• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canm benim ama Cok umutluydum esimde bende ayri gunlerde ruya bile gördük ki esim hic takmiyor nasil olsa yine olmicak diyor ona ragmen ruya gormus hatta bazi belirtilerim de evet var diyordu taaaki sivilce cikana kadarr😭😭😭
Maalesef gebelik belirtileri o kadar o kadar farklı ki hah tamam gebeyim ya da kesinlikle yok diyemiyoruz. benim arkadaşım üçüncü aya kadar deli gibi sivilce ile gezdi. Hayra çıksın 🙏

Insallah canm benim ama Cok umutluydum esimde bende ayri gunlerde ruya bile gördük ki esim hic takmiyor nasil olsa yine olmicak diyor ona ragmen ruya gormus hatta bazi belirtilerim de evet var diyordu taaaki sivilce cikana kadarr😭😭😭
Canım sivilcelere takılıp stres yapma, inşallah geliyordur meleğin. Bak benim rahim ağzı aşağı inmiş belli adet olucam ama yine de ümitliyim. Allah büyüktür

O nasıl oluyor nasıl anlıyorsun?
Bana Dr um önerdi bunu, öncelikle onu söyleyim😊. Elimi iyice yıkıyorum ya da steril eldiven kullanıyorum, sonra çömelerek sol işaret parmağımla rahim ağzını kontrol ediyorum, ovü dönemimde vajinamın içi sıcak, yumuşak, ıslak ve rahim ağzı parmağımla dokunamayacak kadar yukarıda oluyo. Adetim yaklaşınca tam tersi içerisi kuru, sert ve rahim ağazı sert bi şekilde parmağımla dokunabileceğim kadar aşağıda oluyo.

Nasil anladin canm doktora mi gittin
Bana Dr um önerdi bunu, öncelikle onu söyleyim😊. Elimi iyice yıkıyorum ya da steril eldiven kullanıyorum, sonra çömelerek sol işaret parmağımla rahim ağzını kontrol ediyorum, ovü dönemimde vajinamın içi sıcak, yumuşak, ıslak ve rahim ağzı parmağımla dokunamayacak kadar yukarıda oluyo. Adetim yaklaşınca tam tersi içerisi kuru, sert ve rahim ağazı sert bi şekilde parmağımla dokunabileceğim kadar aşağıda oluyo.
Az önce anlattım canım evet bana Dr um önerdi 2 güne 1 defa bakıyorum 😊

Vaay çok ilginçmiş çok şaşırdım 😬

Tabi her ay yeni bi Umut, ama bilmiyorum içim buruk buruk. En çok ta eşime nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Bu ay çok ümitliydi aşkuşum :KK42:
Benim 11 ay oldu ve hiç gebe kalamadım bazen ciddi ciddi korkuyorum artık. Acaba gerçekten hiç olmayacak mı diye :KK43:Ben de geçen aydan çok çok umutluydum. ve eşim için çok üzülüyorum onun değerleri mükemmel. Benim hormonlar mahvediyor işi... Hep bir sebebe bağlasak da nasip olmayınca olmuyor :cry:

Back