- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Kar perisi
benim 19du bitisi ayin 24u hala adetolmadim
Kantesti verdim negatif
4 5 günde olunuyor genelde ama kimisi 10 gün bile gecikiyormuş duphastonla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 19du bitisi ayin 24u hala adetolmadim
Kantesti verdim negatif
evt ben ilkdefa kullandimnormalde beim yumirtlmadan sonra 14gunde reglolurdum4 5 günde olunuyor genelde ama kimisi 10 gün bile gecikiyormuş duphastonla.
evt ben ilkdefa kullandimnormalde beim yumirtlmadan sonra 14gunde reglolurdum
istee banadediki gebelik olursa tutunmayi saglar yoksa adeti getirir ama bu adetimi geciktirdi adetolsam soylucem ben hep yumietlamadan 14gün sonra adetoldun yada igneden sonra hep adet oldum simdi boşuna regli bekliyorum ayaroldum iyice birde icime dogmis gibi hepsini icmedim birkutu ictim buna rağmen olmadimDoktor bana dediki catlatma iğnesi yapıldığında duphastona gerek yok zaten adet olunur
istee banadediki gebelik olursa tutunmayi saglar yoksa adeti getirir ama bu adetimi geciktirdi adetolsam soylucem ben hep yumietlamadan 14gün sonra adetoldun yada igneden sonra hep adet oldum simdi boşuna regli bekliyorum ayaroldum iyice birde icime dogmis gibi hepsini icmedim birkutu ictim buna rağmen olmadim
prolaktin yukslemisti adetim biraz gecikti önü dusurudm 28gunde oluyordum simdi bu hormon ilaclari mahvetti vucudumu yaa aman bilemedim diyecegim doktoraBilmiyorum vallahi bir dahaki sefere duphaston isteme düzenli adet oluyorsan zaman kaybı
Ümidim yok ama Allah ne yazmışsa o. Teslimiyet var hayırlısı bakalım canımVarmış daha canım ümidini kesme
Geç mi erken mi tam zamanında mı canım?Ben adet oldum kızlar
Ben adet oldum kızlar
Aminn canımHayırlısı canım... Bir dahaki ay inşallah ❤
İğnenin 15. Gününde oldum canımGeç mi erken mi tam zamanında mı canım?
Benim de adet hareketlenmeleri başladı alt bölgede erken gelecek sanırımİğnenin 15. Gününde oldum canım
enazindan olmussun ben hala olamaidm doktorun verdiği ilac mahvetti beniİğnenin 15. Gününde oldum canım
Kanayana kadar umut vardır canımBenim de adet hareketlenmeleri başladı alt bölgede erken gelecek sanırım
Önemli değilse sorun mu var benim de bugün 3. Günüm geckeli pazartesi ye kdr olmazsam (inşallah hayırlı şeklide olmam) test yapıcam
En tez vakitte sen de tekrardan başlarsın inşallah tedaviye canım adet olman için dua etmek bi tuhaf geldienazindan olmussun ben hala olamaidm doktorun verdiği ilac mahvetti beni
Benim fsh değerim yüksekÖnemli değilse sorun mu var benim de bugün 3. Günüm geckeli pazartesi ye kdr olmazsam (inşallah hayırlı şeklide olmam) test yapıcam
Öyle vallaEn tez vakitte sen de tekrardan başlarsın inşallah tedaviye canım adet olman için dua etmek bi tuhaf geldi
kaç kiBenim fsh değerim yüksek