- 4 Temmuz 2018
- 3.244
- 4.719
- 133
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.761
evet onu da düşünüyorum kafayı yerim bu konuyla ilgili:)) Valla anlamadım ki geçen ay 17. günde geldi normalde 14. günde gelir kişiye göre de değişirmiş bazıları öyle yazmış. Artık bekleyeyim bakalım akşama kadar da olmadı alırım akşam ama sabah ilk idrarla yapmak lazım di mi?Çalış çalış canım evde olmak daha fena.bence yine olacaksa iğneye göre olur 16sına kadar beklemezsin olacaksan da. Test aksama alican di mi?
Bu kadar gectiyse ustundne cok farketmiyor.evet onu da düşünüyorum kafayı yerim bu konuyla ilgili:)) Valla anlamadım ki geçen ay 17. günde geldi normalde 14. günde gelir kişiye göre de değişirmiş bazıları öyle yazmış. Artık bekleyeyim bakalım akşama kadar da olmadı alırım akşam ama sabah ilk idrarla yapmak lazım di mi?
Estagfirullah birbirimize destek icin burdayiz.Diyorum ama dil diyor kalp demiyor allahım beni affetsin Hakkı'nı helal et kardeşim zamanızı aldım
Ben alışmışım sanırım bazem izin kullanıyorumda 3.gün sıkılıyorum:)) Hmm anladım canım benim 2. iğnem zaten ilkinde 17. günde oldum hatta takvime göre 1 günde geç oldum. O zaman bekliyim ben 16 sına kadar zaten ağrılarımda varEn iyisini yapıyorsun cnm vallahı benm esım izin vermiyor calıstırmaya
Cnm o vücüddan vucuda degişiyor mesela gecen ay ben yıne klomen iğne oldum 3 gun erken oldum cnm bilmyrm kı cnm
yani bugün tam 17. günüm 1 gün daha geçsin o zaman olmazsam 18. günde yaparım napim artık hayırlısı zaten gelecek gibi de oluyor bi ağrı bi anda belde kasıkta sonra geçiyorBu kadar gectiyse ustundne cok farketmiyor.
Canım merhaba, eğer sabah boşaldıysa fındık fıstık ceviz keçiboynuzu muz ne bulursa yesin çok işe yarıyor bunlar akşam üzeri ilişki olursa sıkıntı olmazDiyorum ama dil diyor kalp demiyor allahım beni affetsin Hakkı'nı helal et kardeşim zamanızı aldım
İnşallah ya kardeşim inşaAlahCanım merhaba, eğer sabah boşaldıysa fındık fıstık ceviz keçiboynuzu muz ne bulursa yesin çok işe yarıyor bunlar akşam üzeri ilişki olursa sıkıntı olmaz
Sen mümkünse yedir o saydıklarımdanİnşallah ya kardeşim inşaAlah
Şimdi ovilasyon testi yaptım çift çizgi çıktı yani humjrtalama Nasıl bir gün öncesi ilişki olmaz ben bu kadar aptalım ya Yok kardeşim Yok hak ettim ben bunları sizin de Zaman'ınızı aldım Hakkı'nızı helal edinCanım merhaba, eğer sabah boşaldıysa fındık fıstık ceviz keçiboynuzu muz ne bulursa yesin çok işe yarıyor bunlar akşam üzeri ilişki olursa sıkıntı olmaz
Sen böyle stres yaparsan zaten olmaz biraz sakin olŞimdi ovilasyon testi yaptım çift çizgi çıktı yani humjrtalama Nasıl bir gün öncesi ilişki olmaz ben bu kadar aptalım ya Yok kardeşim Yok hak ettim ben bunları sizin de Zaman'ınızı aldım Hakkı'nızı helal edin
Aaa yapma ya ne kadar az bakıyorlarmış özelde de mi öyle? Sen buraya gel baktır kendine biz dayanamayız öyle minnoştan habersiz❤
Gözün aydın bu sefer tuttu inşallahKuzum bugün tekrar kan verdim herşey yolunda görünüyor Elhamdülillah
Gözün aydın bu sefer tuttu inşallahkaç çıktı değerin? Bu arada sana şey sormayı unuttum ilk zaman gebelik belirtisi olarak ishal Veya kabız gibi bir şey olmus muydun canım? Çoğu kişi bağırsak hareketlerindeki değişimden bahşediyor da
Çok güzel çıkmış canım maşallah sen daha az bekliyordun. Kese falan görünmüştür herhalde demi? Kalp atışı dinledin mi?Amin inşallah canım teşekkür ederim, 5024 çıktı beta hcg. Ishal kabızlık filan olmadı bağırsak hareketlenmesi de şöyle gaz vardı canım
Çok güzel çıkmış canım maşallah sen daha az bekliyordun. Kese falan görünmüştür herhalde demi? Kalp atışı dinledin mi?
Vallaha bende kurtulamadım canım öldürüyor bu ağrı nolcak böyleevt ama çok agrim var yumurtlamam ve sonrasi agrilardan kurtulamadim
bilemedim rahimfilmi ckeincm ozaman belki kurtulurumVallaha bende kurtulamadım canım öldürüyor bu ağrı nolcak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?