Bu civil magazasi tam nerede hangi dukkanlarin yanninda nereye yakin???
Bekirpaşa'da Zincirlikuyu Camii'nin oralarda diye biliyorum canım ben ama Nayko daha iyi biliyordur yerini :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buarada dun buraya yazmistim hala hareket hissetmiyorm diye ve dunden beri kucuk segirmeler hissetmeye basladm yaaa bebsm sesimi duydu galibaa:)
Merhaba kızlar
Biz bugün ilk kontrolümüze gittik ultrasonda gördük bebişimizi maşallah fasulye gibi Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin nazarlardan korusun
Doktorumuz herşey normal dedi günlük yaşantına devam et, ev işi, çalışma, cinsel yaşam herşeye devam, düşecek diye korkma düşecek olsa zaten düşer şu halinle maratona katılsan bişey olmaz dedi
10-15 gün sonra gel daha detaylı gözükür kalp atışı vs. daha çok bilgi ediniriz dedi
buarada dun buraya yazmistim hala hareket hissetmiyorm diye ve dunden beri kucuk segirmeler hissetmeye basladm yaaa bebsm sesimi duydu galibaa:)
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Yaklaşık 10 gündür kanama devam etti şimdi azaldı. 2-3 gün sonra beta hcg testi yaptırıcam. değer 200 lerde çıkarsa kürtaj olmayacağım. doktor öyle söyledi. 3 gün önce yaptırdığımda 500lere düşmüştü.Umarım azalır. Biz kadınlar hamileyken değer çıksın diye bakarız, şimdi ise düşsün diye dua ediyorum ..
Sen düşükten kaç gün sonra adet oldun ( doktorum düşük kalıntıları bittikten 40 sonra olursun dedi bana) ve hamile kaç ay sonra kaldın?
Buarada doğumuna çok az kalmış. Sağlıklı bir şekilde de kucağına alırsın inşallah bebeğini. isim düşündün mü?
tüm izmitli hamişlere günaydınlar sağlıklı güzel bi gün olsun inşallah sevgiler..
efeada tesekkur ederiz:)sizin ilk cocuk mu? naykocum ewet dedgin yeri cok iyi hatrladm su an sagolasin:) bizde haftaya saliya randewu aldik bakalm ne kadar olmus oglus ben ilaclari pek duzenli kullanmiyorum hep yan etki yapti bana ilaclar. alerjiler yanmalar kabizlik falan cok bunaldm icmiyorm artk.. buarada bebise mobilya bakmay basladk cok karrsz kaldk bakalm mobeskoyu falan da gezelim bir. cile mobilyada safari ve cottondu sanirm adi yeni cikan beyaz mobilyasi vardi onlari begenndk ama bakalm.. ben deniz temali bir oda istiyorum hep:)
Maşallah canım :) bizde pazartesi günü gideceğiz kalp atislarini dinlemek için. Vakit geçmek bilmiyor yalnız bu sefer abiside gorcek kardeşini :))
efeada tesekkur ederiz:)sizin ilk cocuk mu? naykocum ewet dedgin yeri cok iyi hatrladm su an sagolasin:) bizde haftaya saliya randewu aldik bakalm ne kadar olmus oglus ben ilaclari pek duzenli kullanmiyorum hep yan etki yapti bana ilaclar. alerjiler yanmalar kabizlik falan cok bunaldm icmiyorm artk.. buarada bebise mobilya bakmay basladk cok karrsz kaldk bakalm mobeskoyu falan da gezelim bir. cile mobilyada safari ve cottondu sanirm adi yeni cikan beyaz mobilyasi vardi onlari begenndk ama bakalm.. ben deniz temali bir oda istiyorum hep:)
oooooooooooo çok uzun zaman olduuu.....
selam arkadaslar uzun zamandr gelemedim aranıza bayramdı falandı derken hiç fırsat bulamadım.en son aşılamadan bahsetmısım sizlere ne yazıkk ki aşılamam da olumsuz oldu regl oldum....ve bu konu üstüne eşimle karar aldık tedaviye son verdik.su an zamanı değil demek ki bizim için, cok fazla ustune gttık ve kendimize stres yaptık bu sürecte olanlar anlıyolardr eminim beni ne kadar umursamaz davranmak istesek de maalesef olmuyor.o yüzden bu konuyu akısına bıraktık Allahım zaten nasip ettiyse bize olur diye düşünerek yolumuza devam ediyoruz bakalım hersey nasip ne yapsak boş...
oooooooooooo çok uzun zaman olduuu.....
selam arkadaslar uzun zamandr gelemedim aranıza bayramdı falandı derken hiç fırsat bulamadım.en son aşılamadan bahsetmısım sizlere ne yazıkk ki aşılamam da olumsuz oldu regl oldum....ve bu konu üstüne eşimle karar aldık tedaviye son verdik.su an zamanı değil demek ki bizim için, cok fazla ustune gttık ve kendimize stres yaptık bu sürecte olanlar anlıyolardr eminim beni ne kadar umursamaz davranmak istesek de maalesef olmuyor.o yüzden bu konuyu akısına bıraktık Allahım zaten nasip ettiyse bize olur diye düşünerek yolumuza devam ediyoruz bakalım hersey nasip ne yapsak boş...