- 20 Mart 2011
- 13.820
- 32.373
- 798
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Gebelik testi yapsan?esim yok yanimda anlayamadim ama yumurtlama akıntısına benziyir
yaptim cnm tek çizgiGebelik testi yapsan?
Eşin üç gündür mü yok değerlendirseydin yumurtlama olabilir vallayaptim cnm tek çizgi
Kafam karıştı adetten once sefaff akinti geliyormi 3gundur var bende
yok ankaraya gitti gorev cikti ben annemlerdeyim sansima sanki yumurtlama gibi geldi bana 9funda ignevuurndum ozaman bir yumitam vardi onu değerlendirdim sonrada olabilir dedi yine ama ben cok inanmadim simdi varmi yada regloncesi akinti bilemedimEşin üç gündür mü yok değerlendirseydin yumurtlama olabilir valla
Canım yumurtlamadan şüphelendiğine göre epey akıntı var. Bende adet öncesi o kadar akıntı olmaz hiçyok ankaraya gitti gorev cikti ben annemlerdeyim sansima sanki yumurtlama gibi geldi bana 9funda ignevuurndum ozaman bir yumitam vardi onu değerlendirdim sonrada olabilir dedi yine ama ben cok inanmadim simdi varmi yada regloncesi akinti bilemedim
3gun once bukadr değildi bugün cokkk mesela asiri geldi ama anlamadım yaniCanım yumurtlamadan şüphelendiğine göre epey akıntı var. Bende adet öncesi o kadar akıntı olmaz hiç
Hayra çıksın bebiştir belki yarın ola hayrola3gun once bukadr değildi bugün cokkk mesela asiri geldi ama anlamadım yani
adetsancimda var bilemedim aksama belliolur idrarda cikmadi tabi oyuzden umuudm yok hani azcik ciksaydi neydiHayra çıksın bebiştir belki yarın ola hayrola
Benim arkadaş beş gün geçe anca gördü idrarda, hayırlısı bakalımadetsancimda var bilemedim aksama belliolur idrarda cikmadi tabi oyuzden umuudm yok hani azcik ciksaydi neydi
amin bakalim hayirlisi olsunBenim arkadaş beş gün geçe anca gördü idrarda, hayırlısı bakalım
Belki de tutmuştur kızesim yok yanimda anlayamadim ama yumurtlama akıntısına benziyir
yokcnm nerde idrar testi tek çizgi ciktiBelki de tutmuştur kızo yüzden oluyordur
Yani bilemedim ki canımyokcnm nerde idrar testi tek çizgi cikti
klomen adet geciktiiruormi ki oysa duphaston kullandım erken adet geciktiriciYani bilemedim ki canım
Bilmiyorum ki canım ilk kez kullandım ben de klomeni ama çatlatma iğnesinden sonra mutlaka Adet olunuyormuşklomen adet geciktiiruormi ki oysa duphaston kullandım erken adet geciktirici
bende öyle duydum geçenki igneden 14gunsonra oldumBilmiyorum ki canım ilk kez kullandım ben de klomeni ama çatlatma iğnesinden sonra mutlaka Adet olunuyormuş
Şimdi kaçıncı gündesin?bende öyle duydum geçenki igneden 14gunsonra oldum
bugun adet günümŞimdi kaçıncı gündesin?
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahbugun adet günüm
amin inşalalh hayırlı olsunAnladım canım hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?