- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.801
One step diye bir markaydı canım yaptığım böyle marka duydun mu hiçO zaman öyle yap canim kocayı işe gönder sen hastaneye koş . Bize güzel haberlerini ver bekliyoruz burda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
One step diye bir markaydı canım yaptığım böyle marka duydun mu hiçO zaman öyle yap canim kocayı işe gönder sen hastaneye koş . Bize güzel haberlerini ver bekliyoruz burda.
Ever duydum o da çok bilinenlerden. Sadece miratech yanıltıyor onu bi kac kisiden gordum burda.One step diye bir markaydı canım yaptığım böyle marka duydun mu hiç
bu çatlama iğnesinden sonra beyaza donuyorya etkisi geçince hamile olunca beyazdan sonrami silikcizgiye geicyir.yoksa hep silik mi devam ediyorBana çok silik geldi ama inşallah hamilesindir insallah
heyecanlanmani istemem ama hamilesin yaniOne step diye bir markaydı canım yaptığım böyle marka duydun mu hiç
Bunu denemiş gebe kalmış biri bir sey dese daha iyi olur ben hiç beyaza dönmemesini umuyorum mesela? Silik hep devam edecek iğne etkisiyle sonra koyulaşcak. Mantıklı olan bu şekil gibi geliyor. Ama bilemiyorum.bu çatlama iğnesinden sonra beyaza donuyorya etkisi geçince hamile olunca beyazdan sonrami silikcizgiye geicyir.yoksa hep silik mi devam ediyor
benimde simdi aklima geldi nasil oluyor diye cunku biri beyazi gordum 12.gun 3gunsonra silik gordum diyen var emin olamadimBunu denemiş gebe kalmış biri bir sey dese daha iyi olur ben hiç beyaza dönmemesini umuyorum mesela? Silik hep devam edecek iğne etkisiyle sonra koyulaşcak. Mantıklı olan bu şekil gibi geliyor. Ama bilemiyorum.
Canım önce beyaza dönüp iki gün sonra tekrar silik çıkanları da okudum bu forumda. Hemde baya bi fazlabu çatlama iğnesinden sonra beyaza donuyorya etkisi geçince hamile olunca beyazdan sonrami silikcizgiye geicyir.yoksa hep silik mi devam ediyor
Evy bende oyle okudum emin olamadimCanım önce beyaza dönüp iki gün sonra tekrar silik çıkanları da okudum bu forumda. Hemde baya bi fazla
Ben denk gelemedim sanırım onlara.benimde simdi aklima geldi nasil oluyor diye cunku biri beyazi gordum 12.gun 3gunsonra silik gordum diyen var emin olamadim
En net 14. Gün yapılan test . Bak biri iğneden sonra 9. Gün negatif 11. Gün pozitif demişti. Kaçıncı günde sin şuanbenimde simdi aklima geldi nasil oluyor diye cunku biri beyazi gordum 12.gun 3gunsonra silik gordum diyen var emin olamadim
Ben bi kaç kez okudum canım ama herkes de durum farklı olabiliyorBen denk gelemedim sanırım onlara.
yarin 1hafta olacak perşembe vuruldumEn net 14. Gün yapılan test . Bak biri iğneden sonra 9. Gün negatif 11. Gün pozitif demişti. Kaçıncı günde sin şuan
11. Gün ve 13. Gün yap canım test az kalmış zatenyarin 1hafta olacak perşembe vuruldum
oyle birazdaha beklicem11. Gün ve 13. Gün yap canım test az kalmış zaten
Ayy canm ins hamilesindir.Heyecandan uyuyamam da ya. Sabah olmaz bugün.
İnşallah canım. 2 test pozitif biri negatif çıkınca biraz umudum kırıldı açıkçası amaAyy canm ins hamilesindir.
Son asilamamda 10.gun 12.gun test yaptım cok cok silik çizgi çıktı..ignenin etkisi dedim..sonrasında umursamadım..15.gun kan testi ile hamile olduğumu öğrendim..aslında gebelik varmis ama ignenin etkisi diye düşündüğüm için farkedemedim..SeevKaad canım burda konuşuyoruz da sen benim yorumuma yazmıştın gebelik testi 10.güne kadar silik çıktı diye sende gebelik oldu mu?
İki tanesi pozitif çoğunluk yani pozitiften yana umudum kırılmasın canmİnşallah canım. 2 test pozitif biri negatif çıkınca biraz umudum kırıldı açıkçası ama