- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Neden gecikmış canım adetinKizlar kan testi yaptidim gebelik yok yine
duphastin kullandim sanirim ondanNeden gecikmış canım adetin
Çok ümitlenmiştik canım, hayırlısıduphastin kullandim sanirim ondan
amin cunku igneden sonrasonra 14gunsonra adet oluyordum buseferolmadim ama hamileleik yokÇok ümitlenmiştik canım, hayırlısı
Çok üzgünüm canımamin cunku igneden sonrasonra 14gunsonra adet oluyordum buseferolmadim ama hamileleik yok
bari adet olsaydım doktor yinegeldedi adetin 2 3gunuÇok üzgünüm canımama her yeni ay yeni bi umut. İnşallah önümüzdeki ay gebe kalırız
Tarlusal fln vermedi mi canımbari adet olsaydım doktor yinegeldedi adetin 2 3gunu
Cnm doktora gitmedim ozelhatsanede yaptırırım testi negatif cikti doktor adetin 2Tarlusal fln vermedi mi canım
Allah Allah, hiç anlamadım valla canım sen evde bişiler yapsan kekik falan gibiCnm doktora gitmedim ozelhatsanede yaptırırım testi negatif cikti doktor adetin 2
3 gunugeldedi bundnaonce klomen igne duphastin verdi regli eeken getirir dedi ama getirmedi
azdaha beklicemAllah Allah, hiç anlamadım valla canım sen evde bişiler yapsan kekik falan gibi
Anladım canım hayırlısı olsunazdaha beklicem
Canım benim şüpheler dağıldı, ilk gün ben çok kötü oluyorum ağla ağla. Sonra toparlıyorum yeniden bismillahbari adet olsaydım doktor yinegeldedi adetin 2 3gunu
Sen adet oldun mu canım?Canım benim şüpheler dağıldı, ilk gün ben çok kötü oluyorum ağla ağla. Sonra toparlıyorum yeniden bismillahBaşka çaremiz mi var
aynenn cnm bendwoyle bu sonuclari gorunxe agla agla sonrada yine ayni ben sure verdim yaza kadar olmazsa tupbebege basvurcnmCanım benim şüpheler dağıldı, ilk gün ben çok kötü oluyorum ağla ağla. Sonra toparlıyorum yeniden bismillahBaşka çaremiz mi var
bir hafta var kuzumSen adet oldun mu canım?
Biz de aynı yaza tüp bebek İnşallah gerek kalmazaynenn cnm bendwoyle bu sonuclari gorunxe agla agla sonrada yine ayni ben sure verdim yaza kadar olmazsa tupbebege basvurcnm
inşalalhbir hafta var kuzum
Biz de aynı yaza tüp bebek İnşallah gerek kalmaz
Varmış daha canım ümidini kesmebir hafta var kuzum
Biz de aynı yaza tüp bebek İnşallah gerek kalmaz
aynenn cnm bendwoyle bu sonuclari gorunxe agla agla sonrada yine ayni ben sure verdim yaza kadar olmazsa tupbebege basvurcnm
benim 19du bitisi ayin 24u hala adetolmadimBen dusphaston kullandığımda son ilactan 2 gün sonra hep adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?