• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi yaa ay heyecanlandım, haberleşelim o zaman 💕 bende de anladıramadığım bir umut var bu sefer bilmiyorum hayırlısı..
Seninle sürekli karşılaşıyorum sende çok hyrcanlısın benim az önce böyle tekme gibi karnıma bişeyler vurdu sanki tansiyonum düştü gözlerim karardı uyku tuttu gözleirmi kapamışım eşim uyandırdı noldu sana diye bilmiyorum içim geçiyo dedim kalk hastaneye gidelim dedi yok gitmicem dedim bacaklarımın içinde damarlar pıtpıypıt atıyo sol gözüm pıtpıt atıyo sol tarafım çok fena benim sol kasığımda çok ağrıyo acıyo göğüs ucu ağrılarım da çok feci şekilde valla iyi değilim

Seninle sürekli karşılaşıyorum sende çok hyrcanlısın benim az önce böyle tekme gibi karnıma bişeyler vurdu sanki tansiyonum düştü gözlerim karardı uyku tuttu gözleirmi kapamışım eşim uyandırdı noldu sana diye bilmiyorum içim geçiyo dedim kalk hastaneye gidelim dedi yok gitmicem dedim bacaklarımın içinde damarlar pıtpıypıt atıyo sol gözüm pıtpıt atıyo sol tarafım çok fena benim sol kasığımda çok ağrıyo acıyo göğüs ucu ağrılarım da çok feci şekilde valla iyi değilim

Benim o kadar belirtim yok ama her ay böyle umutlanmazdım bilmiyorum canım.. Göğüs hassasiyetim var baya dokunamıyorum ama iğnenin etkisidir diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı 😍

Back