- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Ne kadara mâl oldu canımEvet canım özelde yaptırdım
Daha çok yeni evlisin kuzum tam anneliğin en güzel olacağı yaşlar çok güzel anne olacaksın
ignelerle birlikte 1750Ne kadara mal oldu canım
devletmi cnmignelerle birlikte 1750
Hayır canım özel. Devlette de yaptırabilirdik ama tüp bebek merkezi gittiğim yer. Tüp bebeğe karar verirsek orada yaptıracağız. öncesinde aşılama ile doktor hemşire laboratuvar çalışanlarının nasıl olduklarını görmek için aşılama yı da orada yaptırdıkdevletmi cnm
Bende istiyorum aşılama cnm bakalim doktor nezaman derseHayır canım özel. Devlette de yaptırabilirdik ama tüp bebek merkezi gittiğim yer. Tüp bebeğe karar verirsek orada yaptıracağız. öncesinde aşılama ile doktor hemşire laboratuvar çalışanlarının nasıl olduklarını görmek için aşılama yı da orada yaptırdık
Anladım canım bütçeyi ona göre ayarlanan lazımignelerle birlikte 1750
B
Bende istiyorum aşılama cnm bakalim doktor nezaman derse
Üniversite hastanelerinde yaptıran çok kızlar mutlaka araştırınAnladım canım bütçeyi ona göre ayarlanan lazım
Onalar güvenimi oldukça zedeledi canımÜniversite hastanelerinde yaptıran çok kızlar mutlaka araştırın
Çok büyük talihsizlik canım doktor çok önemli. Ben de tüp bebek öncesi gözlem yapıyorum aşılama ile. Şimdiye kadar çok çok memnunumOnalar güvenimi oldukça zedeledi canımErciyes üniversitesi hastanelerine gidiyordum daha önce neredeyse azarlayıp azarlayıp gönderdiler ben de özele gidiyorum ve sadece bu Dr uma güvenebilirim
Bu Dr undan çok memnunum canım o yüzden ne olursa olsun Dr undan vazgeçemÇok büyük talihsizlik canım doktor çok önemli. Ben de tüp bebek öncesi gözlem yapıyorum aşılama ile. Şimdiye kadar çok çok memnunum
Sen naotin cnmKızlar yeni gelişmeler yok mu kimsede? Yeni tedavi? Tekrar klomen kullanan ya da benim gibi bat bekleyen?
Sen naotin cnm
Bana femara verdi adetin 2.günündeyim bugun başladım
Amin cnm hepimizeHiç, bekliyorum canım bat 4 şubat daha varfemarayı duymuştum inşallah işe yarar ❤
Amin cnm hepimize
Sen klomene devam ediyormusun
Inşallah tutarEvet klomenle 3üncü ayım, içimden bir ses bu ay da olmazsa doktor bir ay dinlenmemi isteyecek gibime geliyor bakalım kötüyü çağırmayayım
Inşallah tutar
Bneimki 1ayda klomenden gecti femaraya bakalim diğeray neye gececek
inşllahBenim doktor pek aceleci değilama kulağına bir iki çıtlatacağım artık aşılama konusunu falan filan. Inşallah diğer aya gerek kalmaz sana.
Ben de senin gibi bat bekliyorum ve bata 8 gün varKızlar yeni gelişmeler yok mu kimsede? Yeni tedavi? Tekrar klomen kullanan ya da benim gibi bat bekleyen?
Batımız aynı günHiç, bekliyorum canım bat 4 şubat daha varfemarayı duymuştum inşallah işe yarar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?