- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
Hayırlısı canımÖyle valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı canımÖyle valla
20kaç ki
doktor nasil tedavi uyguluyor
Fsh içeren iğneler vuruldum aşılama da, klomen değil. Aslında her ay yumurtam oluyor ve kendiliğinden çatlıyor. Ama nasip işte.doktor nasil tedavi uyguluyor
Anladim cnmmFsh içeren iğneler vuruldum aşılama da, klomen değil. Aslında her ay yumurtam oluyor ve kendiliğinden çatlıyor. Ama nasip işte.
2. aşılamayı bekliyorum sonra yaza kadar olmazsa tüp bebek
Çok basit bi işlem canım hiç canım yanmadı benim. Daha çok erkek kaynaklı sorun varsa tutuyormuş ama diğer türlü tutan da çok. Tüp bebek raporu için iğneli iki aşılama zorunlu biz o sebeple başladıkAnladim cnmm
Asilama zormu canının yaniyormu çok
Birde nedurumda dahacok tutuyor
En kısa zmanada bebiş sahibi olursunuz inşallahBenim fsh değerim yüksek
anladim cnm reglolsam gitcm doktoraÇok basit bi işlem canım hiç canım yanmadı benim. Daha çok erkek kaynaklı sorun varsa tutuyormuş ama diğer türlü tutan da çok. Tüp bebek raporu için iğneli iki aşılama zorunlu biz o sebeple başladık
Kuzucum az sakin olursun elbet. Diyelim gebelik oldu ama tutunamadi o zaman daha mı iyi olacaktı? Ben de progestan kullanıyorum yani doktorun doğru bir şey yapmış. Üzme kendini boş yere ve evet eşinin değerlerine de bakılması lazımanladim cnm reglolsam gitcm doktora
Olamadim hala esimide goturcktim bakalım
Allah razı olsun canım isteyen herkes İnşallahEn kısa zmanada bebiş sahibi olursunuz inşallah
eşime önceden bakildi hastanede sorunyok demişlerdi yeni gittiğim doktor birdaha yapacaz dediKuzucum az sakin olursun elbet. Diyelim gebelik oldu ama tutunamadi o zaman daha mı iyi olacaktı? Ben de progestan kullanıyorum yani doktorun doğru bir şey yapmış. Üzme kendini boş yere ve evet eşinin değerlerine de bakılması lazım
Yaşın kaç kuzum kaç yıllık evlisin?eşime önceden bakildi hastanede sorunyok demişlerdi yeni gittiğim doktor birdaha yapacaz dedi
Canım ben de aşılama istemeyi düşünüyorum Dr dan nasıl oluyor bana anlatır mısın?Fsh içeren iğneler vuruldum aşılama da, klomen değil. Aslında her ay yumurtam oluyor ve kendiliğinden çatlıyor. Ama nasip işte.
2. aşılamayı bekliyorum sonra yaza kadar olmazsa tüp bebek
Adetin 2. veya 3. günü gidiyorsun canım alttan muayene ediyor herhangi bir kist vs yoksa tahlillerine de bakıp sana uygun ilaç veya iğneyi veriyor. Sık sık kontrole istiyor yumurta büyümüş mü ne boyutta vs. Uygun boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çağırıyor eşin örnek veriyor onu yıkıyorlar ve hareketli morfoloji olarak iyi spermleri seçiyor sana aktariyorlar. Bi 15-20 dk yatıyorsun bu kadar.Canım ben de aşılama istemeyi düşünüyorum Dr dan nasıl oluyor bana anlatır mısın?
Ben de istemeyi düşünüyorum Dr dan ama bakalım ne diyecek, özeldemi yaptırdın canımAdetin 2. veya 3. günü gidiyorsun canım alttan muayene ediyor herhangi bir kist vs yoksa tahlillerine de bakıp sana uygun ilaç veya iğneyi veriyor. Sık sık kontrole istiyor yumurta büyümüş mü ne boyutta vs. Uygun boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çağırıyor eşin örnek veriyor onu yıkıyorlar ve hareketli morfoloji olarak iyi spermleri seçiyor sana aktariyorlar. Bi 15-20 dk yatıyorsun bu kadar.
Ağrılı bir işlem değil
33olucam cnmm 6aylikevliyimYaşın kaç kuzum kaç yıllık evlisin?
Evet canım özelde yaptırdımBen de istemeyi düşünüyorum Dr dan ama bakalım ne diyecek, özeldemi yaptırdın canım
Daha çok yeni evlisin kuzum tam anneliğin en güzel olacağı yaşlar çok güzel anne olacaksın33olucam cnmm 6aylikevliyim
ah keske acaba mümkün oluckmi bilemiyorumEvet canım özelde yaptırdım
Daha çok yeni evlisin kuzum tam anneliğin en güzel olacağı yaşlar çok güzel anne olacaksın
Olacak tabii ki kuzumm bol bol dua et biraz kafanı dağıtmaya çalışah keske acaba mümkün oluckmi bilemiyorum
oyle yapiyorum aynen dua olmasa dayanamamOlacak tabii ki kuzumm bol bol dua et biraz kafanı dağıtmaya çalış