• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetin 3. Gunu gel dedi yine ayniseyler olacak klomen igne hepayni sonuc negatifff
Ben kendimi geçtiğim eşime üzülüyorum 😔 ona nasıl söyleyeceğim gebe olmadığımı diye 😭 o çok ümitliydi olacak inanıyorum diyordu ama bu ay da olmadı adet oldum diyince yıkılacak :KK42:

Ben kendimi geçtiğim eşime üzülüyorum 😔 ona nasıl söyleyeceğim gebe olmadığımı diye 😭 o çok ümitliydi olacak inanıyorum diyordu ama bu ay da olmadı adet oldum diyince yıkılacak :KK42:

Canım tmm eşlerde üzülüyor ama iğneleri hormonalrı yiyen biziz 🙄 eğer sen kendini bırakmazsan eşin o kadar üzülmez.. Adet oldum bir dahaki ay'a inşallah dersin eşine inan daha az üzülür.

cok moralsizim yaaa
Şuan.sırada.ne var
Neden dollenmiyir bneim yumurtam yaaa
Buyuse de dollenmiyir catlasada döllenmiyor
Nedegistirecek bu donguyu
Allah hayırlı evlat versin yeter ki geç olmasina katlanırız. Ben korkuyorum valla artık isterken bile az önce haberleri izledim de 🤦🏻‍♀️

Sende söyle ona lütfen bu şekilde sorup durma iyice strese sokuyorsun baskı altında hissediyorum kendimi diye.. Kendi stresimiz zaten bize yeter bu ne. Tmm bebek istiyorlarsa bizde istiyoruz tedavi oluyoruz daha ne yapalım :KK11:
aman biktim anlamıyor umutluymus ondan soruyormuş poff

aman biktim anlamıyor umutluymus ondan soruyormuş poff

E sende umutluydun.. Eğer maddi durumunuz varsa tüp bebek düşünün canım. Çünkü az çok tanıdım seni çok evhamlısın çok kafana takıyorsun eşinde yetmezmiş gibi daha çok strese sokuyor seni. Ya da aşılama bilemiyorum doktoruna bahset bir dahaki sefere..

E sende umutluydun.. Eğer maddi durumunuz varsa tüp bebek düşünün canım. Çünkü az çok tanıdım seni çok evhamlısın çok kafana takıyorsun eşinde yetmezmiş gibi daha çok strese sokuyor seni. Ya da aşılama bilemiyorum doktoruna bahset bir dahaki sefere..
asilama istiyorum simdilik enazindan ama doktorumda bana birak ben neyi uygun gorursem o diyor esime tupe erken diyor aman normal olacakmis ona inanıyormuş

asilama istiyorum simdilik enazindan ama doktorumda bana birak ben neyi uygun gorursem o diyor esime tupe erken diyor aman normal olacakmis ona inanıyormuş

Normal olması 0 stres 0 kafaya takma olması lazım yanlış anlama benim içinde geçerli bu ama zaman geçtikçe törpüledim kendimi. Hani sen daha fazla beklemek istemediğin için aşılama ya da tüp bebek dedim olmayacağından değil Allahın izniyle olacak. Klomeni 6 aya kadar deneyebiliyorlar diye biliyorum şahsen şuan 3.denemem kalan 3üde yaparım gerekirse zaman ilerledikçe sabırlı olmayı öğreniyor insan ister istemez..

Normal olması 0 stres 0 kafaya takma olması lazım yanlış anlama benim içinde geçerli bu ama zaman geçtikçe törpüledim kendimi. Hani sen daha fazla beklemek istemediğin için aşılama ya da tüp bebek dedim olmayacağından değil Allahın izniyle olacak. Klomeni 6 aya kadar deneyebiliyorlar diye biliyorum şahsen şuan 3.denemem kalan 3üde yaparım gerekirse zaman ilerledikçe sabırlı olmayı öğreniyor insan ister istemez..
hakliisn ben daha torpuleyemedim esimde daha umutlu heyecanli belki yaza kadar hevesi kacar ama kacmaz sanmam heray bekler bu poff

klomende fayda etmedi
Hayırlısı olsun canım daha ilk denememiz. 2.,3,4. Denemelerde gebe oranları daha yüksekmiş. Sabır lazım biraz.. bak ben artık şöyle düşünüyorum mesela diyorum ki 3 ay sonra olacak. O zamana kadar geçen zamanı heba etme. Çünkü Allah dileyip oluverdiği zaman dönüp arkamıza bakacağız ve diyeceğiz ne diye boş yere üzülmüşüz bak oluverdi işte zamanı geldiğinde.. her şeyin bir vakti zamanı var

Hayırlısı olsun canım daha ilk denememiz. 2.,3,4. Denemelerde gebe oranları daha yüksekmiş. Sabır lazım biraz.. bak ben artık şöyle düşünüyorum mesela diyorum ki 3 ay sonra olacak. O zamana kadar geçen zamanı heba etme. Çünkü Allah dileyip oluverdiği zaman dönüp arkamıza bakacağız ve diyeceğiz ne diye boş yere üzülmüşüz bak oluverdi işte zamanı geldiğinde.. her şeyin bir vakti zamanı var
haklisin cnm biliyorumaynen ama uzulmeye engel olamıyorum heray olmadikca hic olmayacak givi geliyor heray hep ayni kisir döngü geliyor bana

Back