- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Hsg ister yakında offf ben daha buay geçmeden.dger ayları düşünüyorum okadr umutsuz vakayim
bizden neden istemedilerki doktora 6aydir1 olmadi dedim cocuk çok erken dedi yaşım 32 dedim birseyolmazdedi rahatliga gelCektir hsg için rahatlar şuan bilmiyorsun belki tüplerin kapalı ve hsg ile açılacak bu kadar beklemek zorunda kalmayacaksın. Elinde sonunda doktor ister zaten benden ilk ayımda istediler
bizden neden istemedilerki doktora 6aydir1 olmadi dedim cocuk çok erken dedi yaşım 32 dedim birseyolmazdedi rahatliga gel
hmm hsg 1yilolmaadan cogu istemiyir sankiBazıları rahat oluyor ya benim ilk doktor da öyleydi bir sene olmamış daha gençsin demişti hemen değiştirdimşuanki doktorumun ilk istediği hormon tahlilleriyle birlikte hsgdi
hmm hsg 1yilolmaadan cogu istemiyir sanki
evtBana 1 yıl olmuştu o yüzden demek ki
Gonal f iğne ncanimnedenki.kist filan yok ozaman demiEvet kızlar doktor randevumdan geldim. Özet geçecek olursam geçen ay 2 yumurtanın oluşmuş olması iyi habermiş, zaten klomenle ilk denemede hamile kalmak düşük olasılıklıymış.. Klomen kullanıcam tekrar ve haftaya ultrasona gireceğim ekstra olarak gonal f isimli bir iğne vurulmam gerekiyormuş. Hayırlısı ❤
Gonal f iğne ncanimnedenki.kist filan yok ozaman demi
Ama klomen ile zaten 2 yumurtan oluşmuştu ondan şaşırdım. Hakkımızda hayırlısı. Gelişmelerini bekliyorumKist yok canım baktı karnımdan ultrasonla, gonal f de yumurta destekleyici bir iğneymiş.
Ama klomen ile zaten 2 yumurtan oluşmuştu ondan şaşırdım. Hakkımızda hayırlısı. Gelişmelerini bekliyorum
Yazarım canım ama sanki aşılama olmamış gibiyim hiç bisey hissetmiyorum sadece aşılama sonrası şişlik hissediyorum kasıklarımda agri ileBende anlamadım ama denileni uygulicam mecburhayırlısı sende gelişmeleri yaz canım
Yazarım canım ama sanki aşılama olmamış gibiyim hiç bisey hissetmiyorum sadece aşılama sonrası şişlik hissediyorum kasıklarımda agri ile
Çarşamba oldum canım.biliyorum hamilelik olarak hissedilmez ama demek istediğim hani aşılama yaptırmamış gibi hissediyorum bu sefer fazla bi rahatlık var ustumde.sanirim daha önce 2 defa aşılama yapıldı olumlu degildiya ondanDaha kaç gün olduki yeni değil mi canım birşey hissetmemen normal bence❤
Çarşamba oldum canım.biliyorum hamilelik olarak hissedilmez ama demek istediğim hani aşılama yaptırmamış gibi hissediyorum bu sefer fazla bi rahatlık var ustumde.sanirim daha önce 2 defa aşılama yapıldı olumlu degildiya ondan
Inşallah canım bakalım beklemedeyimRahat olmak stresli olmaktan iyidir inşallah tutar bu ay ❤
Muhtemelen gider. Nasip bu işler. Ben de bekliyorum bu ay potansiyel 4 yumurtam var dördüz bile olabilir ama umudum yok.Aynen cnm dollenme olsa keske yaa benim vajinam1dar iliskide zorlaniylrum acaba diyorum sperm gitmiuirmu hiçbirşey anlamadim
Yumurta olmuyorsa ilaç veriyorlar benim öylebneim anlamadığım ilaçla veya ilaçsız ayni yumurta olmuyormu bu ilac ne fayda ediyit anlamdım
bana olduğu halde verdiYumurta olmuyorsa ilaç veriyorlar benim öyle
Evet verebilirler. Özellikle gebelik 1 yılın sonunda oluşmadıysa. Eğer daha yeni denemeye başladıysanız ve yumurta varsa kullanilmiyor tabi. Sonuçta bu ilaç hormon. Boşa almaya gerek yok.bana olduğu halde verdi
benim 6ay olmadı hızlandırmak istedim sureci oda tmm dedi ama.nasib nedense yine umudum yok ilkay göre cokguzel gelismis dedi 12gundeoldu hemen iğne verdi bakalimEvet verebilirler. Özellikle gebelik 1 yılın sonunda oluşmadıysa. Eğer daha yeni denemeye başladıysanız ve yumurta varsa kullanilmiyor tabi. Sonuçta bu ilaç hormon. Boşa almaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?