• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al
ama.notrum bu ay
benden de o kadar akıntım kesildi hiç bişey hissetmiyorum göğüs ağrısı dışında, o da sanırım iğneden dolayı. Beklentim kalmadı bu aydan diğer ay için de hayıt tohumu kullancam artık, bidahaki aya olur inşallah 🤲🏻

Al

benden de o kadar akıntım kesildi hiç bişey hissetmiyorum göğüs ağrısı dışında, o da sanırım iğneden dolayı. Beklentim kalmadı bu aydan diğer ay için de hayıt tohumu kullancam artık, bidahaki aya olur inşallah 🤲🏻
Kızlar ben çatlatma iğnesinin 26. .saatini değerlendirdim

Kızlar ben çatlatma iğnesinin 26. .saatini değerlendirdim
Canım ben de iğnenin vurulduğu geceyi değerlendirdim yani 14 15. Saatini ama 1 yumurtam çatlamıştı iğneyi vurduğunda Dr 12. Saatiydi çatladıktan sonraki bi 14 15 saat te ekleyince döllenmiş olması zor gibi benim

d
Al

Ben de ignenin 9. Gubundeyim ve akintim kesildi benimde. Iki gundur asiri derece de uyuyorum acaba bunun igneyle bi ilgisi var mi hic uyanamiyorum resmen

d

Ben de ignenin 9. Gubundeyim ve akintim kesildi benimde. Iki gundur asiri derece de uyuyorum acaba bunun igneyle bi ilgisi var mi hic uyanamiyorum resmen
Benim de Var uyku hali ama öyle uyanamaycak kadar değil hep bi ağırlık yorgunluk var ama iğneye bağlıyorum ben 😔

Kızlar bugün maalesef adet oldum yine gününde ve saatinde yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek hâlbuki çok da güzel gidiodu yumurta boyutum falan 😔
Üzülme canım ♥️ bidahaki aya olur inşallah 🤲🏻 benim de pek beklentim yok bu aydan ya hayırlısı bakalım. Önümüzdeki ay hayıt tohumu kullancam bakalım

Üzülme canım ♥ bidahaki aya olur inşallah 🤲🏻 benim de pek beklentim yok bu aydan ya hayırlısı bakalım. Önümüzdeki ay hayıt tohumu kullancam bakalım
Bir yumurtam 14milim gelişmiş diğerinde kist olmuş önümüzdeki ay tedavi verdi doktor tekrar klomen kullanicaz herhalde bakalım bende bugünden itibaren hayıt a baslicam bakalım kısmet

Bir yumurtam 14milim gelişmiş diğerinde kist olmuş önümüzdeki ay tedavi verdi doktor tekrar klomen kullanicaz herhalde bakalım bende bugünden itibaren hayıt a baslicam bakalım kısmet
Önümüzdeki ay olur inşallah ♥️🤲🏻 benim de olmadı sanki, bende adet olim hayıta başlayacağım

Çok hafif silik çizgi çıktı
Canım bişi soracağım senin de göğüslerin ağrıyor mu ? Yumurtam çatladıktan sonra başladı ve hala devam ediyor acaba iğneden mi oluyor 🤔 gebelik beklemiyorum çünkü akıntım falan yok ama bu göğüs ağrısı hayatımı felç ediyor kaç gündür sütyen kullanamıyorum:KK43:

Canım bişi soracağım senin de göğüslerin ağrıyor mu ? Yumurtam çatladıktan sonra başladı ve hala devam ediyor acaba iğneden mi oluyor 🤔 gebelik beklemiyorum çünkü akıntım falan yok ama bu göğüs ağrısı hayatımı felç ediyor kaç gündür sütyen kullanamıyorum:KK43:
Ben de adeti bekliyorum çünkü bugünkü test negatifi verdi. Pazartesi olmam lazım. Benim göğüs uçlarımda biraz acı var onun dışında bir şey yok

Back