Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar size bir şey soracağım. Çatlatma iğnesi kullanan ve gebelik elde edemeyen var mı? Varsa adet kaçıncı gün geldi? Ben geçen ay da vuruldum iğnenin 17.günü regl oldum. Bu ay da bugün 17.gün ve çok karın kasık bek ağrım var. Bilgisi olan var mı? Kar perisi birfincankahve sen tecrübelisin

Canım ben 14. Gün oldum Bifincankahve de aylarca olmayacak artık

Canım ben 14. Gün oldum Bifincankahve de aylarca olmayacak artık
Bende geöen ay 17 gün oldum bu ay iğne etkisi ile belki çift çizgi görürüm dedim onu bile göremedim. 15.gün pazartesi yani idrar testi yaptım çıkmadı bugün 17 gün oldu. Sanırım gelecek o zaman. Peki Bifincankahve sende belirti vs ne oldu ne zaman test yaptın adetin geçince mi?

Kuzu varsa imkanın testi tekrar yapsan belki silikti ama fark edemedin

evt ama çok agrim var yumurtlamam ve sonrasi agrilardan kurtulamadim

Kimisininki ağrılı geçer kimisinki hiç hissedilmez canım.. Bu olmadı anlamına gelmez ki hiç olumlu düşünmüyorsun yazık ediyorsun kendine. Tamam bende aşırı pozitif değildim bu süreçte ama içimde ki o küçük umut hiç sönmedi kendine vucuduna Allaha bir güven sonrası gelecektir

Kuzu varsa imkanın testi tekrar yapsan belki silikti ama fark edemedin
Testim yok kuzum çalışıyorum işteyim deEğer bugün gelmezse yarına yaparım o zaman. Göğüslerim çok şişti ama öyle çok ağrı yok belim kasıklarım ağrıyor. Akıntım yok hamile kalanlar genelde akıntı var yazmış. Zaten olan belirtiler de adet ile aynı offf kafam karıştı iyice

Canim benim bu ay 2inci çatlatma iğnesi kullanışımdı, ilkinde de üzerinden 17gün geçtikten sonra adet olmuştum.

Fazla bir belirtim olmadı ki canım arada kasıklarda minik batmalar, ve bağırsaklarda hareketlenmeler akıntım hiç yoktu. Ben rüya gördüm ve ondan etkilenerek iğnenin 14.günü erken gebelik testi yaptım ve çıktı hiç ummadığım bir şekilde.

Ay benimde 2. Çatlatma iğnem inşallah bende senin gibi sonuç alırımmm

Evet bende ilkinde 17.günde oldum bugün de yine 17.günüm dün sağ kasığımda minik minik batmalar oldu bugün yok. Bi anda belim inanılmaz ağrıyor sonra geçiyor. Kasıklarımda aynı şekilde tamam oldum diyorum yok.. Ay ne güzel malum olmuş ya maşallah ben 15.günü laboquick markası ile yaptım çıkmadı bir şey inşallah bize de ummadığımız anlarda gelir

İnşallah güzel haberler alırsın zaten klomenle bir kaç deneme sonrası hamile kalma olasılığı fazlalaşıyormuş umudunu yitirme Rabbim sizlerede mucizenizi hiç ummadığınız bir an'da versin. Amin .

Ayy inşallah inşallah aminnn hamilelerin duası kabul olur bol bol et bizede inşallah

haklisin inşallah

İnşallah Amin tatlım bende tekrar kan verdim bugün geçen haftadan beri verememiştim tedirginim biraz
Hiç tedirgin olma kendini, gönlünü rahat tut sen. Ne kadar kötü düşünürsen balına gelir çekersin. Bak ben zamanında çok araştırdım hamile kalmadan yok düşük yok dış gebelik vs. Sonra başıma geldi dış gebelik o yüzden sen rahat ol Rabbin sana vermiş sen sadece güzel düşün doğduğunda sana gelecek mutluluğu düşün.. Kaötı en son beta

Ben 15.gün oldum.

Ah canım benimde bir kimyasalım var öncesinde.. Geçmiş olsun dış gebelik en zoru. En son 5 şubat değerim 200dü canım bakalım bugün kaç çıkacak hesaplamalarıma göre 1700 1800 olması lazım en az.. Rabbimden hayırlısı

Klomen ve catlatma iğnesi oldum bugün 14.gunum ve negatıf kızlar ya ha üzüldüm evet ama kendimi toparlayıp ayaga kalktım kahvaltımı yaptım temızlıgımı Yapacagım şimdide cnm kalkıp herseyin hayırlısı olsun artık kızlar

Eklentiler

• IMG_20200212_064308.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 18
Evet çok zordu hem psikılojik hem bedenen çok zordu gerçekten ama Çok şükür tüplerimde sıkıntı olmadan iğne ile sonlandırdık. Hadi bakalım zaten 2 güne bir 2 katı olması lazım olur bence de 200 den sen gönlünü ferah tut bana da yaz merak ettim. Aynen canım her şey ondan ne eylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…