• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

allah herkese bu guzel duyguyu yasatsin.. simdi biz bi bebek magzasina giriyoruz ama saskin ordek gibi ne alacagmzi bilmiyoruz:)en cok nelere ihtyac olur ki???naykocum buarada ilk aydan kalmak gercekten cok sasrtio haklisn biz de ole olmstk. buarada cihanda dogm yapan oldysa yormlarini yazabilrmi tesekkrler

yarencim senn doktorn kimdi? ikili test zamann geldi demek bidahaki ay.. ben de ikili yaptrdm ama baska test yaptrmadm. test sureci biraz stres yaratiyor.. ben de haftaya falan gidecegim isl. kontrole. senn dogum nezamana hesqplandi?benim12ocak Allah nasip ederse.

yarencim senn doktorn kimdi? ikili test zamann geldi demek bidahaki ay.. ben de ikili yaptrdm ama baska test yaptrmadm. test sureci biraz stres yaratiyor.. ben de haftaya falan gidecegim isl. kontrole. senn dogum nezamana hesqplandi?benim12ocak Allah nasip ederse.

benim doğum 30 mart olarak hesaplandı.Lütfiye Ünlü Civak doktorum.Hemen gökhan beyin karşı tarafında muayenehanesi çok memnunum şükür.Yalnız bi arkadaşımdan hastanenin yetersiz olduğuna dair bi kaç şey duydum ama kulak asmıcam..Ben memnunum şu ana kadar herşeyden.Allah nasip ederse normal doğu yapmak istiyorum.Hiç sezeryana yönendirmeye çalışmadı doktorum.Gece 3 te olsa 5 te olsa hafta sonu da olsa ben giriyorum doğuma dedi.Bu da benim içimi rahatlattı.benim duyduğum yeni doğan yoğun bakım ünitesi az sayıda ve yetersiz dendi..Ama ben sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.Bi de karnınız ne zaman şişmeye başladı...Benim size göre yeni hamileliğim onu merak ediyorum.ne zaman yeni kıyafetler almak gerekicek.....

yarencim benim 4. ayin icinde iken kiyafetlerim sikmaya basladi ama 5.ayin icndeyim su an belden hic biseyim olmuyor. oysaki sadece 3kilo aldim ama rahat seyler giyorm tayt ustune hamile gomlek yada badileri. lcwden buldm baya hamile kiyafeti hem cici hem uygun. lutfiye hanmda gayet iyi diye duydum. hastanede dogum yapanlar hep memnun kaldklarini soledier. ben genelde pozitf duydum cok kulak asmamak lazm haklisin canm:)normal dogum ben de cok istiyrm ama cok korkuyormm://

yarencim benim 4. ayin icinde iken kiyafetlerim sikmaya basladi ama 5.ayin icndeyim su an belden hic biseyim olmuyor. oysaki sadece 3kilo aldim ama rahat seyler giyorm tayt ustune hamile gomlek yada badileri. lcwden buldm baya hamile kiyafeti hem cici hem uygun. lutfiye hanmda gayet iyi diye duydum. hastanede dogum yapanlar hep memnun kaldklarini soledier. ben genelde pozitf duydum cok kulak asmamak lazm haklisin canm:)normal dogum ben de cok istiyrm ama cok korkuyormm://

Allah hayırlı doğumj versin canım ben de şimdi normal diyorum da ilerde karnım büyüyünce fikrim değişebilir tabi :) bu arada bebeğinin cinsiyeti nedir? ilk bebeğin mi?

benim bebis erkek:) amin canim.ya cok normal taraftariyim aslinda millete akil verirdim ama su an korku sardi beni..senn hamilelk nasil gidiyor

benim bebis erkek:) amin canim.ya cok normal taraftariyim aslinda millete akil verirdim ama su an korku sardi beni..senn hamilelk nasil gidiyor

belki o zamana kadar yenersin korkunu canım.Valla ben bulantım yok niye başlamadı acaba sağlıklı bi gebelik değil mi diye bi dünya şey saçmalarken bu hafta bi başladı şu an pek iyi hissetmiyorum..Ve çalışıyorum.Pek bişey yiyemiyorum önceden sevdiğim şeyleri yiyemiyorum.Sabır geçicek sanırım 1-2 aya..sen nasıl hissediyorsun şu an kendini?geçti mi o ilk aylardaki sıkıntıların

mmousecim darisi basina diyelm hosgeldn:) yarencm ben su aralar masallah iyym. 3bucuk aya kadar sadece belirtm uyku hali ve koku hassasiyetydi.mide bulntm ve kusmam hic olmadi ama doktrm her hamilede belirtiler farklidr dediydi. su an istahim fena acildi ama:)

mrh bende izmitte oturuyorum bende 19 haftalık hamileyim ve nerde doğum olacak hangi hastaneye gidecemi bilmiyom önerinizi bekliyorum arkadaslar..

mrh bende izmitte oturuyorum bende 19 haftalık hamileyim ve nerde doğum olacak hangi hastaneye gidecemi bilmiyom önerinizi bekliyorum arkadaslar..

Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :16:
Kontrol için sürekli gittiğin bir doktorun var mı?
Ben Özel Akademi hastenesinde Nuri Hüseyioğlu'na gidiyorum tavsiye ederim:34:

insallah bakalim hamileligin yarisi gecti ne ara gecti hiic anlamadim.. allah sag salim bebeklerimizi kucagimiza almaya nasip etsin.. gun gectkce insan daha cok baglaniyor daha duygusal oluyor...buarada benim 19+3ama daha hareketlerini hissetmiyorum

buarada bebisine alisweris yapanlar nerden ne aldiklarini tavsiyelerini yazarsa sevinirim. ben izmitin icini cok ii bilmiorum ondan dukkann yerini de aciklarsanz sevinirim:)ornegin bbise kiyafet icin nerler gidebilirim merkzde cesitin bol oldugu yerler..

Kizlar dün civile uğradım hastane çıkışları hoşuma gitti.Mini damlanin ürünleri güzeldi renklerde cıvıl cıvıl. Çarşıda Ulugazi ilkokulu nun arka sokağında Pınar var ic çamaşırci orda güzel ürünler oluyor.

Merhaba kızlar :16:
Biz bugün ilk kontrolümüze gittik ultrasonda gördük bebişimizi maşallah fasulye gibi :1: :emir_bebek: Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin nazarlardan korusun :nazar:
Doktorumuz herşey normal dedi günlük yaşantına devam et, ev işi, çalışma, cinsel yaşam herşeye devam, düşecek diye korkma düşecek olsa zaten düşer şu halinle maratona katılsan bişey olmaz dedi :52::1:
10-15 gün sonra gel daha detaylı gözükür kalp atışı vs. daha çok bilgi ediniriz dedi :21:

Back