Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hatırlıyorum ya hatta başlık açmıştın hepimiz sana korunma demiştik iyi ki demişiz benim düşüncem 3 yumurta da olasılık baya bi artıyor
Evet kuzu benimde 3tü hatta doktor risk almak istemiyorsan korun dedi bana bıraktı ama Rabbime karşı gelmemek için korunmadım bu ayı da boş geçiremezdim...

Kesinlikle degistir derim. Ben bir doktorla 7 ay vakit kaybettim. 2 de aşılama yapti. Baktim olmuyor gicik oldum iyice doktor degistirdim. Adam muayenede e sende genis tabanlı bir polip var dedi, hemen aldi histeroskopiyle (aralik). Bu ay hamileyim. Öbür doktorda kalsam hala uğraşıyordum.

Hatırlıyorum ya hatta başlık açmıştın hepimiz sana korunma demiştik iyi ki demişiz benim düşüncem 3 yumurta da olasılık baya bi artıyor

Evet eveet doğru bildin iyiki korunmadımmm. 2 de de yüksek olasılık var bence canım olacağı varsa oluyor ama ne kadar yumurta o kadar şans..

Çok haklısın klomen benim rahmimi inceltti ama femara tam tersi besliyormus bir sonraki aya olmazsa ben de onu isteyeceğim benim için daha uygun olacağını düşünüyorum

Çok haklısın klomen benim rahmimi inceltti ama femara tam tersi besliyormus bir sonraki aya olmazsa ben de onu isteyeceğim benim için daha uygun olacağını düşünüyorum
Yine KK'da okumuştum, femaranin geliştirdiği yumurtalar daha hassas, daha döllenebilir kabiliyette oluyormuş. İnşallah sizde de işe yarar

Özelde mi göründün hep canım? Benim doktorum çok güler yüzlü pozitif bir doktor omu görünce bile böyle bir rahatlıyorum o yüzden değiştirmeyi hiç düşünmedim ama ne bileyim bu konularda tam doktoruna düşmek çok önemli. Biz zaten infertilite grubuyuz iyice sorun nedir ne olabilir diye her şey detaylıca gözden geçirilmeli. Malesef hap kullan iğne vurul gel deniyor böyle iş olmaz ama sonra hep hüsran hep hüsran

İçine sinen bi doktor olsun canım

Ben özele gidiyorum evet. O ilk gittiğim de öyleydi. Ankara'da bilinen bir doktor, babacan bir adam, ben de rahattim onun yanında. Ama doktoru değiştirdikten sonra olanlari düşününce guvenim sarsıldı. Tedavi ne kadar uzarsa o kadar para malum. Ki bizim bi problemimiz yoktu, takibe gidiyorduk. Nasil goremedi o koca polipi aylarca aklim almiyor.

Merhaba yorumu görünce bende yazmak istedim bu ay 2 kere yumurtladim ilaçsız ignesiz sağda 1 solda 2 yumurta gelişti önce sağdaki 4 gun sonra soldakiler çatladı ama umudum yok nedense inşallah artırıyordur şansı dediginiz gibi olsunda kac olursa olsun inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip olsun

banada femera verdi inşalalh olur buay klomenle bniemde olmadi

Çok güzel inşallah istediğiniz sonucu alırsınız

Bu femera yada.klomen bu ilacllari kullniarken yumurta büyürken agri hissediyor musunuz kizlar

Belki de o son ay oluşmuştur ya ben bu kadar da kör nasıl olunur aklım almıyor artık. Doktor değiştirmek de fayda var birinin göremediğini diğeri görüyor işte. Neyse ki sonuça ulaşmışsınız darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…