Gebeliğe Hazırlık Klomenle 10.günde ovülasyon olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg ister yakında offf ben daha buay geçmeden.dger ayları düşünüyorum okadr umutsuz vakayim

Cektir hsg için rahatlar şuan bilmiyorsun belki tüplerin kapalı ve hsg ile açılacak bu kadar beklemek zorunda kalmayacaksın. Elinde sonunda doktor ister zaten benden ilk ayımda istediler

Cektir hsg için rahatlar şuan bilmiyorsun belki tüplerin kapalı ve hsg ile açılacak bu kadar beklemek zorunda kalmayacaksın. Elinde sonunda doktor ister zaten benden ilk ayımda istediler
bizden neden istemedilerki doktora 6aydir1 olmadi dedim cocuk çok erken dedi yaşım 32 dedim birseyolmazdedi rahatliga gel

bizden neden istemedilerki doktora 6aydir1 olmadi dedim cocuk çok erken dedi yaşım 32 dedim birseyolmazdedi rahatliga gel

Bazıları rahat oluyor ya benim ilk doktor da öyleydi bir sene olmamış daha gençsin demişti hemen değiştirdim şuanki doktorumun ilk istediği hormon tahlilleriyle birlikte hsgdi

Gonal f iğne ncanimnedenki.kist filan yok ozaman demi

Daha kaç gün olduki yeni değil mi canım birşey hissetmemen normal bence
Çarşamba oldum canım.biliyorum hamilelik olarak hissedilmez ama demek istediğim hani aşılama yaptırmamış gibi hissediyorum bu sefer fazla bi rahatlık var ustumde.sanirim daha önce 2 defa aşılama yapıldı olumlu degildiya ondan

Rahat olmak stresli olmaktan iyidir inşallah tutar bu ay

Evet verebilirler. Özellikle gebelik 1 yılın sonunda oluşmadıysa. Eğer daha yeni denemeye başladıysanız ve yumurta varsa kullanilmiyor tabi. Sonuçta bu ilaç hormon. Boşa almaya gerek yok.
benim 6ay olmadı hızlandırmak istedim sureci oda tmm dedi ama.nasib nedense yine umudum yok ilkay göre cokguzel gelismis dedi 12gundeoldu hemen iğne verdi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…