• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

buarada dun buraya yazmistim hala hareket hissetmiyorm diye ve dunden beri kucuk segirmeler hissetmeye basladm yaaa bebsm sesimi duydu galibaa:)

buarada dun buraya yazmistim hala hareket hissetmiyorm diye ve dunden beri kucuk segirmeler hissetmeye basladm yaaa bebsm sesimi duydu galibaa:)

Gün geçtikçe büyüyor annesi yeri darlaşmaya başlayınca rahim duvarına daha çok baskı yaparmış bebekler o yüzden artık hissedebiliyorsundur ne güzel maşallah size :nazar:

Merhaba kızlar :16:
Biz bugün ilk kontrolümüze gittik ultrasonda gördük bebişimizi maşallah fasulye gibi :1: :emir_bebek: Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin nazarlardan korusun :nazar:
Doktorumuz herşey normal dedi günlük yaşantına devam et, ev işi, çalışma, cinsel yaşam herşeye devam, düşecek diye korkma düşecek olsa zaten düşer şu halinle maratona katılsan bişey olmaz dedi :52::1:
10-15 gün sonra gel daha detaylı gözükür kalp atışı vs. daha çok bilgi ediniriz dedi :21:

Maşallah canım :) bizde pazartesi günü gideceğiz kalp atislarini dinlemek için. Vakit geçmek bilmiyor yalnız :( bu sefer abiside gorcek kardeşini :))

Oyy maşallah hele bi tekmeler başlasın müthiş bir duygu yaa :)) insanın karnı sekilden sekile giriyor, esim korkuyordu karnimi görünce Nayko noluyo böyle yaaaa diyodu garibim :)))

efeada tesekkur ederiz:)sizin ilk cocuk mu? naykocum ewet dedgin yeri cok iyi hatrladm su an sagolasin:) bizde haftaya saliya randewu aldik bakalm ne kadar olmus oglus ben ilaclari pek duzenli kullanmiyorum hep yan etki yapti bana ilaclar. alerjiler yanmalar kabizlik falan cok bunaldm icmiyorm artk.. buarada bebise mobilya bakmay basladk cok karrsz kaldk bakalm mobeskoyu falan da gezelim bir. cile mobilyada safari ve cottondu sanirm adi yeni cikan beyaz mobilyasi vardi onlari begenndk ama bakalm.. ben deniz temali bir oda istiyorum hep:)

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Yaklaşık 10 gündür kanama devam etti şimdi azaldı. 2-3 gün sonra beta hcg testi yaptırıcam. değer 200 lerde çıkarsa kürtaj olmayacağım. doktor öyle söyledi. 3 gün önce yaptırdığımda 500lere düşmüştü.Umarım azalır. Biz kadınlar hamileyken değer çıksın diye bakarız, şimdi ise düşsün diye dua ediyorum ..
Sen düşükten kaç gün sonra adet oldun ( doktorum düşük kalıntıları bittikten 40 sonra olursun dedi bana) ve hamile kaç ay sonra kaldın?
Buarada doğumuna çok az kalmış. Sağlıklı bir şekilde de kucağına alırsın inşallah bebeğini. isim düşündün mü?

Cnm.bende yasadigimdan bahsetmistim 43.gun adet oldum ve bi daha o ay hamile kaldim simdi on aylik.bi oglum.var
En yakin zamanda seninde olcak inaniorim

efeada tesekkur ederiz:)sizin ilk cocuk mu? naykocum ewet dedgin yeri cok iyi hatrladm su an sagolasin:) bizde haftaya saliya randewu aldik bakalm ne kadar olmus oglus ben ilaclari pek duzenli kullanmiyorum hep yan etki yapti bana ilaclar. alerjiler yanmalar kabizlik falan cok bunaldm icmiyorm artk.. buarada bebise mobilya bakmay basladk cok karrsz kaldk bakalm mobeskoyu falan da gezelim bir. cile mobilyada safari ve cottondu sanirm adi yeni cikan beyaz mobilyasi vardi onlari begenndk ama bakalm.. ben deniz temali bir oda istiyorum hep:)

Canım mobilya konusunda ben temalı odaları sevmiyorum sade ve şık olanlar düz beyazlar var çok güzel onlar uzun yillarca kullanılır.Oglum 6 yasinda odasını yeniledik genç odası aldık mesela.Ama en başından sade ve şık dediklerimden alsaydim degistirmezdim.Nacizane fikrim canım ;)

Maşallah canım :) bizde pazartesi günü gideceğiz kalp atislarini dinlemek için. Vakit geçmek bilmiyor yalnız :( bu sefer abiside gorcek kardeşini :))

Banada 10-15 gün sonra gel dedi acaba bende erken gitsemmi senle aramızda 1 gün gözüküyor bizde salı çarşamba gitsek duyarmıyız acaba kalp atışlarını ayyy kafam karmakarışık :44:
Diğer topiklerde bizimle aynı tarihlerde hamile kalanlar kalp atışlarını duymuş biz neden duymadık :14:
Daha doğrusu Nuri Bey biz sormadan şimdi duyulmaz 10-15 gün sonra dedi :44:

Evet canım ilk bebek bizimde hayırlısıyla alırız kucağımıza inşallah :16:
Erkek olursa bende denizci temalı oda istiyorum benim eşim gemi kaptanı o yüzden denizci teması bize çok uyuyor :) okyanuslu denizli böyle minicik gemili duvar kağıdı falanda yaptırmak istiyorum kısmetse :21:
Kız olursa oda seçeneği daha çok tabi bakalım Allah eli ayağı düzgün sağlıklı bi bebek nasip etsin hepimize :16:

efeada bence kontrole tam zamaninda git oncesinde duyamayabilirsin sonra uzulursun falan. ben garanti olsun diye 2 3gun sonra giderm hep. buarda deniz temai gercekten guzel..

nayko buarada bembeyaz olmasi da gelecek icin cok mantikli haklsin. aksesuarlari renkli cicili almak daha mantikli. ben 3-4ayliken odasinda uyutmayi dusunuyorm o zamba kadar da park ytak idare eder.

oooooooooooo çok uzun zaman olduuu.....

selam arkadaslar uzun zamandr gelemedim aranıza bayramdı falandı derken hiç fırsat bulamadım.en son aşılamadan bahsetmısım sizlere ne yazıkk ki aşılamam da olumsuz oldu regl oldum....ve bu konu üstüne eşimle karar aldık tedaviye son verdik.su an zamanı değil demek ki bizim için, cok fazla ustune gttık ve kendimize stres yaptık bu sürecte olanlar anlıyolardr eminim beni ne kadar umursamaz davranmak istesek de maalesef olmuyor.o yüzden bu konuyu akısına bıraktık Allahım zaten nasip ettiyse bize olur diye düşünerek yolumuza devam ediyoruz bakalım hersey nasip ne yapsak boş...

selam arkadaslar uzun zamandr gelemedim aranıza bayramdı falandı derken hiç fırsat bulamadım.en son aşılamadan bahsetmısım sizlere ne yazıkk ki aşılamam da olumsuz oldu regl oldum....ve bu konu üstüne eşimle karar aldık tedaviye son verdik.su an zamanı değil demek ki bizim için, cok fazla ustune gttık ve kendimize stres yaptık bu sürecte olanlar anlıyolardr eminim beni ne kadar umursamaz davranmak istesek de maalesef olmuyor.o yüzden bu konuyu akısına bıraktık Allahım zaten nasip ettiyse bize olur diye düşünerek yolumuza devam ediyoruz bakalım hersey nasip ne yapsak boş...

Hayırlısı olsun arkadaşım gönlüne göre olur inşallah.Doğru düşünmüşsün.

Haklısın canım Allah inşallah en doğru zamanda versin umarım gönlünüze göre olur herşey :16:

Back