• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca belası!

Kadınlar kulübü boşandırma timi olarak herkes boşansın sadece biz evli kalalım istiyoruz, tüm derdimiz bu aslında 😂
Kocama çalışıyorum ben
Boşama başı komisyon alıyoruz
Niye canla başla herkese boşan diyorum sandınız bunca zaman 😂😂😂
Erkek olduğum için de olabilir gerçi 😂😂

Birincisi ben şiddet görmüyorum.
Ayrıca şiddet görüyor olsaydım da boşanırdım zaten çocuklar bağlamazdı yine beni.
İkincisi aldatılmak çok farklı bir boyut. Artık kocan seni başka bir kadına tercih etmiş bu çok onur kırıcı affedilemez bir durum. Bir tokadın affı olur ama aldatılmanın ikinci bir şansı yok. Bu noktada ilk düşüneceğim artık çocuklarım olmaktan çıkar. Midem almaz bir kere başka bir tene dokunmuş olan bir adamla aynı evi paylaşmayı.

Eşiniz size tokat atmış bu şiddettir. Hadi o geçmiş zaman diyelim şimdi de sizi ölümle tehdit edip ortalığı yakmış yıkmış bu da psikolojik şiddettir. Siz şiddet gördüğünüzün ya farkında değilsiniz ya anlamak istemiyorsunuz.

Kusura bakmayın ama bana hiç inandırıcı gelmedi yazdığınız. Dilerim aldatılmazsınız ama böyle bir şey yaşarsanız eşiniz de gelir özür dilerse bir kereden bir şey olmaz diyerek yine şans verip bu evliliğe devam edeceğinizi düşünüyorum.

Şunu da ekleyeyim madem boşanma harici tavsiye istiyorsunuz öyle bir niyetiniz yok o zaman kocanızın huyuna gidin, iyi geçinmeye çalışın, huzursuzluk çıkartmayın da bu yaşananların tekrarı olmasın.

Ben de dün bi an konuyu konu sahibi değil de ben mi açtım acaba diye tereddüte düştüm 😂😂
Mevzu öyle bi yere geldi ki konu sahibi kocasından aşırı memnun ama biz ısrarla boşamaya çalışıyoruz
Bizim yüzümüzden boşanma oranları artmış üstelik 🤦‍♀️
Başka bir konuda da bir üye eşini gözünde normalleştirmek için büyük çaba sarf etmişti. Bunu yaparken olması gereken özellikteki kocaların hayal ürünü olduğunu iddia etmişti Burada da benzer şey olmuş. Bu evliliğe devam edecek ve yaşananları herkesin yaşadığı ufak sorunlar olarak görmek istemiş. Ama sen ve birkaç üye izin vermemişsiniz buna. Kınıyorum hepinizi.

Eşiniz size tokat atmış bu şiddettir. Hadi o geçmiş zaman diyelim şimdi de sizi ölümle tehdit edip ortalığı yakmış yıkmış bu da psikolojik şiddettir. Siz şiddet gördüğünüzün ya farkında değilsiniz ya anlamak istemiyorsunuz.

Kusura bakmayın ama bana hiç inandırıcı gelmedi yazdığınız. Dilerim aldatılmazsınız ama böyle bir şey yaşarsanız eşiniz de gelir özür dilerse bir kereden bir şey olmaz diyerek yine şans verip bu evliliğe devam edeceğinizi düşünüyorum.
Biri yazmıştı yukarıda bi yerlerde, bunları yapıp da affedilen adamın aldatmaktan çekineceğini de düşünmüyorum ben açıkçası.

Başka bir konuda da bir üye eşini gözünde normalleştirmek için büyük çaba sarf etmişti. Bunu yaparken olması gereken özellikle hayal ürünü olmuştu. Burada da benzer şey olmuş. Bu evliliğe devam edecek ve yaşananları herkesin yaşadığı ufak sorunlar olarak görmek istemiş. Ama sen ve birkaç üye izin vermemişsiniz buna. Kınıyorum hepinizi.
Çok uzun vadeli bir plan ama neyden korkuyorum biliyor musun?
Böyle ailelerde yetişecek özellikle psikolojik açıdan sağlıklı olma şansı verilmeyen çocuklarla karşılaşma ihtimalimden
Ben olmam da çocuğum karşılaşır mesela
Beni gerçekten korkutuyor toplumun geleceği açısından bu

Bazı kadınlara artık acımıyorum
Ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar
Ama çocuklarının ellerinden aldıkları güzel hayat fırsatına hem çok üzülüyorum hem endişe duyuyorum gelecek açısından

Biri yazmıştı yukarıda bi yerlerde, bunları yapıp da affedilen adamın aldatmaktan çekineceğini de düşünmüyorum ben açıkçası.

Ben de sanmıyorum. En fazla biraz tantana çıkar sonra özür diler iki yalvarır aile büyükleri girer araya aman kızım yıkma yuvanı bak pişman. Sonra barışırlar ama konu sahibi şart koşar bir daha olursa kesin boşanırım diye. Klasik senaryo hiç şaşmaz

Ben de sanmıyorum. En fazla biraz tantana çıkar sonra özür diler iki yalvarır aile büyükleri girer araya aman kızım yıkma yuvanı bak pişman. Sonra barışırlar ama konu sahibi şart koşar bir daha olursa kesin boşanırım diye. Klasik senaryo hiç şaşmaz
Büyükler de aman kızım falan demiyor bu konu özelinde. Aldatılma sonrası da otur oturduğun yerde, karılık yapsaydın, erkeğin elinin kiri vb. şeyler diyecekler muhtemelen. Konu sahibi de yuvamı yıkamam çocuklarım var deyip oturacak.

Ben eşinizi haklı buldum, gerçekten sizin kendinize güveniniz yok ve kilo kompleksiniz var, olayı büyüten taraf siz olmuşsunuz,
İşe diyet yaparak başlayabilirsiniz,

Bunlar olurken aylık döngünüzde miydiniz? Çok ucuz bir sebepten bu hale geldiğinizin farkındasınızdır. Ben özgüven eksikliğinizin kilolardan olduğunu düşünmüyorum. Eşinize evlenmeden önce sorduğunuz soru özgüvenle ilgili probleminiz olduğunu gösteriyor. Böyle sorular sorduğunuzda alacağınızın cevaba hazırlıklı olmanız gerekir. Aldığınız cevap evlenmesenize sebep olmamış aklınızın bir köşesinde hep kalmış. Siz ayrılmazsınız zaten eşiniz geri adım atmış. Birbirinize zaman verin bari evi de terk etmeyin eşiniz gitsin. O söylediği sözlerin bir bedeli olmalı.

Şimdi şu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. Aldatmak isteyen öyle bir aldatıyorki aklınız şaşar. Sexting denilen bir olay var. Sizle aynı odada çekirdek çitleyen kocanız tuvalete gidip çıplak resimleşiyor olabilir. Ruhunuz duymaz. Dolayısıyla yok beni görüntülü ara filan komik şeyler bunlar. Aldatılma için fiziksel birlikteliğe gerek yok. Adamın hamurunda var ise 50 kilo, kusursuz fiziğe ve yüz güzelliğine sahip olsanız da aldatılabilirsiniz. Adriana Lima aldatıldı sevgili süslü.

Hiçbişey yaptığı yok. Gece hayatı arkadaş ortamı hiçbiri yok. Evden işe işten eve. Ancak benim ona güvenmiyor olmamın bir sebebi var.
Evlendiğimiz ilk yıllarda ona şöyle bir soru sormuştum. Senin elinde olmadan bir kadınla başbaşa kalsan veyahut bir kadın sana yanaşsa o anda ne yapardın tepkin ne olurdu dedim. Bana verdiği cevap şu. "Bilmiyorum" yani herşey olabilirmiş bunu yaşamadan bilemezmiş. Şimdi sormak isterim daha kendisi bile ne yapacağından emin olmayan bir adama ben nasıl güvgüvenebilirim
Evliliğin ilk yıllarında oturup "Dur şimdi öyle bir soru bulup sorayım ki evliliğimizin kalanı zehir olsun." Diye mi düşündünüz?
Bir insan neden böyle bir soru sorar ki.
Kendi kendinizi yıllar sürecek tribe sokmuşsunuz.
Sürekli kavga çıkartmak? Bu kanıya nereden vardınız çok merak ediyorum açıkçası. Her ailede geçimsizlikler olur. Eğerki bu süreklilik arz ediyorsa durup bir bakarsın nereye gidiyorum ben diye. Ama bizim en son ettiğimiz kavga 3 yıl önce oluyor. 3 yılda bir de kavga ediyorum diye çocuklarımı babasız bırakacak değilim. Evet bana bir kez vurmuştu. Ve bunun bir daha tekrarı halinde ayrılacağımı biliyor. Onu da çocuğumun hatrına affetmiştim daha küçücüktü.

Çocuğunuzun hatrına affettiniz. Sonra da dediniz ki neden bu mutlu aile tablosuna 2.çocuğu yapmıyorum.
2 çocuk doğurdum 20 kilo aldım anayım ben tiradı da çok anlamsız. Yapmasaydınız 2.çocuğu sizi döven kocanıza.

Kavganın haksız başlatıcısı sizsiniz. Adamın söylediklerini savunmuyorum ama başlatan ve üzerine şakayı ciddiye dönüştüren sizsiniz.

Bunun gündüzü gecesi elbette yok aldatan aldatır zaten. Mesele gecenin o vakti nereye gitti. Anasının evine oturmaya gitmedi. Bar ortamı konser çıkışına malzeme taşımaya gitti. Gittiğinde de girip içeride konser bitmediyse belki oturup izleyecek. Ortada içkili kafası güzel birsürü insan. Dediğim gibi gelir biri bela olabilir.
Biri bela olsa görüntülü aramanız ne işe yarayacak. Kavga ortasında bi saniye benim hanımın telefonunu açmam gerek mi diyecek .
Kasmayın rahat olun herkes zaten ne maksatla aradığınızı anladı. Bar çıkışı konser anı derken siz basbayağı aldatılmaktan korktuğunuz için görüntülü görüşme istediniz. Ama herkesin dediği gibi yapacak olsa gündüz de yapar,başı derde girecek olsa gündüz de girer. Ayrıca hem artık yüzünü goresiniz yok hem hala delice savunuyorsunuz yaptığınız işi yok başına bi iş gelirse falan diye...

Kör topal 7 senedir devam eden bir evliliğim var. Ufak 2 çocuğum var. Bir kaç yılda bir şiddetli kavgalarımız olur. Dün de onlardan birini yaşadık. Eşimin kardeşi konser ekipmanların nakliyesiyle ilgili çalışıyor. Cumartesi gecesi de bir konser için eşimden yardım istedi. Kendisi şehir dışında olduğu için gece başka bir yerdeki konser ekipmanlarını almaya gidecek birisi gerekiyordu. Bunun için de eşim gidecekti gece malzemeleri almaya. O gece gitmeden önce herşeyimiz normaldi. Oturduk birlikte film izledik. Film bitti saat gece 12 ye geliyordu benim artık çıkmam lazım dedi. Bu arada daha önce bir iki kez gene gitmişti yardıma eşim. Ben de şakayla karışık "sen yoksa kardeşime yardım ediyorum diye gece gece eğlenmeye mi gidiyorsun bak seni gebertirim beni gidince görüntülü ara" dedim. O da aynı şekilde esprili karşılık verdi "tüh ya nasıl anladın bak yakalandım ya" falan dedi. Öyle gülmüştük ve çıktı gitti. Çıktıktan sonra yolda beni aradı başka bişey söylemek için. O esnada ben yine dedim beni gidince görüntülü ara diye. Sonra bu birden bire sinirli sinirli konuşmaya başladı. Sen ne saçmalıyorsun, ben ne yapmaya gidiyorum, yalanmı söylüyorum, aramayacağım görüntülü falan dedi. Bu sefer şaka kakaya dönüşmeye başladı ve ben işkillendim. Şaka olarak söylemiştim ama bu sefer gerçekten aramanı istiyorum dedim. Sonra bana "sen kendine güveni olmayan ve benim gözümde küçük düşen bir kadınsın" dedi. Bu lafları duyunca dünyam başıma yıkıldı ve zoruma gitti. Üstelik 2 sene içinde 2 çocuk doğurmuş bir kadın olarak şu anda üstümde fazladan 20 kiloyla yaşıyorum ve zaten biliyorki bu durum beni çok üzüyor. Buna rağmen yarama tuz basıyor.
Ben de telefonu kapattım yüzüne. Baktım biraz sonra görüntülü arıyor açmadım ve yattım uyudum. Gece geldiğinde 3 e geliyordu saat.
Sabah kalktığımızda benim suratım düşük moralim bozuk yanıma gelip noldu noldu deyip duruyor pişkin pişkin. Ben de ne olduğunu biliyorsun. Söylediklerin çok zoruma gitti dedim. Hala daha aynı cümleleri tekrar etmeye başladı. Bu sefer kavga etmeye başladık. Senden bıktım, yeter seni çektiğim, paranoyaksın hakaretler havada uçuşuyor. Ben bağırıyorum o bağırıyor. Sonra bana bitti boşanoyoruz dedi. Bunu duyunca aldım çocukları çantamı hazırlayıp gideceğim evden. Beni bırakmıyor. Sen git evden diyorum kendisi de gitmiyor. Sonra üstüme yürüyüp şu anda burda çocuklar olmasaydı SENİ ÖLDÜRMÜŞTÜM dedi. Elim ayağım boşandı. Telefonu aldım hemen bizi bırakıyorsan polisi arıyorum dedim. Bırakmayacağım dedi. Ben de aradım polisi eşim bizi evde rehin tutuyor çocuklarımla çıkamıyoruz derken adresi veriyordum elimden kapıp telefonu kapattı. Üstüne hemen beni aradılar geri. Polislere söyle gelmesinler tamam ben sizi bırakıcam annenlere dedi. Bende açtım tamam hallettim çıkacağım dedim polislere ve kapattık. Sonra kendi annesini çağırdı eve. İkisi birden bana yüklenmeye başladılar. Asla toz kondurmuyor oğluna. Adam bana hakaretler ediyor sen boksun bok gibi bişey sin terbiyesizsin ahlaksızdır diyor. Ben karşılık veriyorum diye anası bana çemkiriyor sen cevap verme o erkektir diye. Yok yaaa. Bunu diyeceğine kendi oğlunun ağzına iki tane yapıştıramıyor. Uzun uzun kavga ettik tartıştık ayrılmaya karar verdik. Bu sefer çocuklarla tehdit ediyorlar beni. Anası sen boşanacaksın çocukları alacaksın bizde öyle diyorduk. Seni yaşatırlar mı bakalım dedi. Ben şokum. İkisinden de iğrendim. Sonra lafı çeviriyor kadın. Ben öyle demek istemedim. Yalnız kalırsan yaşayamazsın zorlanırsın iki çocukla demek istedim dedi. He he dedim bende. Aptalım çünkü ben anlamıyorum. En son koca kişisi senden boşanmıyorum sırf çocuklar için ama yüzüne de bakmayacağım bitti bundan sonra bu evlilik dedi. Benim için de çoktan bitti zaten. Çocuklarım olmasaydı bir dakika durmazdım bu insanla zaten. İki düşman gibiyiz evde. Huzur yok, tat yok. İğrenç bir hayatın içine düştüm. İçimi dökmek istedim sadece sizlere...
Olaylar bu raddeye gelip,birbirinizin yüzüne kusacaksanız saka yapmayın evde ya.
Hayır is polislik olmaya geliyor,ama sonra tornisan nasıl dönüyorsunuz yahu.
Kavganın da biseyi var,gercekten olan cocuklara oluyor.

Ben de dün bi an konuyu konu sahibi değil de ben mi açtım acaba diye tereddüte düştüm 😂😂
Mevzu öyle bi yere geldi ki konu sahibi kocasından aşırı memnun ama biz ısrarla boşamaya çalışıyoruz
Bizim yüzümüzden boşanma oranları artmış üstelik 🤦‍♀️
Hamilesiniz sanırım kafa karışıklığı yanlış anlamalar bundan kaynaklanıyor herhalde bana da oluyordu. Kocamdan aşırı memnun olduğumu nereden çıkardınız çok merak ettim. Kendi kendinize gelin güvey olmayın. Çoğunluk bu kadar rahat boşanmaktan yana zihniyette olduğu için bu kadar çok boşanan var herhalde dedim. Yok boşanma timiymişsiniz yok sizin yüzünüzden oranlar artmış. Konuyu saçma sapan çarpıtıp dalga geçip durmayın. Siz çocuğunuzu sağlıcakla doğurdun, ha olur ya o mükemmel kusursuz evliliğinizde olur ya eşiniz bi hata yapar b.k falan der mesela sizde alırsınız bebenizi boşanmaya gidersiniz doğruca.

Kocama çalışıyorum ben
Boşama başı komisyon alıyoruz
Niye canla başla herkese boşan diyorum sandınız bunca zaman 😂😂😂
Erkek olduğum için de olabilir gerçi 😂😂
İnsanlar kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler. Umarım kusursuz hayatınızda hiç tökezlemezsiniz.

Kavganın haksız başlatıcısı sizsiniz. Adamın söylediklerini savunmuyorum ama başlatan ve üzerine şakayı ciddiye dönüştüren sizsiniz.
Amacım kavga başlatmak falan değildi. Adamın kavga çıkarası varmış. Hakaret etmeye, saçma sapan yerlere taşımaya gerek yoktu konuyu bu kadar.

Back