- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Hayırlısı canım♥ ben bu ay tedavi almayacağımAnlatacak bir şey yok bende kuzum ikinci aşılama için adeti bekliyorum cumaya kadar yolu var. Progestan kullandım diye gecikir mi bilemiyorum..
Sen nasıl oldun bu ay bi tedavi uygulanacak mi?
Rabbim elbet bizimde yüzümüz ü güldürecekÇok geriliyorsun canım ben tecrübe ettim çok zor bu ay da ara verdik rahmimde kanamalar olduğu için bakalım hayırlısı
Allah yardımcımız olsun kuzum dört bir koldan savaşıyoruz yeminle hele ki gönle hiç söz geçmiyorHayırl
ısıtma canımben bu ay tedavi almayacağım üzüntüler üst üste gelince büyük sorunlarım oldu
Hayırl
ısıtma canım♥ ben bu ay tedavi almayacağımüzüntüler üst üste gelince büyük sorunlarım oldu
Eşimin iş arkadaşı feci bi kazada can verdi nurdan bi arkadaşın başına gelenler deprem apayrı zaten üst üste geldiler canım pazar gecesi adetliydim zaten birden kanamam arttı kan kaybettim 2 gündür zombi gibi dolanıyorum, tenimin rengi bembeyaz, dudaklarım tırnaklarım gözlerimin altı mosmor olmuştu kan kaybından bu gün şükür biraz daha iyiyimhayirdir noldu
Elhamdülillah canımmRabbim elbet bizimde yüzümüz ü güldürecek
cok gecmis olsun cnmm once sağlıkEşimin iş arkadaşı feci bi kazada can verdi nurdan bi arkadaşın başına gelenler deprem apayrı zaten üst üste geldiler canım pazar gecesi adetliydim zaten birden kanamam arttı kan kaybettim 2 gündür zombi gibi dolanıyorum, tenimin rengi bembeyaz, dudaklarım tırnaklarım gözlerimin altı mosmor olmuştu kan kaybından bu gün şükür biraz daha iyiyim
Evet canımın içiAllah yardımcımız olsun kuzum dört bir koldan savaşıyoruz yeminle hele ki gönle hiç söz geçmiyor
Eşimin iş arkadaşı feci bi kazada can verdi nurdan bi arkadaşın başına gelenler deprem apayrı zaten üst üste geldiler canım pazar gecesi adetliydim zaten birden kanamam arttı kan kaybettim 2 gündür zombi gibi dolanıyorum, tenimin rengi bembeyaz, dudaklarım tırnaklarım gözlerimin altı mosmor olmuştu kan kaybından bu gün şükür biraz daha iyiyim
Evet canım rahmin düzelsin sonra tedavi için devamBoşver canım bir ay hem kafan hem vücudun dinlensin o zaman, belli mi olur belki o zaman gelir bebişin ❤
Bende bakalim femera veedi buayda olmazsa yine devammi eder dinlendirirmi bilmiyorumEvet canım rahmin düzelsin sonra tedavi için devam
Normalde de kanamam çok olur canım ama bunda bacaklarımdan aşağı su akat gibi aktı 2 ünite kan ve bir sürü vitamin iğnesi kullandımOy geçmiş olsun canımnormalde de çok adet olurmuydun böyle?
İnşallah tutar canım bu ayBende bakalim femera veedi buayda olmazsa yine devammi eder dinlendirirmi bilmiyorum
Normalde de kanamam çok olur canım ama bunda bacaklarımdan aşağı su akat gibi aktı 2 ünite kan ve bir sürü vitamin iğnesi kullandım
Evet kuzum önce tahmin toparlandım dedi dr, zaten şok oldu vajinal ultrasonla bakarken bu yaralar nasıl kapanacak diye kızdıOff o kadarr çok yaninormal değil canım.. Onu hallet önce Allah korusun..
Test sonucu ne oldu?Off o kadarr çok yaninormal değil canım.. Onu hallet önce Allah korusun..
Evet kuzum önce tahmin toparlandım dedi dr, zaten şok oldu vajinal ultrasonla bakarken bu yaralar nasıl kapanacak diye kızdı
Test sonucu ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?