- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Kar perisi
Kızlaar, benim bu ay da beklentim yok. Sanırım yine olmadı çünkü akıntım kesildi, önceki aylar gibiyim sadece gögüs uçlarım ağrıyor o da iğneden dolayıdır heralde
Kaç gün var bata canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaar, benim bu ay da beklentim yok. Sanırım yine olmadı çünkü akıntım kesildi, önceki aylar gibiyim sadece gögüs uçlarım ağrıyor o da iğneden dolayıdır heralde
9 canım iğneden sonra 5. GünümKaç gün var bata canım?
9 canım iğneden sonra 5. Günüm
İnşallah canım ama ne bileyim yine olmadı gibi hissediyorumOyy daha çok erken birşey hissetmek için ❤ iğneden 37 saat sonra çatladığını varsayarsak daha 2-3 gün olmuş.. Akıntın yumurtlama dönemin bittiği için kesilmiştir umutsuzluğa sürüklenme hemen
İnşallah canım♥ ama ne bileyim yine olmadı gibi hissediyorum
İnşallah canım çok yoruldum ama asla isyan etmiyorum, hayırlısı neyse o olsun inşallah bu ay gebe kalırız hepimizİnşallah yanılıyorsundur
İnşallah canım♥ çok yoruldum ama asla isyan etmiyorum, hayırlısı neyse o olsun inşallah bu ay gebe kalırız hepimiz♥
İnşallah canımm inşallah rabbim nasip etsin hepimize, hem bu yolda birbirimizle tanıştık. Bunun için bile binlerce kez hamd olsun RabbimeAh o yorulma bende de mevcut bazen herşeyi bırakasım geliyor.. Sonra geçiyor tekrar umut tekrar hüsran ama bir gün o umut sevince donüşecek hepimiz için inanıyorum ❤
İnşallah canımm inşallah ♥ rabbim nasip etsin hepimize, hem bu yolda birbirimizle tanıştık. Bunun için bile binlerce kez hamd olsun Rabbime
İnşallah canımm iyiki varsınız hepinizEvet canım yalnız değiliz bu sınav'da tek tek hamilelik haberlerimizi vereceğiz yakında burda inşallah ❤
Canım klomenin kaçıncı günü?Kızlar.bnim normalde 3 yumurtam olusurdu biri olgunlasirid çatlardı simdi ilkddefa klomen kullandim 1taneolgunalsti aslinda klomenle daha çok olması lazim degilmiydi
suan adetime 8 var klomeni ayin 2sinde başladım 10unda catlama ignesi vurundumCanım klomenin kaçıncı günü?
Kızlar.bnim normalde 3 yumurtam olusurdu biri olgunlasirid çatlardı simdi ilkddefa klomen kullandim 1taneolgunalsti aslinda klomenle daha çok olması lazim degilmiydi
Bilemedim canım belli de bu ay sadece 1 tane yumurta salınmıştır overlerindensuan adetime 8 var klomeni ayin 2sinde başladım 10unda catlama ignesi vurundum
bneim normalde 3le baslarken yumurtam olurken bindi ilk defa ilacla birtaneoldu doktor çok ii dedi hedeflenen bir olgun yumurta dedi ama 1tane olmaian sasirdimBenim Ocak 1 de ilacım bitti Ocak 3 te hiç yumurtam yoktu Ocak 7 de 1 tane 13mm yumurta var dedi Dr Ocak 11 de de 2 tane 1 i çatlamış diğeri de 16 17mm olmuş demişti
Hayırlısı olsun inşallah tutsun da 1 tane olsun canımbneim normalde 3le baslarken yumurtam olurken bindi ilk defa ilacla birtaneoldu doktor çok ii dedi hedeflenen bir olgun yumurta dedi ama 1tane olmaian sasirdim
yani keske tutsaHayırlısı olsun inşallah tutsun da 1 tane olsun canım
Yani
yani keske tutsa
ama.notrum bu ayİnşallah tutar canım