kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

demet hanımı kesinlikle önermiyorum ben daha önce gittim bana sende rahim varisi var hemen şimdi yakmam lazım dedi ben inanmadım başka doktora gittim hiçbişe yokmuş ayrıca rahim varisi die bişe de duymamış doktorlar...

fraxiparine haricinde diğerlerini bende kullanıyorum arta iğne olarakta prolutan kullanıyrm dr kim canım

bana Ahmet Doğruöz'ü önerdiler kızlar ona giden var mı memnun musunuz ben biraz fazla ilgi istiyorum yeterince ilgileniyo mu?

hoşbulduk canım akarcada oturuyorum ben merkezde çalışıyorum ev iş çocuk mekik dokuyorum sabahtan akşama biraz yaramaz oğlum sağolsun hiç yerinde durmuyor

hoşbulduk canım akarcada oturuyorum ben

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 14 haftalık gebeyim bende yuvam tarafında oturuyrum

canım sat ne zaman benim 29 haziran 20 ağustosta duyduk kalp atışını

selam bende gülçin hanıma gidiyorum memnunum romaroma sen ne kadarlık hamilesin

muayenesi ne kadar peki halil beyin

evet bende aynı şekilde açlıkta yok tokluk ta daha çok meyve yiyorum hazımsızlık hat safhada sen cihanda kime gidiyorsun ayrıca hastane doğum açısından nasıl yani doğumhane filan bide suda doğum açılacak dediler ama bilemedim şimdi

merhaba çiçeği burnunda hamnişler topiğinizi yeni gördüm hayırlı olsun bende kocaelili 3.anne adayıyım kasım annesi olucam hayırlısıyla inşallah özel izmit kadın doğum ertan izgiç doktorum doğumum cihan hastanesinde olucak nasip olursa iki kız annesiydim birde oğlum olucak hayırlısıyla hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum

Kızlar dün akşam hafif kanamam oldu,bugün Nuri'ye gittim çelişkili konuştu normalde diyemem anormalde diyemem dedi.Yat dinlen dedi.Dusuk önleyici igne vuruldum.Carsamba gene gitcem Hayırlısı artık diyorum, Allah'in dediği olur. Yeni hamisler dikkat edin kendinize, fazla yormayin kendinizi.

naykocum kac haftalıktı senın ıkıncı adet donemınde kanama olabılıyor bazen ondan sordum. ınsallah korktugun gıbı olmaz sen ıcını ferah tut ..

hayırlı ugurlu olsun bebıııs:) ertan bey cıhan hastanesı ıle mı anlasşmalı? yoksa cıhana mı gectı?

naykocum kac haftalıktı senın ıkıncı adet donemınde kanama olabılıyor bazen ondan sordum. ınsallah korktugun gıbı olmaz sen ıcını ferah tut ..

Canım ayın 8inde adet donemim, 7.haftadayim.ilk hamileligimde de olmuştu kanaman ama bu biraz daha fazlaydı ve daha koyu renkte sadece tuvalet ihtiyacı için kalkiyorum, bir daha olmaz inşallah.

Cnm.bende yasadigimdan bahsetmistim 43.gun adet oldum ve bi daha o ay hamile kaldim simdi on aylik.bi oglum.var
En yakin zamanda seninde olcak inaniorim

Yaren teşekkür ederim paylaşım için. 5 Ağustos'ta düşürdüm ben de. Yani 20 gün oldu. sen düşük yaptığın günden sonraki 43. günden mi bahsediyorsun yoksa düşük kalıntıları tamamen temizlendikten sonraki 43. gün mü?
Ben de adet olduktan sonra denemeyi düşünüyorum tekrardan umarım sonrası herşey yolunda gider. insan tedirgin olmuyor da değil, ya yine olursa diye. Tabiki üzüldüm ama daha kalp atışını duymamıştım oyüzden çokta etkilenmedim. Daha büyük olsaydı ben de bir süre beklerdim.

muayenesi ne kadar peki halil beyin

Muayene ücreti 140 TL canım. Arada kaç sefer gidersen git 2 hafta da bir muayene ücreti alıyor. Yani bu hafta gittin ödeme yaptın diyelim. bir dahaki hafta yine gittiğin zaman ücret almıyor.

Çevremde demet hanıma giden tanıdıklarım oldu. onlar da hiç memnun kalmayıp doktor değiştirmişlerdi. Kısacası onun hakkında hiç iyi bir yorum duymadım...

arkadaşlar ben bir şey soracağım sizlere. ayrıntılı ultrasona ne zaman girdiniz acaba?? yani çocukların iç organlarıına falan bakılıyormuş?? ben 20. haftamdayım da merk ettm. yaptıran varsa anlatabilir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…