- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
benden de o kadar akıntım kesildi hiç bişey hissetmiyorum göğüs ağrısı dışında, o da sanırım iğneden dolayı. Beklentim kalmadı bu aydan diğer ay için de hayıt tohumu kullancam artık, bidahaki aya olur inşallahama.notrum bu ay
Kızlar ben çatlatma iğnesinin 26. .saatini değerlendirdimAl
benden de o kadar akıntım kesildi hiç bişey hissetmiyorum göğüs ağrısı dışında, o da sanırım iğneden dolayı. Beklentim kalmadı bu aydan diğer ay için de hayıt tohumu kullancam artık, bidahaki aya olur inşallah
Tutma 36. Saat sabah işe giderken denk geliyo çünkü ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum acamiyimKızlar ben çatlatma iğnesinin 26. .saatini değerlendirdim
Canım ben de iğnenin vurulduğu geceyi değerlendirdim yani 14 15. Saatini ama 1 yumurtam çatlamıştı iğneyi vurduğunda Dr 12. Saatiydi çatladıktan sonraki bi 14 15 saat te ekleyince döllenmiş olması zor gibi benimKızlar ben çatlatma iğnesinin 26. .saatini değerlendirdim
Ben de ignenin 9. Gubundeyim ve akintim kesildi benimde. Iki gundur asiri derece de uyuyorum acaba bunun igneyle bi ilgisi var mi hic uyanamiyorum resmenAl
benden de o kadar akıntım kesildi hiç bişey hissetmiyorum göğüs ağrısı dışında, o da sanırım iğneden dolayı. Beklentim kalmadı bu aydan diğer ay için de hayıt tohumu kullancam artık, bidahaki aya olur inşallah
Benim de Var uyku hali ama öyle uyanamaycak kadar değil hep bi ağırlık yorgunluk var ama iğneye bağlıyorum bend
Ben de ignenin 9. Gubundeyim ve akintim kesildi benimde. Iki gundur asiri derece de uyuyorum acaba bunun igneyle bi ilgisi var mi hic uyanamiyorum resmen
Nasip artık ya yüzümüz gülcek elbet bir günCanım ben de iğnenin vurulduğu geceyi değerlendirdim yani 14 15. Saatini ama 1 yumurtam çatlamıştı iğneyi vurduğunda Dr 12. Saatiydi çatladıktan sonraki bi 14 15 saat te ekleyince döllenmiş olması zor gibi benim
AminnnNasip artık ya yüzümüz gülcek elbet bir gün
Kızlar bugün maalesef adet oldum yine gününde ve saatinde yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek hâlbuki çok da güzel gidiodu yumurta boyutum falanTest yapsana canım varsa çıkar çok az kalmış
Üzülme canımKızlar bugün maalesef adet oldum yine gününde ve saatinde yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek hâlbuki çok da güzel gidiodu yumurta boyutum falan
Hayırlı zaman değilmiş demek canım, sıkma canını vardır her şeyde bi hayırKızlar bugün maalesef adet oldum yine gününde ve saatinde yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek hâlbuki çok da güzel gidiodu yumurta boyutum falan
Bir yumurtam 14milim gelişmiş diğerinde kist olmuş önümüzdeki ay tedavi verdi doktor tekrar klomen kullanicaz herhalde bakalım bende bugünden itibaren hayıt a baslicam bakalım kısmetÜzülme canım ♥ bidahaki aya olur inşallahbenim de pek beklentim yok bu aydan ya hayırlısı bakalım. Önümüzdeki ay hayıt tohumu kullancam bakalım
Önümüzdeki ay olur inşallahBir yumurtam 14milim gelişmiş diğerinde kist olmuş önümüzdeki ay tedavi verdi doktor tekrar klomen kullanicaz herhalde bakalım bende bugünden itibaren hayıt a baslicam bakalım kısmet
Ben adetimi bekliyorum canım sen ne yaptın ne yapıyorsun ☺Bayanlar napıyorsunuz ne durumdasınız sesiniz soluğunuz çıkmıyor ?
Canım bişi soracağım senin de göğüslerin ağrıyor mu ? Yumurtam çatladıktan sonra başladı ve hala devam ediyor acaba iğneden mi oluyorÇok hafif silik çizgi çıktı
Ben de adeti bekliyorum çünkü bugünkü test negatifi verdi. Pazartesi olmam lazım. Benim göğüs uçlarımda biraz acı var onun dışında bir şey yokCanım bişi soracağım senin de göğüslerin ağrıyor mu ? Yumurtam çatladıktan sonra başladı ve hala devam ediyor acaba iğneden mi oluyorgebelik beklemiyorum çünkü akıntım falan yok ama bu göğüs ağrısı hayatımı felç ediyor kaç gündür sütyen kullanamıyorum
Kızlar neler yaptınız, durumlar nasılOptimussprime Dasmeer Bifincankahve Rabbi Hebli Mines Salihin ve etiketleyemediğim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?