- 4 Temmuz 2018
- 3.244
- 4.719
- 133
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.721
Canım ben 14. Gün oldumGünaydın kızlar size bir şey soracağım. Çatlatma iğnesi kullanan ve gebelik elde edemeyen var mı? Varsa adet kaçıncı gün geldi? Ben geçen ay da vuruldum iğnenin 17.günü regl oldum. Bu ay da bugün 17.gün ve çok karın kasık bek ağrım var. Bilgisi olan var mı?Kar perisi birfincankahve sen tecrübelisin
Bende geöen ay 17 gün oldum bu ay iğne etkisi ile belki çift çizgi görürüm dedim onu bile göremedim. 15.gün pazartesi yani idrar testi yaptım çıkmadı bugün 17 gün oldu. Sanırım gelecek o zaman. Peki
Kuzu varsa imkanın testi tekrar yapsan belki silikti ama fark edemedinBende geöen ay 17 gün oldum bu ay iğne etkisi ile belki çift çizgi görürüm dedim onu bile göremedim. 15.gün pazartesi yani idrar testi yaptım çıkmadı bugün 17 gün oldu. Sanırım gelecek o zaman. PekiBifincankahve sende belirti vs ne oldu ne zaman test yaptın adetin geçince mi?
evt ama çok agrim var yumurtlamam ve sonrasi agrilardan kurtulamadim
Testim yok kuzum çalışıyorum işteyim deKuzu varsa imkanın testi tekrar yapsan belki silikti ama fark edemedin
Bende geöen ay 17 gün oldum bu ay iğne etkisi ile belki çift çizgi görürüm dedim onu bile göremedim. 15.gün pazartesi yani idrar testi yaptım çıkmadı bugün 17 gün oldu. Sanırım gelecek o zaman. PekiBifincankahve sende belirti vs ne oldu ne zaman test yaptın adetin geçince mi?
Ay benimde 2. Çatlatma iğnem inşallah bende senin gibi sonuç alırımmmCanim benim bu ay 2inci çatlatma iğnesi kullanışımdı, ilkinde de üzerinden 17gün geçtikten sonra adet olmuştum.
Fazla bir belirtim olmadı ki canım arada kasıklarda minik batmalar, ve bağırsaklarda hareketlenmelerakıntım hiç yoktu. Ben rüya gördüm ve ondan etkilenerek iğnenin 14.günü erken gebelik testi yaptım ve çıktı hiç ummadığım bir şekilde.
Ay benimde 2. Çatlatma iğnem inşallah bende senin gibi sonuç alırımmm
Evet bende ilkinde 17.günde oldum bugün de yine 17.günüm dün sağ kasığımda minik minik batmalar oldu bugün yok. Bi anda belim inanılmaz ağrıyor sonra geçiyor. Kasıklarımda aynı şekilde tamam oldum diyorum yok.. Ay ne güzel malum olmuş ya maşallahben 15.günü laboquick markası ile yaptım çıkmadı bir şey inşallah bize de ummadığımız anlarda gelir
Ayy inşallah inşallah aminnnİnşallah güzel haberler alırsınzaten klomenle bir kaç deneme sonrası hamile kalma olasılığı fazlalaşıyormuş umudunu yitirme Rabbim sizlerede mucizenizi hiç ummadığınız bir an'da versin. Amin .
Ayy inşallah inşallah aminnnhamilelerin duası kabul olur bol bol et bizede inşallah❤❤
haklisin inşallahKimisininki ağrılı geçer kimisinki hiç hissedilmez canım.. Bu olmadı anlamına gelmez ki hiç olumlu düşünmüyorsun yazık ediyorsun kendine. Tamam bende aşırı pozitif değildim bu süreçte ama içimde ki o küçük umut hiç sönmedi kendine vucuduna Allaha bir güvensonrası gelecektir
Allah razı olsun canım sende sağlıkla kucağına al inşallah ve bir avazda doğurHer gece dua ediyorum sizlere
Allah razı olsun canım sende sağlıkla kucağına al inşallah ve bir avazda doğur
Hiç tedirgin olma kendini, gönlünü rahat tut sen. Ne kadar kötü düşünürsen balına gelir çekersin. Bak ben zamanında çok araştırdım hamile kalmadan yok düşük yok dış gebelik vs. Sonra başıma geldi dış gebelikİnşallah Amin tatlım bende tekrar kan verdim bugün geçen haftadan beri verememiştimtedirginim biraz
Ben 15.gün oldum.Günaydın kızlar size bir şey soracağım. Çatlatma iğnesi kullanan ve gebelik elde edemeyen var mı? Varsa adet kaçıncı gün geldi? Ben geçen ay da vuruldum iğnenin 17.günü regl oldum. Bu ay da bugün 17.gün ve çok karın kasık bek ağrım var. Bilgisi olan var mı?Kar perisi birfincankahve sen tecrübelisin
Hiç tedirgin olma kendini, gönlünü rahat tut sen. Ne kadar kötü düşünürsen balına gelir çekersin. Bak ben zamanında çok araştırdım hamile kalmadan yok düşük yok dış gebelik vs. Sonra başıma geldi dış gebeliko yüzden sen rahat ol Rabbin sana vermiş sen sadece güzel düşün doğduğunda sana gelecek mutluluğu düşün.. Kaötı en son beta
Demek ki herkeste farklı oluyor o zaman. Bende geçen ay 17. Gün oldum bu ay 17 gün geldi ama o gelmedi hayırlısı artık :)Ben 15.gün oldum.
Evet çok zordu hem psikılojik hem bedenen çok zordu gerçekten ama Çok şükür tüplerimde sıkıntı olmadan iğne ile sonlandırdık. Hadi bakalım zaten 2 güne bir 2 katı olması lazım olur bence de 200 den sen gönlünü ferah tut bana da yaz merak ettim. Aynen canım her şey ondan ne eylerse güzel eylerAh canım benimde bir kimyasalım var öncesinde.. Geçmiş olsun dış gebelik en zoru. En son 5 şubat değerim 200dü canım bakalım bugün kaç çıkacak hesaplamalarıma göre 1700 1800 olması lazım en az.. Rabbimden hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?