- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.701
1 yılı doldurduktan sonra veriyorlar aslında canım hele ki sen bi de hiç kullanmadan aşılama mı yaptırdın? Doktorun daha iyi bilir tabi ama niye yaşın çok mu geçti de direk aşılamadan başlattı diye düşündüm şuanBen iğne ile aşılamaya başladım o da olmadı gerçi erken çatladi yumurta
E yani illa pko mu olmak lazım kaç kişi duydum klomen kullanan. Bir yıl oldu canım yaşım itibariyle de bekleyemem maalesef bir şeyler yapılması lazım yumurta ne ara oluşuyor ne ara çatlıyor şaşkınım
Kuzu sahi senden ne haber ? Kayboldun gittin bizi unuttun
Canım yaşım 30. Yumurta takibi ve geliştirici ilaç kullanmak istiyorum dedim. yaza da tüp bebek düşünüyoruz. Tüp bebek raporu için iki iğneli aşılama şart. Yumurta takibi ile aynı olacağını söyledi biz de aradan çıksın madem diye düşündük. Gel gör ki benim yumurta anladığım kadarıyla tam olgunlaşmadan çatlıyor1 yılı doldurduktan sonra veriyorlar aslında canım hele ki sen bi de hiç kullanmadan aşılama mı yaptırdın? Doktorun daha iyi bilir tabi ama niye yaşın çok mu geçti de direk aşılamadan başlattı diye düşündüm şuan
Soyle ya bneim hep biragri oluyor yumurtlanadan sorna reglgibi yine o geldi birde duphaston banadokundu içemedim kasik agrisi yapti feci
Dungeceden beri kustum
Hic moralim yok.
Bence klomen denenmeli ya tüp yaptırana kadar. Hem yumurta takibi ve planli catlatma olmasi lazim. Asilama olayina ben de akil sir erdiremedim. Burada klomenle hamile kalan arkadaslarimiz var cunku.Canım yaşım 30. Yumurta takibi ve geliştirici ilaç kullanmak istiyorum dedim. yaza da tüp bebek düşünüyoruz. Tüp bebek raporu için iki iğneli aşılama şart. Yumurta takibi ile aynı olacağını söyledi biz de aradan çıksın madem diye düşündük. Gel gör ki benim yumurta anladığım kadarıyla tam olgunlaşmadan çatlıyor
Nasıl gidiyor hamilelik? Bulantın vs var mı?Doktora gittin mi ne zaman gideceksin ? Amma sordum sorgu memuru gibiBuralardayım kuzu hafta sonu annemlere gittim fazla giremedim ama döndüm şimdi
Adet gelsin de devlete gidip söyleyeceğim canım bakalım ne der doktorBence klomen denenmeli ya tüp yaptırana kadar. Hem yumurta takibi ve planli catlatma olmasi lazim. Asilama olayina ben de akil sir erdiremedim. Burada klomenle hamile kalan arkadaslarimiz var cunku.
Git canım bence de bat ne zaman senin?Adet gelsin de devlete gidip söyleyeceğim canım bakalım ne der doktor
Canım bana sorarsan karar senin tabi ama yaşın genç. Tüp bebek öncesindeki aşamaları dene omdan sonra olmazsa geç derim ben. Neden dersen dillendirmek, kimseyi korkutmak istemem ama bu alınan hormon ilacları çok masum değiller. İlerde ciddi rahatsızlıklara sebep olabiliyorlar. Ha yarar zarar kıyaslarsan yararı daha çok o yüzden de bir kişi kendi başına hiç hamile kalamıyorsa doktorlar veriyorlar bu ilaçları. Öyle ağrı kesici gibi kullanılacak şeyler değil kontrol lazım ne kadar az kullanırsan o kadar iyi senin için. Tüp bebekte daha ağır ilaçlar kullanılıyor. O yüzden tedavi sıralaması basitten zora doğru ilerliyor. Tüp bebek son çaren olsun diğer tüm yolları deneme taraftarıyım olabildiğince benCanım yaşım 30. Yumurta takibi ve geliştirici ilaç kullanmak istiyorum dedim. yaza da tüp bebek düşünüyoruz. Tüp bebek raporu için iki iğneli aşılama şart. Yumurta takibi ile aynı olacağını söyledi biz de aradan çıksın madem diye düşündük. Gel gör ki benim yumurta anladığım kadarıyla tam olgunlaşmadan çatlıyor
20 Şubat kuzumGit canım bence de bat ne zaman senin?
Doğru canım bu ay kullandığım iğneler boşa çıktı mesela. Bir yıldır kimyasal dahi olmadı bu durum korkutuyor açıkçası beniCanım bana sorarsan karar senin tabi ama yaşın genç. Tüp bebek öncesindeki aşamaları dene omdan sonra olmazsa geç derim ben. Neden dersen dillendirmek, kimseyi korkutmak istemem ama bu alınan hormon ilacları çok masum değiller. İlerde ciddi rahatsızlıklara sebep olabiliyorlar. Ha yarar zarar kıyaslarsan yararı daha çok o yüzden de bir kişi kendi başına hiç hamile kalamıyorsa doktorlar veriyorlar bu ilaçları. Öyle ağrı kesici gibi kullanılacak şeyler değil kontrol lazım ne kadar az kullanırsan o kadar iyi senin için. Tüp bebekte daha ağır ilaçlar kullanılıyor. O yüzden tedavi sıralaması basitten zora doğru ilerliyor. Tüp bebek son çaren olsun diğer tüm yolları deneme taraftarıyım olabildiğince ben
Benim 1,5 yıl oldu benim de bir kere bile kimyasal dahi olmadı ama korkma endişelenme kendini sıkma ben hep kendimi rahat tutmaya çalışıyorum çünkü elimizden bundan başka bir şey gelmiyor en azından bunu bari yapmalıyız20 Şubat kuzum
Doğru canım bu ay kullandığım iğneler boşa çıktı mesela. Bir yıldır kimyasal dahi olmadı bu durum korkutuyor açıkçası beni
Nasıl gidiyor hamilelik? Bulantın vs var mı?Doktora gittin mi ne zaman gideceksin ? Amma sordum sorgu memuru gibi
Aaa yapma ya ne kadar az bakıyorlarmış özelde de mi öyle? Sen buraya gel baktır kendine biz dayanamayız öyle minnoştan habersizVallahi süper şimdilik hiç rahatsız edici değil Elhamdülillahbulantım yok ağrım yok göğüs hassasiyetim var fazlasıyla o kadar doktora daha var yaa kuzu ben yurtdışındayım yaa burda bütün hamilelik sürecinde toplam sadece 3 kez ultrasonla bakıyorlar.. Daha 2 hafta sonra randevum ölme eşeğim ölme yani sen nasılsın?
Aaa yapma ya ne kadar az bakıyorlarmış özelde de mi öyle? Sen buraya gel baktır kendine biz dayanamayız öyle minnoştan habersiz
Evet canım elimizden bir şey gelmiyor yine dış gebelik vs olmasın da buna şükür. Vardır Rabbimin bir bildiği. İnşallah kavuşuruz yavrularimiza tez vakitte sağlıcaklaBenim 1,5 yıl oldu benim de bir kere bile kimyasal dahi olmadı ama korkma endişelenme kendini sıkma ben hep kendimi rahat tutmaya çalışıyorum çünkü elimizden bundan başka bir şey gelmiyor en azından bunu bari yapmalıyız
Aynen dış gebelik işi daha kötüymüş ya tüpleri alabiliyorlarmış Allah korusun. Vardır elbet nasibimiz bakalım görelim Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylerEvet canım elimizden bir şey gelmiyor yine dış gebelik vs olmasın da buna şükür. Vardır Rabbimin bir bildiği. İnşallah kavuşuruz yavrularimiza tez vakitte sağlıcakla
İyi tarafından bak Seni rahat bir hamilelik süreci bekliyor o zaman doktor doktor koşturmayacaksın enerjini bebeğine yöneltirsinHeryerde öylebeta hcg'yi bile takip etmiyorlar doğru düzgün.. Benimde içim içimi yiyor çok merak ediyorum inan.. Keseyi görenler kalp atışı duyanlar ben doktora gittiğimde bir sorun çıkmazsa inşallah 7 haftalık olmuş olacak bile
İyi tarafından bak Seni rahat bir hamilelik süreci bekliyor o zaman doktor doktor koşturmayacaksın enerjini bebeğine yöneltirsin
evt ama çok agrim var yumurtlamam ve sonrasi agrilardan kurtulamadimDuphaston kullanmak zorunda değilsin zaten m, çatlatma iğnesi vurulduktan sonra tutmazsa adet kesinlikle olunuyor. Çok karamsarsınhiç olumlu yorumuna denk gelmiyorum yanlış anlama ama biraz toparlanman gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?