- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.781
Regl ne zamandı? Şüpheli bir durum. Bence direkt kan verin.Kızlar gebelik testi yaptım biri silik diğeri negatif çıktı. Olabilir mı böyle bi durum hangisi doğru olabilir ki
Canım klomen kullandım bitti addt olmadım. Geçen hafta kan sonucum negatifti 8 gün önce. Doktor ile pazartesi görüşebildim doktor tarlusal verdi. Bende bugün aldım almadan önce bi test yapayım dedim idrarı döker dökmez açık pembe bi çizgi belirdi. 2. Testi yaptım onda da çıktı. Ama miratech yaptım onda çıkmadı silikRegl ne zamandı? Şüpheli bir durum. Bence direkt kan verin.
Miratech sevmiyorlar pek buralarda.Canım klomen kullandım bitti addt olmadım. Geçen hafta kan sonucum negatifti 8 gün önce. Doktor ile pazartesi görüşebildim doktor tarlusal verdi. Bende bugün aldım almadan önce bi test yapayım dedim idrarı döker dökmez açık pembe bi çizgi belirdi. 2. Testi yaptım onda da çıktı. Ama miratech yaptım onda çıkmadı silik
Silik cikani dikkate alinCanım klomen kullandım bitti addt olmadım. Geçen hafta kan sonucum negatifti 8 gün önce. Doktor ile pazartesi görüşebildim doktor tarlusal verdi. Bende bugün aldım almadan önce bi test yapayım dedim idrarı döker dökmez açık pembe bi çizgi belirdi. 2. Testi yaptım onda da çıktı. Ama miratech yaptım onda çıkmadı silik
Yarın vereceğim canım inşallah. 2 test üst üste anında çift çizgi çıktı silik de olsa ama diğeri öyle çıkınca umutsuzluğa düştümMiratech sevmiyorlar pek buralarda.bence yine de verin kan yani o ikinci cizgi silik de olsa kolay cıkan bir sey degil. Zaten onceki kan tahlilinin ustunden bayagi zaman gecmis.
Diğer test hatalı olabilir mi diyorsunuz yani. İnşallah yaaaSilik cikani dikkate alin
silikcizgi kolaycikmaz ben daha hic.gormedimDiğer test hatalı olabilir mi diyorsunuz yani. İnşallah yaaa
Tamam canım sağol. Yarın kan vereceğim inşallah bakalımsilikcizgi kolaycikmaz ben daha hic.gormedim
Oyuzden gorsem silikcizgiyi baz alırım
inşalalh hamilesindirTamam canım sağol. Yarın kan vereceğim inşallah bakalım
İnşallah canım. Geçen hafta kan da negatif di şuan böyle. Var gibi mı duruyor canım hemen çıktı çizgiinşalalh hamilesindir
bende gördüm varİnşallah canım. Geçen hafta kan da negatif di şuan böyle. Var gibi mı duruyor canım hemen çıktı çizgi
Bana çok silik geldi ama inşallah hamilesindir insallahİnşallah canım. Geçen hafta kan da negatif di şuan böyle. Var gibi mı duruyor canım hemen çıktı çizgi
İnşallah canım. Elimde daha net. Fotoğraf da o kadar net çıkmadıBana çok silik geldi ama inşallah hamilesindir insallah
Hemen çıkması çok şaşırttı beni. Hemen 2 dakka içinde çıktı pembe renk aldı fotoğraf da çok net çıkmıyorbende gördüm var
bence yeni gebelik ondan oylecikti yeni olusumda hayırlısı olsunHemen çıkması çok şaşırttı beni. Hemen 2 dakka içinde çıktı pembe renk aldı fotoğraf da çok net çıkmıyor
Heyecandan uyuyamam da ya. Sabah olmaz bugün.bence yeni gebelik ondan oylecikti yeni olusumda hayırlısı olsun
bence guzel heyecan ben mesela onu gormeye okadar ihtiyacım varki ancak catlama ignesinin etkisyle görüyorum.oyizden inşallah olur hayirli şekildeHeyecandan uyuyamam da ya. Sabah olmaz bugün.
Hastane yakınsa acile koşHeyecandan uyuyamam da ya. Sabah olmaz bugün.
Çok yakın canım ama 3 yıldır eşime işkence yapıyorum resmen her gecikme de kan vermeye gidiyoruz diyorum adam artık olmuyor gitmeyelim diyo. Ama bu defa testte ilk defa cıktı. Bende yarın o işte iken tek gitmek istiyorum. Varsa sürpiz olur yoksa da bana sürpriz olmaz napalimHastane yakınsa acile koş
O zaman öyle yap canim kocayı işe gönder sen hastaneye koş . Bize güzel haberlerini ver bekliyoruz burda.Çok yakın canım ama 3 yıldır eşime işkence yapıyorum resmen her gecikme de kan vermeye gidiyoruz diyorum adam artık olmuyor gitmeyelim diyo. Ama bu defa testte ilk defa cıktı. Bende yarın o işte iken tek gitmek istiyorum. Varsa sürpiz olur yoksa da bana sürpriz olmaz napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?