• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba
5gun klomen kullandım benim sol tupum kapalı sağ tarafta biri 29mm biri 22 iki tane yumurta olusmutu. 2 ocakta çatlatma iğnesi oldum. Henüz test yapmadım ilk baslardaki gb aşırı sancım olmasa da halen bel ağrısı şiddetli çekiyorum. Ve bı kaç gündür göğüslerim inanılmaz açıyor. Bir de üstünüze afiyet ilişki sırasında yumurtlarim da çok baskı oluyor iyiye işaret mıdır acaba Perşembe adet olmam lazım aynı güne doktor randevum var tutmus olsun çok istiyorum ya bu belirtileri yaşayıp hamile kalan kimler acaba 🙄🙄

Kızlar merhaba
5gun klomen kullandım benim sol tupum kapalı sağ tarafta biri 29mm biri 22 iki tane yumurta olusmutu. 2 ocakta çatlatma iğnesi oldum. Henüz test yapmadım ilk baslardaki gb aşırı sancım olmasa da halen bel ağrısı şiddetli çekiyorum. Ve bı kaç gündür göğüslerim inanılmaz açıyor. Bir de üstünüze afiyet ilişki sırasında yumurtlarim da çok baskı oluyor iyiye işaret mıdır acaba Perşembe adet olmam lazım aynı güne doktor randevum var tutmus olsun çok istiyorum ya bu belirtileri yaşayıp hamile kalan kimler acaba 🙄🙄
İnşallah tutulmuştur canım😊

benimde bata 9 var ama umudum yok
Neden ki, inşallah tutmuştur canım. Benime son 10, yakınmış batlarımız. bu gün iğnenin 4. Günü benim hissettiğim semptomlar; sadece uyku hali, meme ucunda hassasiyet, ara ara bel/bacak ağrısı ve şeffaf arada beyaz uazayan akıntı var. Hayırlısı olsun inşallah ♥️

Neden ki, inşallah tutmuştur canım. Benime son 10, yakınmış batlarımız. bu gün iğnenin 4. Günü benim hissettiğim semptomlar; sadece uyku hali, meme ucunda hassasiyet, ara ara bel/bacak ağrısı ve şeffaf arada beyaz uazayan akıntı var. Hayırlısı olsun inşallah ♥
amim bneim belirtimde yok zTen belirtiye innamykrim gecenay full belritim vardi adet oldum oyuzden tekbelirtiadetin geickmesi ama.heray ayniyim sikildim umuttan

amim bneim belirtimde yok zTen belirtiye innamykrim gecenay full belritim vardi adet oldum oyuzden tekbelirtiadetin geickmesi ama.heray ayniyim sikildim umuttan
Canım Allah büyüktür. benim yumurtam çatladıktan 24 25 saat sonra ilişki oldu döllendimi yoksa döllenmedi mi bilmiyorum, diğer yumurta çatladımı bilmiyorum. Demem o ki, rabbimin ol demesi yeter. Sadece 9 10 gün daha bekleyeceğiz, inşallah müjdeli haberler alırız.🤲🏻🤗 Karamsar ya da ümitsiz olma canım, unutma rabbin vazgeçenlerin değil, Sabredenlerin yanındadır.♥️

Merhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥
selam canım senin AMH değerin kaçtı biliyor musun

Canım Allah büyüktür. benim yumurtam çatladıktan 24 25 saat sonra ilişki oldu döllendimi yoksa döllenmedi mi bilmiyorum, diğer yumurta çatladımı bilmiyorum. Demem o ki, rabbimin ol demesi yeter. Sadece 9 10 gün daha bekleyeceğiz, inşallah müjdeli haberler alırız.🤲🏻🤗 Karamsar ya da ümitsiz olma canım, unutma rabbin vazgeçenlerin değil, Sabredenlerin yanındadır.♥
ah keskee

Aleykümselam 🤗. Daha önceki sonuçlarımı hatırlamıyorum, ama klomene başlamadan önce Dr'um tahlil istemedi sadece smer testi yaptı bi de ultrasonla baktı.😊
anladım canım çok teşekkür ederim bende dün test sonucumu aldım 3.63 çıkmış henüz doktora gitmedim yeterli mi acaba merak ediyorum

anladım canım çok teşekkür ederim bende dün test sonucumu aldım 3.63 çıkmış henüz doktora gitmedim yeterli mi acaba merak ediyorum
Rica ederim ♥️ inan bi bilgim yok bu tahliller konusunda. Dr um sonuçların kişiden kişiye değiştiğini ve diğer hormonlarla kombine olduğunu söyledi. İnşallah senin için normal seviyededir sonucun🥰🤗

Back