Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl ne zamandı? Şüpheli bir durum. Bence direkt kan verin.
Canım klomen kullandım bitti addt olmadım. Geçen hafta kan sonucum negatifti 8 gün önce. Doktor ile pazartesi görüşebildim doktor tarlusal verdi. Bende bugün aldım almadan önce bi test yapayım dedim idrarı döker dökmez açık pembe bi çizgi belirdi. 2. Testi yaptım onda da çıktı. Ama miratech yaptım onda çıkmadı silik

Miratech sevmiyorlar pek buralarda. bence yine de verin kan yani o ikinci cizgi silik de olsa kolay cıkan bir sey degil. Zaten onceki kan tahlilinin ustunden bayagi zaman gecmis.

Silik cikani dikkate alin

Miratech sevmiyorlar pek buralarda. bence yine de verin kan yani o ikinci cizgi silik de olsa kolay cıkan bir sey degil. Zaten onceki kan tahlilinin ustunden bayagi zaman gecmis.
Yarın vereceğim canım inşallah. 2 test üst üste anında çift çizgi çıktı silik de olsa ama diğeri öyle çıkınca umutsuzluğa düştüm

Hastane yakınsa acile koş
Çok yakın canım ama 3 yıldır eşime işkence yapıyorum resmen her gecikme de kan vermeye gidiyoruz diyorum adam artık olmuyor gitmeyelim diyo. Ama bu defa testte ilk defa cıktı. Bende yarın o işte iken tek gitmek istiyorum. Varsa sürpiz olur yoksa da bana sürpriz olmaz napalim

O zaman öyle yap canim kocayı işe gönder sen hastaneye koş . Bize güzel haberlerini ver bekliyoruz burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…