Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım özel. Devlette de yaptırabilirdik ama tüp bebek merkezi gittiğim yer. Tüp bebeğe karar verirsek orada yaptıracağız. öncesinde aşılama ile doktor hemşire laboratuvar çalışanlarının nasıl olduklarını görmek için aşılama yı da orada yaptırdık

B Bende istiyorum aşılama cnm bakalim doktor nezaman derse

Üniversite hastanelerinde yaptıran çok kızlar mutlaka araştırın
Onalar güvenimi oldukça zedeledi canım Erciyes üniversitesi hastanelerine gidiyordum daha önce neredeyse azarlayıp azarlayıp gönderdiler ben de özele gidiyorum ve sadece bu Dr uma güvenebilirim

Onalar güvenimi oldukça zedeledi canım Erciyes üniversitesi hastanelerine gidiyordum daha önce neredeyse azarlayıp azarlayıp gönderdiler ben de özele gidiyorum ve sadece bu Dr uma güvenebilirim
Çok büyük talihsizlik canım doktor çok önemli. Ben de tüp bebek öncesi gözlem yapıyorum aşılama ile. Şimdiye kadar çok çok memnunum

Kızlar yeni gelişmeler yok mu kimsede? Yeni tedavi? Tekrar klomen kullanan ya da benim gibi bat bekleyen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…