Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ama ne bileyim yine olmadı gibi hissediyorum

İnşallah canım♥ çok yoruldum ama asla isyan etmiyorum, hayırlısı neyse o olsun inşallah bu ay gebe kalırız hepimiz

Ah o yorulma bende de mevcut bazen herşeyi bırakasım geliyor.. Sonra geçiyor tekrar umut tekrar hüsran ama bir gün o umut sevince donüşecek hepimiz için inanıyorum

Ah o yorulma bende de mevcut bazen herşeyi bırakasım geliyor.. Sonra geçiyor tekrar umut tekrar hüsran ama bir gün o umut sevince donüşecek hepimiz için inanıyorum ❤
İnşallah canımm inşallah rabbim nasip etsin hepimize, hem bu yolda birbirimizle tanıştık. Bunun için bile binlerce kez hamd olsun Rabbime

Kızlar.bnim normalde 3 yumurtam olusurdu biri olgunlasirid çatlardı simdi ilkddefa klomen kullandim 1taneolgunalsti aslinda klomenle daha çok olması lazim degilmiydi

Benim Ocak 1 de ilacım bitti Ocak 3 te hiç yumurtam yoktu Ocak 7 de 1 tane 13mm yumurta var dedi Dr Ocak 11 de de 2 tane 1 i çatlamış diğeri de 16 17mm olmuş demişti
Kızlar.bnim normalde 3 yumurtam olusurdu biri olgunlasirid çatlardı simdi ilkddefa klomen kullandim 1taneolgunalsti aslinda klomenle daha çok olması lazim degilmiydi

Benim Ocak 1 de ilacım bitti Ocak 3 te hiç yumurtam yoktu Ocak 7 de 1 tane 13mm yumurta var dedi Dr Ocak 11 de de 2 tane 1 i çatlamış diğeri de 16 17mm olmuş demişti
bneim normalde 3le baslarken yumurtam olurken bindi ilk defa ilacla birtaneoldu doktor çok ii dedi hedeflenen bir olgun yumurta dedi ama 1tane olmaian sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…