- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
Sonuç ne canım?Kızlar günaydın test yapan yok mu ? ben yaptım dayanamayıp bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç ne canım?Kızlar günaydın test yapan yok mu ? ben yaptım dayanamayıp bugün
ne cikti cnmm kaçıncı gunduKızlar günaydın test yapan yok mu ? ben yaptım dayanamayıp bugün
Test yapınmı canımKızlar merhaba
5gun klomen kullandım benim sol tupum kapalı sağ tarafta biri 29mm biri 22 iki tane yumurta olusmutu. 2 ocakta çatlatma iğnesi oldum. Henüz test yapmadım ilk baslardaki gb aşırı sancım olmasa da halen bel ağrısı şiddetli çekiyorum. Ve bı kaç gündür göğüslerim inanılmaz açıyor. Bir de üstünüze afiyet ilişki sırasında yumurtlarim da çok baskı oluyor iyiye işaret mıdır acaba Perşembe adet olmam lazım aynı güne doktor randevum var tutmus olsun çok istiyorum ya bu belirtileri yaşayıp hamile kalan kimler acaba
Gerçekten mi kaç gün vardı canım bataÇok hafif silik çizgi çıktı
kacinci gun cikti cnmmÇok hafif silik çizgi çıktı
12 de az degil ama benim ignenin 6.gunu bende asiri silik cikti ignenin etkisi 12ye kadar surmez gibi geldiDaha çok var ya 4-5 gün var. Bugün iğnenin 12. Günü. İğnenin etkisidir diye düşündüm siz ne dersiniz? Kar perisi Dasmeer
İnşallah diyorum heveslenmek istemiyorum bakalım bir kaç gün sonra tekrarlarım belki12 de az degil ama benim ignenin 6.gunu bende asiri silik cikti ignenin etkisi 12ye kadar surmez gibi geldi
aynen insallah vardir cnmmİnşallah diyorum heveslenmek istemiyorum bakalım bir kaç gün sonra tekrarlarım belki
Sen yaptın mı? Kaçıncı gündesinaynen insallah vardir cnmm
benim bata 8gunvarSen yaptın mı? Kaçıncı gündesin
catlama iğnesi etkisi var halabenim bata 8gunvar
Evet daha vardır canımcatlama iğnesi etkisi var hala
bence yap az kalmis seninBenim de adete 4 gun var ama ignenin etkisi 14. Gün geciyir dedikleri icin ben yapmadim test
Canım yanmış umut ışığın işte hem 10 güne kadar geçebiliyo diyorlar inşallah öyledir canımDaha çok var ya 4-5 gün var. Bugün iğnenin 12. Günü. İğnenin etkisidir diye düşündüm siz ne dersiniz? Kar perisi Dasmeer
İnşallahCanım yanmış umut ışığın işte hem 10 güne kadar geçebiliyo diyorlar inşallah öyledir canım ♥
Yarın yap sen de artık canımBenim de adete 4 gun var ama ignenin etkisi 14. Gün geciyir dedikleri icin ben yapmadim test