok memnunum.Sana da hayırlısıyla bebiş nasip etsin Allah.
hiç kötü düşünme bol bol dua et allahın izni ile bişey olmaz mümkünse hep yat kalkmamaya çalış
Canım Allah kavustursun sag salim inşallah. Bu ayriliginizda seni yalniz birakmayan bebisin var sana güç versin kendini de bebisi de üzme.Sen iyi olacaksin ki o da iyi olsun.
Allah kavuştursun canım ya inşallah çabuk atlatırsın kendine dikkat et sen üzülürsen bebiş de üzülür kıyamam ya
İnşallah bişey olmaz canım bu sabah az da olsa kanamam oldu geneannemde kalıyorum bi wc'ye kalkiyorum Allah'in takdiri artık ben elimden geleni yapıyorum. Yarın kontrolum var, bakalim ne dicek belirsizlik en kötüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?