- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.514
- 548
- 26
Adam sizi öldüreceğim demiş, bunun çıkış yolu bulması mı kalmış?Ne saçma sapan bir düşünce tarzıdır bu ya. Farazi fikirlerlemi karar vereceğiz evliliğin bitmesine ya da devam etmesine. Neymiş sandalyeyi vurabilirmiş. Bunun için boşanılmalıymış. Öyle birşey yaşamadan boşanmak ne alaka. Hiçbir şeyi tekmelemeyen bir insanda durur durup alır kafana birşey geçirebilir en nihayetinde. Böyle olasılıkları düşünecek olursak evli kalamaz zaten kimse kimseyle. Herkes her an bir şey yapabilir. Neyin sado mazo su. Duyanda her Allahın günü evde sandalyeler uçuşuyor havada sanacak. 7 yılda yaşadığım 2 olay bu. Hadi hatırlamadığım varsa bilemedin 3.herkes evde süt liman kimse kimseyle kavga etmeden mi yaşıyor ben anlamadım. Farklı evrenlerde mi yaşıyoruz biz. Valla ne gözü kara ne delikanlı kadınlar varmış daha yaşamadan yaşayabilme ihtimalini düşünüp koşa koşa boşanmaya giden. Valla takdir ettim. Evlilik ilk zorlukta pes edilecek bir oluşum değil benim için. Emek verilmesi, sabredilmesi gerekir. Boşanmak en kolay iş. Bu zihniyetler sebebiyle bu kadar çok boşanma oranları yüksek zaten. Çiftlerden biri zırt dese öteki koşa koşa adliyenin yolunu tutuyor. Aldatma, dayak, kumar ve yalan olmadığı sürece her yol denenmeli ve artık çıkış yolu kalmadığını anladığın zaman boşanmaktan yanayım ben.
Bir kere vurmuş ama bir daha vurmayacağına dair kesin bir belgen var mı? Kaldı ki kocanızın öfke kontrol problemi var, nasıl böyle şeyleri gözardı edebiliyorsunuz valla size değil çocuklarınıza acıyorum ben.
Evet valla düşünce tarzım beğenilir genelde, sizin beğenmemeniz normal zira o koca bana bir kere vursa 2.defa olmaz boşanmış olurum. Sizin gibi susup oturan biri olmam hiçbir zaman. Bunun delikanlılıkla alakası yok kendi değerini bilmekle alakası var.