- 20 Mart 2011
- 13.820
- 32.373
- 798
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Bana da öyle geliyorhaklisin cnm biliyorumaynen ama uzulmeye engel olamıyorum heray olmadikca hic olmayacak givi geliyor heray hep ayni kisir döngü geliyor bana
Amin inşalalhBana da öyle geliyorsonra korkuyorum sağlıksız gebelik vs olur bu kadar paralama kendini diyorum. Hayırlısı ve sağlıkla diye dua edelim biz hep
Bekle daha erkenCatlama ignesinin 12.günü tek çizgi yine artik cok daraldım bu ay da gitti
Bende akıntı çogaldı yine küçük olan yumurta büyüdü catladı herhaldeEe kızlar durumlarda değişiklik var mı
Bende akıntı çogaldı yine küçük olan yumurta büyüdü catladı herhalde
Beni 2 günüm var ama sancılarım da var canım bekliyorum hayırlısı bakalımEe kızlar durumlarda değişiklik var mı
Beni 2 günüm var ama sancılarım da var canım bekliyorum hayırlısı bakalım
12. Günüm iğneden sonraki canım o yüzden yapmadım, cuma günü yapacağım nasipseTest yaptınmı mı peki?
12. Günüm iğneden sonraki canım o yüzden yapmadım, cuma günü yapacağım nasipse
İş yorgunluğu üşeniyom artıkDeğerlendir o zaman canım benimde akıntım dün geldi bakalım bugünüde boş geçirmeyip beklemek kaldı geriye..
Hadi inş bugün yapsan fazla var mı test12. Günüm iğneden sonraki canım o yüzden yapmadım, cuma günü yapacağım nasipse
Valla 1 tane test aldım yoksa duramaz sık sık yapardımHadi inş bugün yapsan fazla var mı test
İş yorgunluğu üşeniyom artık
Hemde ne zorGörev haline gelincede kötü oluyor ama ne yapalımçalışıyorsan daha da zor..
Ya canımValla 1 tane test aldım yoksa duramaz sık sık yapardım
Değerlendir istersen canımKizlr birşey sorcam benim bguun reglgunum
Ama asiri akintim geliyor yumurtlama akintisi giib
Klomenle bir yumutam vardı bence dollenme olmadı ama doktor bana sonradan kuuck yumurtalar oluyor gorunmeyen sonrada buyuup çıkabiliyor dedi acaba onlarmi buyudu karistim ovu testimde yok yanında anlamadım
esim yok yanimda anlayamadim ama yumurtlama akıntısına benziyirDeğerlendir istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?