• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende adeti bekliyorum 3gun gidecem hormon testi ve klomen isticem
Siz neden gebe kalamadınız benim yumurtalık tembelliğim var o yüzden 6 7 aya yakın cyclo prognova kullanıyordum hep yazıp gönderiyorlardı şimdiki Dr senin overlerin çalışmıyor klomen başlıyorum dedi

Yumurta tembelliği nasıl anlaşılıyor peki
Düzensiz adet oluyordum Dr hittim evlendikten sonra vajinal ultrasonla baktı Dr adet söktürücü ilaç verdi adetimin 3. Günü ve 21. Günü kan verdim tabi 2 yıl önce Dr yumurtalıkların ilaçla destek vermeden çalışmıyor tembeller dedi

Düzensiz adet oluyordum Dr hittim evlendikten sonra vajinal ultrasonla baktı Dr adet söktürücü ilaç verdi adetimin 3. Günü ve 21. Günü kan verdim tabi 2 yıl önce Dr yumurtalıkların ilaçla destek vermeden çalışmıyor tembeller dedi
Anladım canım benim de eşimden dolayı kullanıyorum klomen yarın kontrolüm var yumurtalar büyüdüyse aşılama için gün verecek doktor çok stresli durumlar rabbim nasip etsin hepimize inş

Anladım canım benim de eşimden dolayı kullanıyorum klomen yarın kontrolüm var yumurtalar büyüdüyse aşılama için gün verecek doktor çok stresli durumlar rabbim nasip etsin hepimize inş
İnşallah ♥️ rabbim tüm isteyen dileyen kullarına nasip etsin inşallah herkezin kucağını doldursun Allah'ım 🤗🥰

Bu ay ben de ilk defa klomene başlıyorum ya Allah bismillah . Hatta ne tesadüf Kar perisi Kar perisi benim de tedavim yarın başlıyor 😍 biraz heyecanlıyım ve umutluyum. 18 aydır bekliyorum,hasret doluyum 🧡

Bu ay ben de ilk defa klomene başlıyorum ya Allah bismillah . Hatta ne tesadüf Kar perisi Kar perisi benim de tedavim yarın başlıyor 😍 biraz heyecanlıyım ve umutluyum. 18 aydır bekliyorum,hasret doluyum 🧡
Aynen benim de bu ay 17. Ayımdı olmadı ne güzel birbirimize destek olur yaşadıklarımızı paylaşırız 🤗🥰

Aynen benim de bu ay 17. Ayımdı olmadı ne güzel birbirimize destek olur yaşadıklarımızı paylaşırız 🤗🥰
Evet canım durumlarımız da yakın görünüyor. İnşallah tek seferde gebe kalıveririz. Allah gönlümüze göre ve hayırlısını versin 🤲🤲 tabi buradaki isteyen tüm arkadaşlarımın 🤲

Erken olacak belki sormak için ama merak ettim. İdrarda gebelik testi yalancı pozitif gösteriyormuş bu tür durumlarda galiba, doğru mudur? Yani bu ay erkenden test yapmam öyle bir durum varsa

Evet canım durumlarımız da yakın görünüyor. İnşallah tek seferde gebe kalıveririz. Allah gönlümüze göre ve hayırlısını versin 🤲🤲 tabi buradaki isteyen tüm arkadaşlarımın 🤲
Aminn🤲🏻 inşallah benim eşim şehir dışında doktor şu günlerde ilişki öneririm derse eşim o günlerde gelcek inşallah tutar 🥰

Aminn🤲🏻 inşallah benim eşim şehir dışında doktor şu günlerde ilişki öneririm derse eşim o günlerde gelcek inşallah tutar 🥰
Benimki de şehir dışına çıkacak canım 😄😄 bu kadar da benzemesi enteresan cidden. Biz de biraz muallaktayız ama ayarlamaya çalışacağız bakalım

Back