• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
asilamamk yapacaksın sorunvarmi
evet 7 cm çikolata kistim var daha öncede bir kez ameliyat olmuştum gittiğim doktordan biri normal yolla imkansız tüp bebek demişti ama tahlil isteyen doktor sonuca göre karar verecez dedi 3.63 lük değeri normal görürse aşılama yapar diye düşünüyorum inşallah tüp bebeğe gerek görmez

evet 7 cm çikolata kistim var daha öncede bir kez ameliyat olmuştum gittiğim doktordan biri normal yolla imkansız tüp bebek demişti ama tahlil isteyen doktor sonuca göre karar verecez dedi 3.63 lük değeri normal görürse aşılama yapar diye düşünüyorum inşallah tüp bebeğe gerek görmez
bu sitede cikolata kistiyle normal yolla gebe kalanda var

Canım Allah büyüktür. benim yumurtam çatladıktan 24 25 saat sonra ilişki oldu döllendimi yoksa döllenmedi mi bilmiyorum, diğer yumurta çatladımı bilmiyorum. Demem o ki, rabbimin ol demesi yeter. Sadece 9 10 gün daha bekleyeceğiz, inşallah müjdeli haberler alırız.🤲🏻🤗 Karamsar ya da ümitsiz olma canım, unutma rabbin vazgeçenlerin değil, Sabredenlerin yanındadır.♥️
Bnde bu akşam çatlatma iğnesi vurulcam doktor çarşamba ilişki dedi size saat verdi mi

Ağustosta tekrar hamile kaldım 2 buçuk aylıkken kalbi durdu genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması cıktı şuan sadece aspirin kullanıyorum hamile kalincada iğneye başlıycam 28 ekimde kürtaj oldum 3 hafta öncede ilk adetimi oldum adetken sadece hayit la aslan pençesi otu içtim şuanda da sadece aspirinle demir ilacı içiyorum
Canım o zaman klomen kullandığında doktora kontrole gittin mi yumurtan normal oluşmuş muydu çok mu büyümüştü

İnşallah döllenirler ♥ benim biri çatlamış diğeri 16 17mm di, iğneden sonra o çatladımı bilmiyorum ama Dr um çatlar demişti. İnşallah tutar bu ay 🥰
İnş inş burada haberlesiriz mutlaka yazın çok takıntı yapmamak için girmiyom adımla etiketle haberi on gün sonra yazarım inş

Kızlar merhaba
5gun klomen kullandım benim sol tupum kapalı sağ tarafta biri 29mm biri 22 iki tane yumurta olusmutu. 2 ocakta çatlatma iğnesi oldum. Henüz test yapmadım ilk baslardaki gb aşırı sancım olmasa da halen bel ağrısı şiddetli çekiyorum. Ve bı kaç gündür göğüslerim inanılmaz açıyor. Bir de üstünüze afiyet ilişki sırasında yumurtlarim da çok baskı oluyor iyiye işaret mıdır acaba Perşembe adet olmam lazım aynı güne doktor randevum var tutmus olsun çok istiyorum ya bu belirtileri yaşayıp hamile kalan kimler acaba 🙄🙄
Test yapsana canım varsa çıkar çok az kalmış

Back