• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çalış çalış canım evde olmak daha fena. :KK43: bence yine olacaksa iğneye göre olur 16sına kadar beklemezsin olacaksan da. Test aksama alican di mi?
evet onu da düşünüyorum kafayı yerim bu konuyla ilgili:)) Valla anlamadım ki geçen ay 17. günde geldi normalde 14. günde gelir kişiye göre de değişirmiş bazıları öyle yazmış. Artık bekleyeyim bakalım akşama kadar da olmadı alırım akşam ama sabah ilk idrarla yapmak lazım di mi?

Diyorum ama dil diyor kalp demiyor allahım beni affetsin Hakkı'nı helal et kardeşim zamanızı aldım

evet onu da düşünüyorum kafayı yerim bu konuyla ilgili:)) Valla anlamadım ki geçen ay 17. günde geldi normalde 14. günde gelir kişiye göre de değişirmiş bazıları öyle yazmış. Artık bekleyeyim bakalım akşama kadar da olmadı alırım akşam ama sabah ilk idrarla yapmak lazım di mi?
Bu kadar gectiyse ustundne cok farketmiyor.

En iyisini yapıyorsun cnm vallahı benm esım izin vermiyor calıstırmaya
Cnm o vücüddan vucuda degişiyor mesela gecen ay ben yıne klomen iğne oldum 3 gun erken oldum cnm bilmyrm kı cnm
Ben alışmışım sanırım bazem izin kullanıyorumda 3.gün sıkılıyorum:)) Hmm anladım canım benim 2. iğnem zaten ilkinde 17. günde oldum hatta takvime göre 1 günde geç oldum. O zaman bekliyim ben 16 sına kadar zaten ağrılarımda var

Diyorum ama dil diyor kalp demiyor allahım beni affetsin Hakkı'nı helal et kardeşim zamanızı aldım
Canım merhaba, eğer sabah boşaldıysa fındık fıstık ceviz keçiboynuzu muz ne bulursa yesin çok işe yarıyor bunlar akşam üzeri ilişki olursa sıkıntı olmaz

Unutma canım rabbim için hiçbir şey imkansız değildir, sen ümidini yitirme. Rabbim ol dedikten sonra yumurta çatladıktan sonra da olur eğer 2 gün içinde ilişki olduysa zaten sperm vardır içeride

Canım merhaba, eğer sabah boşaldıysa fındık fıstık ceviz keçiboynuzu muz ne bulursa yesin çok işe yarıyor bunlar akşam üzeri ilişki olursa sıkıntı olmaz
Şimdi ovilasyon testi yaptım çift çizgi çıktı yani humjrtalama Nasıl bir gün öncesi ilişki olmaz ben bu kadar aptalım ya Yok kardeşim Yok hak ettim ben bunları sizin de Zaman'ınızı aldım Hakkı'nızı helal edin

Şimdi ovilasyon testi yaptım çift çizgi çıktı yani humjrtalama Nasıl bir gün öncesi ilişki olmaz ben bu kadar aptalım ya Yok kardeşim Yok hak ettim ben bunları sizin de Zaman'ınızı aldım Hakkı'nızı helal edin
Sen böyle stres yaparsan zaten olmaz biraz sakin ol

Kuzum bugün tekrar kan verdim herşey yolunda görünüyor Elhamdülillah 💕
Gözün aydın bu sefer tuttu inşallah🙏🏼😊 kaç çıktı değerin? Bu arada sana şey sormayı unuttum ilk zaman gebelik belirtisi olarak ishal Veya kabız gibi bir şey olmus muydun canım? Çoğu kişi bağırsak hareketlerindeki değişimden bahşediyor da

Gözün aydın bu sefer tuttu inşallah🙏🏼😊 kaç çıktı değerin? Bu arada sana şey sormayı unuttum ilk zaman gebelik belirtisi olarak ishal Veya kabız gibi bir şey olmus muydun canım? Çoğu kişi bağırsak hareketlerindeki değişimden bahşediyor da

Amin inşallah canım teşekkür ederim, 5024 çıktı beta hcg. Ishal kabızlık filan olmadı bağırsak hareketlenmesi de şöyle gaz vardı canım :KK53:

Amin inşallah canım teşekkür ederim, 5024 çıktı beta hcg. Ishal kabızlık filan olmadı bağırsak hareketlenmesi de şöyle gaz vardı canım :KK53:
Çok güzel çıkmış canım maşallah sen daha az bekliyordun. Kese falan görünmüştür herhalde demi? Kalp atışı dinledin mi?

Kızlar gebelik testi yaptım biri silik diğeri negatif çıktı. Olabilir mı böyle bi durum hangisi doğru olabilir ki

Back