- 20 Mart 2011
- 13.820
- 32.373
- 798
- Konu Sahibi Kar perisi
Benim de belim ağrısın lütfenİnşallah meleğin yerleşiyordur canım ümidini yitirme bel kasık ağrısı yerleşemede oluyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de belim ağrısın lütfenİnşallah meleğin yerleşiyordur canım ümidini yitirme bel kasık ağrısı yerleşemede oluyormuş
Maalesef gebelik belirtileri o kadar o kadar farklı ki hah tamam gebeyim ya da kesinlikle yok diyemiyoruz. benim arkadaşım üçüncü aya kadar deli gibi sivilce ile gezdi. Hayra çıksınInsallah canm benim ama Cok umutluydum esimde bende ayri gunlerde ruya bile gördük ki esim hic takmiyor nasil olsa yine olmicak diyor ona ragmen ruya gormus hatta bazi belirtilerim de evet var diyordu taaaki sivilce cikana kadarr
Canım sivilcelere takılıp stres yapma, inşallah geliyordur meleğin. Bak benim rahim ağzı aşağı inmiş belli adet olucam ama yine de ümitliyim. Allah büyüktürInsallah canm benim ama Cok umutluydum esimde bende ayri gunlerde ruya bile gördük ki esim hic takmiyor nasil olsa yine olmicak diyor ona ragmen ruya gormus hatta bazi belirtilerim de evet var diyordu taaaki sivilce cikana kadarr
O nasıl oluyor nasıl anlıyorsun?Canım sivilcelere takılıp stres yapma, inşallah geliyordur meleğin. Bak benim rahim ağzı aşağı inmiş belli adet olucam ama yine de ümitliyim. Allah büyüktür
Nasil anladin canm doktora mi gittinCanım sivilcelere takılıp stres yapma, inşallah geliyordur meleğin. Bak benim rahim ağzı aşağı inmiş belli adet olucam ama yine de ümitliyim. Allah büyüktür
Amin canm hayr olsun senin durum ne adetine kac gun var belirtilerin var mi ?Maalesef gebelik belirtileri o kadar o kadar farklı ki hah tamam gebeyim ya da kesinlikle yok diyemiyoruz. benim arkadaşım üçüncü aya kadar deli gibi sivilce ile gezdi. Hayra çıksın
Bana Dr um önerdi bunu, öncelikle onu söyleyim. Elimi iyice yıkıyorum ya da steril eldiven kullanıyorum, sonra çömelerek sol işaret parmağımla rahim ağzını kontrol ediyorum, ovü dönemimde vajinamın içi sıcak, yumuşak, ıslak ve rahim ağzı parmağımla dokunamayacak kadar yukarıda oluyo. Adetim yaklaşınca tam tersi içerisi kuru, sert ve rahim ağazı sert bi şekilde parmağımla dokunabileceğim kadar aşağıda oluyo.O nasıl oluyor nasıl anlıyorsun?
Nasil anladin canm doktora mi gittin
Az önce anlattım canım evet bana Dr um önerdi 2 güne 1 defa bakıyorumBana Dr um önerdi bunu, öncelikle onu söyleyim. Elimi iyice yıkıyorum ya da steril eldiven kullanıyorum, sonra çömelerek sol işaret parmağımla rahim ağzını kontrol ediyorum, ovü dönemimde vajinamın içi sıcak, yumuşak, ıslak ve rahim ağzı parmağımla dokunamayacak kadar yukarıda oluyo. Adetim yaklaşınca tam tersi içerisi kuru, sert ve rahim ağazı sert bi şekilde parmağımla dokunabileceğim kadar aşağıda oluyo.
Vaay çok ilginçmiş çok şaşırdımBana Dr um önerdi bunu, öncelikle onu söyleyim. Elimi iyice yıkıyorum ya da steril eldiven kullanıyorum, sonra çömelerek sol işaret parmağımla rahim ağzını kontrol ediyorum, ovü dönemimde vajinamın içi sıcak, yumuşak, ıslak ve rahim ağzı parmağımla dokunamayacak kadar yukarıda oluyo. Adetim yaklaşınca tam tersi içerisi kuru, sert ve rahim ağazı sert bi şekilde parmağımla dokunabileceğim kadar aşağıda oluyo.
Canım net bilemiyorum ama ya 8 ya 10 gün var. Göğüs hassasiyeti var bende her zamanki adet belirtimAmin canm hayr olsun senin durum ne adetine kac gun var belirtilerin var mi ?
Eger adet yaklasmasina ragmen islak ve yukardaysa hamile mi olmus oluyorsunAz önce anlattım canım evet bana Dr um önerdi 2 güne 1 defa bakıyorum
Insallah vardır canm Dua edelim birbirimize insallahCanım net bilemiyorum ama ya 8 ya 10 gün var. Göğüs hassasiyeti var bende her zamanki adet belirtim
Evet canımEger adet yaklasmasina ragmen islak ve yukardaysa hamile mi olmus oluyorsun
Anladim canm thenkyou denicem bakalım becerebilirsemEvet canım
Bazen sinir oluyorum nerden geldi lanet yine diye ama adet oldukça da hep umut var olması da ayrı iyi yaSancılarım başladı geliyor
Tabi her ay yeni bi Umut, ama bilmiyorum içim buruk buruk. En çok ta eşime nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Bu ay çok ümitliydi aşkuşumBazen sinir oluyorum nerden geldi lanet yine diye ama adet oldukça da hep umut var olması da ayrı iyi ya
Benim 11 ay oldu ve hiç gebe kalamadım bazen ciddi ciddi korkuyorum artık. Acaba gerçekten hiç olmayacak mı diye Ben de geçen aydan çok çok umutluydum. ve eşim için çok üzülüyorum onun değerleri mükemmel. Benim hormonlar mahvediyor işi... Hep bir sebebe bağlasak da nasip olmayınca olmuyorTabi her ay yeni bi Umut, ama bilmiyorum içim buruk buruk. En çok ta eşime nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Bu ay çok ümitliydi aşkuşum
klomende fayda etmediCatlama ignesinin 12.günü tek çizgi yine artik cok daraldım bu ay da gitti