- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.441
Ay inşallah biz de hamile kalırızRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bugün iğneden sonra 8. Günüm ama bende hala bi belirti yok hiç kalicakmisim gibi hissetmiyorum sende belirti oldu mu
bana igneden sonra dedi ignegunu demedi
ama.ben dun oldum birliktelik 3gun yasiyor diye spermler umarim canlicanlidurur ölmemiştirBilemiyorum her doktor farklı demekki
ama.ben dun oldum birliktelik 3gun yasiyor diye spermler umarim canlicanlidurur ölmemiştir
İyi olmus 16 uğurlu sayıymış bak hamile kalanlar varBenimde 16 mm Di ama bana aynı gün iğneyi yaptı
yarin yapcm AYNEN2 gunde bir yap ki garanti olsun
İnşallah canım16mm mi ben de geçen ay diğer yumurta okadar dı vuruldum kız inşallah tutar
mesela 1hafta dediyayarin yapcm AYNEN
Çarşamba cuma pazar
İstersen mi? Vurulsan mı vurulmasan mı hiç mi bi tarafa yakın konuşmadı?Kızlar benim yumurta daha anca 16 mm olmus doktor hala istediğim seviyede değil dedi ama istersen yarın sabah iğne vurul dedi. Napsam bilemedim
Burada 17 18 gün sonra da regl olan gördüm. Biraz daha beklemek lazım.Kızlar salı sabah test yapmıştım yumurtlama üstünden 14 gün geçtiğinde negatifti.. Bugün yumurtlama üzerinden 16 gün geçti hala adet olmadım... Yumurtlamayı da progesteron tahlil sonucuna göre söylemişti doktorum hani doktora gidip tahlil yaptırmasam yumurtlamadım dicem ya da geç yumurtladım dicem de... Merak ettiğim yumurtlamaya rağmen adet olmamasının sebebi ne olabilir
Kendi kendine çatlamasını bekleyebilirsin dedi ya da iğne yazayım istersen vurdur garantile dedi. O kararı hep bana bırakıyor zaten fark etmez demek ki. Yumurtası çatlayan biri için bence de fark etmez zaten sadece ilişkiyi garantilemiş oluyorsun ve de kiste dönüşmemesiniİstersen mi? Vurulsan mı vurulmasan mı hiç mi bi tarafa yakın konuşmadı?
Reglin 3. Günu kontrol ediyorlar kist olusumunuArkadaşlar bu ay klomen tedavisi gördüm 32.güne kadar idrar testleri yaptım negatifti. Doktorumu aradım anlattım gel bakalım kist oluşmuş olabilir dedi. 32. Gün kan testi verdim 33.gün yani bugün kan sonucumda negatif çıktı. Ve bugün lekelenme oldu yani adetim başlıyor. Adet başlıyorsa kist endişesine lüzum kalmadı değilmi olsa bile adetle sökülecek
Bence vurul ya ignelerde de buyutucu etki varmis hem.Kendi kendine çatlamasını bekleyebilirsin dedi ya da iğne yazayım istersen vurdur garantile dedi. O kararı hep bana bırakıyor zaten fark etmez demek ki. Yumurtası çatlayan biri için bence de fark etmez zaten sadece ilişkiyi garantilemiş oluyorsun ve de kiste dönüşmemesini
Eczanelerde bulamadım canım bulursam vurdururum mutlakaBence vurul ya ignelerde de buyutucu etki varmis hem.
Hadi hayırlısı kuzum inşallah bebiş geliyordur ♥
Hadi hayırlısı kuzum inşallah bebiş geliyordur ♥
Bana da 10 gün desi hayır bizde insanız 10 gün ne demekmesela 1hafta dediya
Cuma yumurtan çatlarsa maksimum 24saat yaşayacak neden 1hafta diyor anlamadim
Bu bende de var bugün başladı garip bi durumCanım sarı gibi de akıntım var enfeksiyon olabilir mi bir kere idrar yolu enfeksiyonu olmuştumidrar testi mi versem sonra
Yok canım bu ay ilaç kullanmadım kullanmayacağım da yumurtalıklarda hareketlenme var yumurta olursa büyütüp çatlatalım dedi olmazsa da adet söktürücü ile sanırım yeniden başalyacağızİnşallah canımsen ilaç kullanacak mısın bu ay ?
Hmm enfeksiyon varsa o da geciktirir yarın kan ver negatifse tit isteCanım sarı gibi de akıntım var enfeksiyon olabilir mi bir kere idrar yolu enfeksiyonu olmuştumidrar testi mi versem sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?