• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu çatlama iğnesinden sonra beyaza donuyorya etkisi geçince hamile olunca beyazdan sonrami silikcizgiye geicyir.yoksa hep silik mi devam ediyor
Bunu denemiş gebe kalmış biri bir sey dese daha iyi olur ben hiç beyaza dönmemesini umuyorum mesela? Silik hep devam edecek iğne etkisiyle sonra koyulaşcak. Mantıklı olan bu şekil gibi geliyor. Ama bilemiyorum.

Bunu denemiş gebe kalmış biri bir sey dese daha iyi olur ben hiç beyaza dönmemesini umuyorum mesela? Silik hep devam edecek iğne etkisiyle sonra koyulaşcak. Mantıklı olan bu şekil gibi geliyor. Ama bilemiyorum.
benimde simdi aklima geldi nasil oluyor diye cunku biri beyazi gordum 12.gun 3gunsonra silik gordum diyen var emin olamadim

bu çatlama iğnesinden sonra beyaza donuyorya etkisi geçince hamile olunca beyazdan sonrami silikcizgiye geicyir.yoksa hep silik mi devam ediyor
Canım önce beyaza dönüp iki gün sonra tekrar silik çıkanları da okudum bu forumda. Hemde baya bi fazla

benimde simdi aklima geldi nasil oluyor diye cunku biri beyazi gordum 12.gun 3gunsonra silik gordum diyen var emin olamadim
En net 14. Gün yapılan test . Bak biri iğneden sonra 9. Gün negatif 11. Gün pozitif demişti. Kaçıncı günde sin şuan

SeevKaad SeevKaad canım burda konuşuyoruz da sen benim yorumuma yazmıştın gebelik testi 10.güne kadar silik çıktı diye sende gebelik oldu mu?

SeevKaad SeevKaad canım burda konuşuyoruz da sen benim yorumuma yazmıştın gebelik testi 10.güne kadar silik çıktı diye sende gebelik oldu mu?
Son asilamamda 10.gun 12.gun test yaptım cok cok silik çizgi çıktı..ignenin etkisi dedim..sonrasında umursamadım..15.gun kan testi ile hamile olduğumu öğrendim..aslında gebelik varmis ama ignenin etkisi diye düşündüğüm için farkedemedim..

Back