• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomenle 10.günde ovülasyon olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 1 sabah 1 akşam aldım, yanında ekstra birşey pek yapmadim yediğime içtiğime dikkat ettim biraz. Geçen ay 1 ilaçla yumurtam gelişmedi malesef 2ye çıkınca oldu. Guzel dilekleriniz için teşekkür ederim sizde güzel haberler verirsiniz inşallah ❤
Cnm.bu ay senden umutluyum hadi inşalalh

Evet 1 sabah 1 akşam aldım, yanında ekstra birşey pek yapmadim yediğime içtiğime dikkat ettim biraz. Geçen ay 1 ilaçla yumurtam gelişmedi malesef 2ye çıkınca oldu. Guzel dilekleriniz için teşekkür ederim sizde güzel haberler verirsiniz inşallah ❤
Selam canım nasıl gidiyor.klomenin 4.günü bugün kontrole gittim soldan 2 yumurtam gelişmiş inşallah bu ay 2020nin ilk ayı seviniriz🙏

Selam canım nasıl gidiyor.klomenin 4.günü bugün kontrole gittim soldan 2 yumurtam gelişmiş inşallah bu ay 2020nin ilk ayı seviniriz🙏

Selamm beklemedeyim canim bat 10 ocak 😊 fazla umutlu değilim malesef hayırlısı inşallah o ay bu aydır ❤ hepimiz için

Merhaba bende klomen kullanıyorum günde iki kere bitti gittiğimde doktora yumurtan olmuş çatlamış dedi tabi adet tarihim 25 ocak beklemek çok zormuş lütfen sizlerden olumlu haber olursa paylaşır mısın inşallah hepimiz 2020 hamile olarak gireriz🙏🙏🙏

Merhaba bende klomen kullanıyorum günde iki kere bitti gittiğimde doktora yumurtan olmuş çatlamış dedi tabi adet tarihim 25 ocak beklemek çok zormuş lütfen sizlerden olumlu haber olursa paylaşır mısın inşallah hepimiz 2020 hamile olarak gireriz🙏🙏🙏

Paylaşırım tabi, gerçekten klomenle beklemek daha zormuş çünkü herşey planlı programlı ilerliyor ilişki tarihleri bile.. Bol sabır diliyorum bu yoldan herkese ❤️

insan kendine olunca öyle umutsuz ama nebilin olur inşalalh bende perşembe konttole gidecem birturlu gelmiyir perşembe

Evet umutsuzum gerçekten o kadar alıştımki olmamasına.. Biliyorum canım günler geçmek bilmiyor heyecandan ultrasonun sabahına kadar uyuyamıyorum ben inşallah ilaç etki etmiştir güzel haberler alırsın ❤️

Evet umutsuzum gerçekten o kadar alıştımki olmamasına.. Biliyorum canım günler geçmek bilmiyor heyecandan ultrasonun sabahına kadar uyuyamıyorum ben inşallah ilaç etki etmiştir güzel haberler alırsın ❤
Amin inşalalh ikizkalanlar bile var okadar çok istiyotumki ikiz dahada uğrasmazdim

Back