- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
Kızlar çatlatma iğnesi 14. Gündeyim test yap maya cesaret yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm basla artik belli oluyor bneim 12de ortaya çıkmıştıKızlar çatlatma iğnesi 14. Gündeyim test yap maya cesaret yok
Batımız aynı gün
Kızlar çatlatma iğnesi 14. Gündeyim test yap maya cesaret yok
Ben o 14. Günde olsaydım on tane test yapmıştımKızlar çatlatma iğnesi 14. Gündeyim test yap maya cesaret yok
Seninle sürekli karşılaşıyorum sende çok hyrcanlısın benim az önce böyle tekme gibi karnıma bişeyler vurdu sanki tansiyonum düştü gözlerim karardı uyku tuttu gözleirmi kapamışım eşim uyandırdı noldu sana diye bilmiyorum içim geçiyo dedim kalk hastaneye gidelim dedi yok gitmicem dedim bacaklarımın içinde damarlar pıtpıypıt atıyo sol gözüm pıtpıt atıyo sol tarafım çok fena benim sol kasığımda çok ağrıyo acıyo göğüs ucu ağrılarım da çok feci şekilde valla iyi değilimHadi yaa ay heyecanlandım, haberleşelim o zaman bende de anladıramadığım bir umut var bu sefer bilmiyorum hayırlısı..
Günde 4 tane miBende klomen kullandım yumurtam gelişti 10 gün sonra iğne vurundum bekliyorum bakalım ☺ Ben günde 4 tane kullandım klomen size kaç tane verdi
Seninle sürekli karşılaşıyorum sende çok hyrcanlısın benim az önce böyle tekme gibi karnıma bişeyler vurdu sanki tansiyonum düştü gözlerim karardı uyku tuttu gözleirmi kapamışım eşim uyandırdı noldu sana diye bilmiyorum içim geçiyo dedim kalk hastaneye gidelim dedi yok gitmicem dedim bacaklarımın içinde damarlar pıtpıypıt atıyo sol gözüm pıtpıt atıyo sol tarafım çok fena benim sol kasığımda çok ağrıyo acıyo göğüs ucu ağrılarım da çok feci şekilde valla iyi değilim
Amin valla hakkımızda hayırlısıBenim o kadar belirtim yok ama her ay böyle umutlanmazdım bilmiyorum canım.. Göğüs hassasiyetim var baya dokunamıyorum ama iğnenin etkisidir diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı
Çok üzüldüm siz de zarar gördünüz mü bu depremdenKızlar ekazıp depremi mağduruyum içimde hiç heyecan yok kalmadı yoksa çoktan yapmıştım
Kızlar ekazıp depremi mağduruyum içimde hiç heyecan yok kalmadı yoksa çoktan yapmıştım
En iyi evler sıva çatlağı aldı bizim evde iyi ama o anı yasamak Zordu kendime gelemedimÇok üzüldüm siz de zarar gördünüz mü bu depremden
Aynen canımÇok geçmiş olsun benimde kalmazdı bu durumda Allah yardımcınız olsun..
gecmisolsun cnmAynen canım
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallahEn iyi evler sıva çatlağı aldı bizim evde iyi ama o anı yasamak Zordu kendime gelemedim
Boşuna bekliyorsun iyice strese giriyor insan bekledikçeRüyamda bi gebelik testi yaptım pozitif di 2 yi yaptım yine pozitif ti
Adet günüm 2 şubat onu bekleyem diyomBoşuna bekliyorsun iyice strese giriyor insan bekledikçe
E 15 gün geçmedi mi çatlatma iğnesinden? Pko var mı sende sanırım adet döngün uzunAdet günüm 2 şubat onu bekleyem diyom