- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
Pkoluyum iğnenin 15. Günü ama klomen kullanınca adet gecikmedi gecen ayE 15 gün geçmedi mi çatlatma iğnesinden? Pko var mı sende sanırım adet döngün uzun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pkoluyum iğnenin 15. Günü ama klomen kullanınca adet gecikmedi gecen ayE 15 gün geçmedi mi çatlatma iğnesinden? Pko var mı sende sanırım adet döngün uzun
Hmm anladım canım ama şimdi sende pko varya gününü beklemene çok da gerek yok bence. Yarın kan ver varsa çıkar illaki epey olmuş çünkü insallah vardırPkoluyum iğnenin 15. Günü ama klomen kullanınca adet gecikmedi gecen ay
Sanmıyom olduğunu canımHmm anladım canım ama şimdi sende pko varya gününü beklemene çok da gerek yok bence. Yarın kan ver varsa çıkar illaki epey olmuş çünkü insallah vardır
Fırsat bulunca gitcmSanmıyom olduğunu canım
Hayırlısı de Allah â bırak. kendimizi de parçalasak O ne derse o...Sanmıyom olduğunu canım
Silik çizgi var bu şimdi iğne etkisi mi acaba?
Silik çizgi var bu şimdi iğne etkisi mi acaba?
Hadi inşallah inşallahhhhBilmem ki canım olabilir de olmayabilirde cuma günü tekrarlayacağım varsa koyulaşması gerekir
Hadi inşallah inşallahhhh
Ben de 4 tane kullandımGünde 4 tane mi
Elazığa geri dönene kadar yapmam canım memleket teyimEvet kızlar pisikolojim ve sağlık sorunlarım yüzünden yoktum anlatın bakalım neler yaptınız?
Ayrıca Rabbi Hebli Mines Salihin test yapma canım bekle 2 3 gün sonra yap
cnm bende seni soracktim benim reglin 3.gunu bana femera verdi doktor buayda onunla devam edicem bakalim
Çok geriliyorsun canım ben tecrübe ettim çok zor bu ay da ara verdik rahmimde kanamalar olduğu için bakalım hayırlısıElazığa geri dönene kadar yapmam canım memleket teyim
Valla canım ben bunay stop yaktım, pazar gecesi ölüyordum az kalsıncnm bende seni soracktim benim reglin 3.gunu bana femera verdi doktor buayda onunla devam edicem bakalim
Anlatacak bir şey yok bende kuzum ikinci aşılama için adeti bekliyorum cumaya kadar yolu var. Progestan kullandım diye gecikir mi bilemiyorum..
hayirdir nolduValla canım ben bunay stop yaktım, pazar gecesi ölüyordum az kalsın