Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 yılı doldurduktan sonra veriyorlar aslında canım hele ki sen bi de hiç kullanmadan aşılama mı yaptırdın? Doktorun daha iyi bilir tabi ama niye yaşın çok mu geçti de direk aşılamadan başlattı diye düşündüm şuan

Canım yaşım 30. Yumurta takibi ve geliştirici ilaç kullanmak istiyorum dedim. yaza da tüp bebek düşünüyoruz. Tüp bebek raporu için iki iğneli aşılama şart. Yumurta takibi ile aynı olacağını söyledi biz de aradan çıksın madem diye düşündük. Gel gör ki benim yumurta anladığım kadarıyla tam olgunlaşmadan çatlıyor

Soyle ya bneim hep biragri oluyor yumurtlanadan sorna reglgibi yine o geldi birde duphaston banadokundu içemedim kasik agrisi yapti feci
Dungeceden beri kustum
Hic moralim yok.

Duphaston kullanmak zorunda değilsin zaten m, çatlatma iğnesi vurulduktan sonra tutmazsa adet kesinlikle olunuyor. Çok karamsarsın hiç olumlu yorumuna denk gelmiyorum yanlış anlama ama biraz toparlanman gerekiyor..

Bence klomen denenmeli ya tüp yaptırana kadar. Hem yumurta takibi ve planli catlatma olmasi lazim. Asilama olayina ben de akil sir erdiremedim. Burada klomenle hamile kalan arkadaslarimiz var cunku.

Bence klomen denenmeli ya tüp yaptırana kadar. Hem yumurta takibi ve planli catlatma olmasi lazim. Asilama olayina ben de akil sir erdiremedim. Burada klomenle hamile kalan arkadaslarimiz var cunku.
Adet gelsin de devlete gidip söyleyeceğim canım bakalım ne der doktor

Canım bana sorarsan karar senin tabi ama yaşın genç. Tüp bebek öncesindeki aşamaları dene omdan sonra olmazsa geç derim ben. Neden dersen dillendirmek, kimseyi korkutmak istemem ama bu alınan hormon ilacları çok masum değiller. İlerde ciddi rahatsızlıklara sebep olabiliyorlar. Ha yarar zarar kıyaslarsan yararı daha çok o yüzden de bir kişi kendi başına hiç hamile kalamıyorsa doktorlar veriyorlar bu ilaçları. Öyle ağrı kesici gibi kullanılacak şeyler değil kontrol lazım ne kadar az kullanırsan o kadar iyi senin için. Tüp bebekte daha ağır ilaçlar kullanılıyor. O yüzden tedavi sıralaması basitten zora doğru ilerliyor. Tüp bebek son çaren olsun diğer tüm yolları deneme taraftarıyım olabildiğince ben

Git canım bence de bat ne zaman senin?
20 Şubat kuzum
Doğru canım bu ay kullandığım iğneler boşa çıktı mesela. Bir yıldır kimyasal dahi olmadı bu durum korkutuyor açıkçası beni

20 Şubat kuzum
Doğru canım bu ay kullandığım iğneler boşa çıktı mesela. Bir yıldır kimyasal dahi olmadı bu durum korkutuyor açıkçası beni
Benim 1,5 yıl oldu benim de bir kere bile kimyasal dahi olmadı ama korkma endişelenme kendini sıkma ben hep kendimi rahat tutmaya çalışıyorum çünkü elimizden bundan başka bir şey gelmiyor en azından bunu bari yapmalıyız

Nasıl gidiyor hamilelik? Bulantın vs var mı?Doktora gittin mi ne zaman gideceksin ? Amma sordum sorgu memuru gibi

Vallahi süper şimdilik hiç rahatsız edici değil Elhamdülillah bulantım yok ağrım yok göğüs hassasiyetim var fazlasıyla o kadar doktora daha var yaa kuzu ben yurtdışındayım yaa burda bütün hamilelik sürecinde toplam sadece 3 kez ultrasonla bakıyorlar.. Daha 2 hafta sonra randevum ölme eşeğim ölme yani sen nasılsın?

Aaa yapma ya ne kadar az bakıyorlarmış özelde de mi öyle? Sen buraya gel baktır kendine biz dayanamayız öyle minnoştan habersiz

Aaa yapma ya ne kadar az bakıyorlarmış özelde de mi öyle? Sen buraya gel baktır kendine biz dayanamayız öyle minnoştan habersiz

Heryerde öyle beta hcg'yi bile takip etmiyorlar doğru düzgün.. Benimde içim içimi yiyor çok merak ediyorum inan.. Keseyi görenler kalp atışı duyanlar ben doktora gittiğimde bir sorun çıkmazsa inşallah 7 haftalık olmuş olacak bile

Evet canım elimizden bir şey gelmiyor yine dış gebelik vs olmasın da buna şükür. Vardır Rabbimin bir bildiği. İnşallah kavuşuruz yavrularimiza tez vakitte sağlıcakla

Evet canım elimizden bir şey gelmiyor yine dış gebelik vs olmasın da buna şükür. Vardır Rabbimin bir bildiği. İnşallah kavuşuruz yavrularimiza tez vakitte sağlıcakla
Aynen dış gebelik işi daha kötüymüş ya tüpleri alabiliyorlarmış Allah korusun. Vardır elbet nasibimiz bakalım görelim Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

İyi tarafından bak Seni rahat bir hamilelik süreci bekliyor o zaman doktor doktor koşturmayacaksın enerjini bebeğine yöneltirsin

Duphaston kullanmak zorunda değilsin zaten m, çatlatma iğnesi vurulduktan sonra tutmazsa adet kesinlikle olunuyor. Çok karamsarsın hiç olumlu yorumuna denk gelmiyorum yanlış anlama ama biraz toparlanman gerekiyor..
evt ama çok agrim var yumurtlamam ve sonrasi agrilardan kurtulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…