• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen ve catlatma iğnesi oldum bugün 14.gunum ve negatıf kızlar ya ha üzüldüm evet ama kendimi toparlayıp ayaga kalktım kahvaltımı yaptım temızlıgımı Yapacagım şimdide cnm kalkıp herseyin hayırlısı olsun artık kızlar ♥️🙌🤗
Canım bende 15 gün yaptım hiçbir şey çıkmadı napalım hakkımızda hayırlısı inşallah.

Test yapmalısın hemen 😍
Ya çok heveslenmek istemiyorum ama🙄 birde şöyle bir şey var. Şimdi ven geçen ay 31 aralıkta vuruldum 16 sında regl oldum bu ay 27 sinde vuruldum ipneye göre bugün 17.gün ama adete göre daha 2 gün var. Hangisini baz alıcam ben kafam karıştı 🙄😃

Ya çok heveslenmek istemiyorum ama🙄 birde şöyle bir şey var. Şimdi ven geçen ay 31 aralıkta vuruldum 16 sında regl oldum bu ay 27 sinde vuruldum ipneye göre bugün 17.gün ama adete göre daha 2 gün var. Hangisini baz alıcam ben kafam karıştı 🙄😃
Heveslenmezsin ya regl gelecekse de daha rahat beklersin. 🤗

Kızlar bugün kontrole gittim 1 yumurta oluşmuş 22mm ve çatlatma iğnesi vermedi. Letu kullandım ama bu sefer. Ilişki tarihi de vermedi gün aşırı olsun dedi

Kızlar bugün kontrole gittim 1 yumurta oluşmuş 22mm ve çatlatma iğnesi vermedi. Letu kullandım ama bu sefer. Ilişki tarihi de vermedi gün aşırı olsun dedi
Igne vermediyse saatte vermez. En az iki yumurta olmadan igne yapmiyorlar canim. Ilk ay benim de öyle olmustu. Ben klomen kullanmistim. Yine de ihtimalin var gun asiri ikiskiyi ihmal etme. 🤗

Klomen ve catlatma iğnesi oldum bugün 14.gunum ve negatıf kızlar ya ha üzüldüm evet ama kendimi toparlayıp ayaga kalktım kahvaltımı yaptım temızlıgımı Yapacagım şimdide cnm kalkıp herseyin hayırlısı olsun artık kızlar ♥🙌🤗
İns tez zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebisine.

İyi cnm ben ev hanımıyım ondan dedım heysryın hayırlısı kuzum sıkma canını🙌♥️
Valla bazen bende diyorum çıksam kafamı toplasam evde yatsam kalksam ama daha mı çok takarım bu sefer burda en azından ona buna takıl patronla uğraş zaman geçiyor:) öyle canım valla hayırlısı.

Şimdi ben geçen ay iğneden sonra 17. gün oldum ya o zaman yumurtam iğneden 3 gün sonra mı çatlamış oluyor. Bu ay da 27 ocakta iğne oldum bugün 17. gün acaba adete göre mi olurum yine iğneye göre mi ? Çünkü adetim 16 ocak

Valla bazen bende diyorum çıksam kafamı toplasam evde yatsam kalksam ama daha mı çok takarım bu sefer burda en azından ona buna takıl patronla uğraş zaman geçiyor:) öyle canım valla hayırlısı.

Şimdi ben geçen ay iğneden sonra 17. gün oldum ya o zaman yumurtam iğneden 3 gün sonra mı çatlamış oluyor. Bu ay da 27 ocakta iğne oldum bugün 17. gün acaba adete göre mi olurum yine iğneye göre mi ? Çünkü adetim 16 ocak
Çalış çalış canım evde olmak daha fena. :KK43: bence yine olacaksa iğneye göre olur 16sına kadar beklemezsin olacaksan da. Test aksama alican di mi?

En iyisini yapıyorsun cnm vallahı benm esım izin vermiyor calıstırmaya
Cnm o vücüddan vucuda degişiyor mesela gecen ay ben yıne klomen iğne oldum 3 gun erken oldum cnm bilmyrm kı cnm

Ben klomen ve dün çatlatma iğnesi oldum Dr bana iğnenin ertesi günü aynı Satte ilişki Dedi sabah uyanınca eşim dışta boşarmış 😭Akşama kadar sitem oluşur mu Dr bana bir Gğn arayla yapın demişti bugün sabah böyle bişey oldu akşam kadar sprerm oluşmaz mı çok çaresizim Allah Rıza'sı için Bilen varsa yardımcı olsun akşam ilişkiye gireyim mi 😭😭

Ben klomen ve dün çatlatma iğnesi oldum Dr bana iğnenin ertesi günü aynı Satte ilişki Dedi sabah uyanınca eşim dışta boşarmış 😭Akşama kadar sitem oluşur mu Dr bana bir Gğn arayla yapın demişti bugün sabah böyle bişey oldu akşam kadar sprerm oluşmaz mı çok çaresizim Allah Rıza'sı için Bilen varsa yardımcı olsun akşam ilişkiye gireyim mi 😭😭
Olur canım. Igneden onceki gün birliktelik oldu mu peki? Bana doktor igneden onceki gun icin ee iliski olsun dedi igneyi oldum iliskiyi 36 saat sonra verdi. Cumartesi iliski verdi pazar da olsun dedi. Hic korkma degerlendir sen yine belki sayi cok olmaz ama az da olsa olur. Allah nasip ettiyse de tutar canim. 🥰🤗

Amin olmadı basiret bağlanır mı Bi insanın bağladı allahım sizlerin duası hürmetine merhametiyle Bi Bi çocuk verdin çok çaresiz sabahtan beri ağlamaktan bittim konuşacak derdimi anlatacak kimsem yok yokk yoll 😭😭

Amin olmadı basiret bağlanır mı Bi insanın bağladı allahım sizlerin duası hürmetine merhametiyle Bi Bi çocuk verdin çok çaresiz sabahtan beri ağlamaktan bittim konuşacak derdimi anlatacak kimsem yok yokk yoll 😭😭
Hayir bu kadar uzulmek hic iyi degil bu islere zaten yapma boyle. Allah en dogru zamanda verir muhakkak simdi bundan olmayacaksa demk ki hayirlisi buydu demek lazim. Vazgecmemk lazim

Back