- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Bidahaki aya nasip olur inşallah canım benim de sancılarım başladıCatlama ignesinin 12.günü tek çizgi yine artik cok daraldım bu ay da gitti
off hep birdahaki ayBidahaki aya nasip olur inşallah canım benim de sancılarım başladı
adetin 3. Gunu gel dedi yine ayniseyler olacak klomen igne hepayni sonuc negatifffBidahaki aya nasip olur inşallah canım benim de sancılarım başladı
Ben kendimi geçtiğim eşime üzülüyorumadetin 3. Gunu gel dedi yine ayniseyler olacak klomen igne hepayni sonuc negatifff
Bneimkide öyle buay cokumutluyudm de di klomende kullaninca poff yine ayniBen kendimi geçtiğim eşime üzülüyorumona nasıl söyleyeceğim gebe olmadığımı diye o çok ümitliydi olacak inanıyorum diyordu ama bu ay da olmadı adet oldum diyince yıkılacak
klomende fayda etmedi
cok moralsizim yaaaDaha ilk denemen canım hemen pes etme..
Ben kendimi geçtiğim eşime üzülüyorumona nasıl söyleyeceğim gebe olmadığımı diye o çok ümitliydi olacak inanıyorum diyordu ama bu ay da olmadı adet oldum diyince yıkılacak
cok moralsizim yaaa
Şuan.sırada.ne var
Neden dollenmiyir bneim yumurtam yaaa
Buyuse de dollenmiyir catlasada döllenmiyor
Nedegistirecek bu donguyu
Allah hayırlı evlat versin yeter ki geç olmasina katlanırız. Ben korkuyorum valla artık isterken bile az önce haberleri izledim decok moralsizim yaaa
Şuan.sırada.ne var
Neden dollenmiyir bneim yumurtam yaaa
Buyuse de dollenmiyir catlasada döllenmiyor
Nedegistirecek bu donguyu
esim surekli reglimi soruyorBir tek sen değilsin ki bu durumda ben de öyleyim
esim surekli reglimi soruyor
aman biktim anlamıyor umutluymus ondan soruyormuş poffSende söyle ona lütfen bu şekilde sorup durma iyice strese sokuyorsun baskı altında hissediyorum kendimi diye.. Kendi stresimiz zaten bize yeter bu ne. Tmm bebek istiyorlarsa bizde istiyoruz tedavi oluyoruz daha ne yapalım
aman biktim anlamıyor umutluymus ondan soruyormuş poff
asilama istiyorum simdilik enazindan ama doktorumda bana birak ben neyi uygun gorursem o diyor esime tupe erken diyor aman normal olacakmis ona inanıyormuşE sende umutluydun.. Eğer maddi durumunuz varsa tüp bebek düşünün canım. Çünkü az çok tanıdım seni çok evhamlısın çok kafana takıyorsun eşinde yetmezmiş gibi daha çok strese sokuyor seni. Ya da aşılama bilemiyorum doktoruna bahset bir dahaki sefere..
asilama istiyorum simdilik enazindan ama doktorumda bana birak ben neyi uygun gorursem o diyor esime tupe erken diyor aman normal olacakmis ona inanıyormuş
hakliisn ben daha torpuleyemedim esimde daha umutlu heyecanli belki yaza kadar hevesi kacar ama kacmaz sanmam heray bekler bu poffNormal olması 0 stres 0 kafaya takma olması lazım yanlış anlama benim içinde geçerli bu ama zaman geçtikçe törpüledim kendimi. Hani sen daha fazla beklemek istemediğin için aşılama ya da tüp bebek dedim olmayacağından değil Allahın izniyle olacak. Klomeni 6 aya kadar deneyebiliyorlar diye biliyorum şahsen şuan 3.denemem kalan 3üde yaparım gerekirse zaman ilerledikçe sabırlı olmayı öğreniyor insan ister istemez..
hakliisn ben daha torpuleyemedim esimde daha umutlu heyecanli belki yaza kadar hevesi kacar ama kacmaz sanmam heray bekler bu poff
Hayırlısı olsun canım daha ilk denememiz. 2.,3,4. Denemelerde gebe oranları daha yüksekmiş. Sabır lazım biraz.. bak ben artık şöyle düşünüyorum mesela diyorum ki 3 ay sonra olacak. O zamana kadar geçen zamanı heba etme. Çünkü Allah dileyip oluverdiği zaman dönüp arkamıza bakacağız ve diyeceğiz ne diye boş yere üzülmüşüz bak oluverdi işte zamanı geldiğinde.. her şeyin bir vakti zamanı varklomende fayda etmedi
haklisin cnm biliyorumaynen ama uzulmeye engel olamıyorum heray olmadikca hic olmayacak givi geliyor heray hep ayni kisir döngü geliyor banaHayırlısı olsun canım daha ilk denememiz. 2.,3,4. Denemelerde gebe oranları daha yüksekmiş. Sabır lazım biraz.. bak ben artık şöyle düşünüyorum mesela diyorum ki 3 ay sonra olacak. O zamana kadar geçen zamanı heba etme. Çünkü Allah dileyip oluverdiği zaman dönüp arkamıza bakacağız ve diyeceğiz ne diye boş yere üzülmüşüz bak oluverdi işte zamanı geldiğinde.. her şeyin bir vakti zamanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?