- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.621
Canım şimdi öylesine girdim bildirimler gelmiyo bi naptın diye soracaktım tamda bugün gitmişsin hayrlısı olsn hakkında en azndan bu kez adet olmuşsn problem olmamış her ilaç herkese iyigelmez diyolar ya demekki öyle seninde bncede eşin haklı ara ver tedavi için doğal dene hiç belli olmaz nasip tabi dua et bol bol bnde çaşkır suyuna bakıyodm son ay kullanıcaktım dene sende hatta macuna baktım c life ın daha iyi gibi geldi pko için özellikle inşallah güzel haberlerini de alırız
Çok şükür iyi bnmde en son kontrolde normaldi herşey bayramdan sonra gidicem testler için cinsiyet için gösterirse bakıcaz dedi doktor bakalm hayrlısıAmin canısı sen naptın nasıl gidiyor hamılelık bebek nasıl hayırlısı ıle kucagına al cinsiyet falan belli degıl demı daha.. Evet bildiririm sonucları canısı
Çok şükür iyi bnmde en son kontrolde normaldi herşey bayramdan sonra gidicem testler için cinsiyet için gösterirse bakıcaz dedi doktor bakalm hayrlısıinşallah sana da çifter çifter nasip olur onca ay bekledikten sonra
Haberleşelim inşallah diğer kızlarda vardı aslnda artık hiç yazmıyolar buraya merak ediyorum onları da isimlerini hatırlasam etiketlicem görüyorlarsa yazsnlar bize toplanalımAmin canısı benıde haberdar et mınık için
Bu etiketin aynisini hamileyim diye yapmaniii okadr cooookkkkkk istiyorumki rabbimmm gönlünden gecenin kat ve katini versim canım tez zamanda hamile haberini bizlere vermeni nasip etsinnn tez zamanda her isteyen hamile.kalsin ve sizlerde kizlar tez zamanda yüzünüzu güldürsün mevlam su mubarek gunler hürmetine ben namaz kilan birisiyim hamile.kaldigim o aylarda namazimin arkasindan allahim dedim.9 ay boyunca hasta.olmayip hamile.olup namazlarimi.kilmama sen nasip et dedim mevlam duami.kabul etti simdi.sizler icin dua ediyorum.insalllaaah en kisa zamanda mevlam sizinde yuzunuzu güldürsün 4 yil.sonra geldi benim mucizemBirpdrci Canım ara sıra girip son yazılanlara bakıyorum ama takip etmiyorum öyle eskisi gibi. Benim bu ay da olmadı, kendi haline bırakmıştım virüsten dolayı doktora da gidemedim hiç, bulunduğum yerde tüp bebek merkezleri artık açıldı, randevu aldım bu hafta gideceğiZ, yumurtalıklarım kist yapmaya meyilli diye soğan suyuna başladım her ihtimale karşı. Bakalım ne diyecekler tüp bebek için, inşallah herşey yolunda gider de başlarız hemen tedaviye,şu an tek duam bu. İyi haberlerinizi okuyorum maşallah canım bebişin akıllı uslu büyüsün karnında inşallah, sonra sağlıkla doğsun annesini yormadan
Adige- canım bence de dinlendir yumurtalıklarını biraz, klomenden sonraki ay da yumurtalar gelişmeye devam eder derler, kist falan yapmadıysa Belki bitden fazla yumurtan oluşur yine, kürleri dene bakalım herkes çok faydasını görmüş, aktarlar kapalı olduğu için ben hiçbirşey kullanamadım, inşallah gelir bebişin. Ben de tüp bebek merkezinden randevu aldım ama ya tedaviye rağmen olmazsa diye strese girdim, çünkü çok ümitsizliğe kapılırım, Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok zor zamanlar geçirdik, inşallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz, aklımda olan bir kaç kişi var zaten, o yüzden hep dualarımdasınız seniseviyorum- Kocasininprensesi93
Canımmmm, Güzel kalpli arkadaşım, Allah razı olsun bu kadar güzel düşündüğün için, sizin daha çok duaya ihtiyacınız var hamile olduğunuz için, iki can taşıyosunuz sonuçta,rabbim bebeğinizi de sizi de korusun, Allah’ım sağlıklı doğumlar nasip etsin, büyüdükleri, koşup oynadıkları, anne dedikleri günleri de görün inşallah. Evlat için çabalayan arkadaşlarıma da sabırlar diliyorum, çok zor günler geçiriyoruz biliyorum, ben de yaşıyorum çünkü her ay hayal kırıklığı, ama beterin beteri varmış, bu forumda gezinirken denk geliyor bazen, evlatlarını kaybedenler var, kaç defa düşük yapanlar, yumurta rezervi tükenenler, eşinin spermi olmayanlar, defalarca tüp bebek denemeleri başarısız olanlar var, bunları okuyunca halime şükrediyorum, Allah kimseyi evladıyla sınamasın, geç olsun güç olmasın diyorum.Bu etiketin aynisini hamileyim diye yapmaniii okadr cooookkkkkk istiyorumki rabbimmm gönlünden gecenin kat ve katini versim canım tez zamanda hamile haberini bizlere vermeni nasip etsinnn tez zamanda her isteyen hamile.kalsin ve sizlerde kizlar tez zamanda yüzünüzu güldürsün mevlam su mubarek gunler hürmetine ben namaz kilan birisiyim hamile.kaldigim o aylarda namazimin arkasindan allahim dedim.9 ay boyunca hasta.olmayip hamile.olup namazlarimi.kilmama sen nasip et dedim mevlam duami.kabul etti simdi.sizler icin dua ediyorum.insalllaaah en kisa zamanda mevlam sizinde yuzunuzu güldürsün 4 yil.sonra geldi benim mucizem
Allah senden de razi olsun canim rabbim geciktiriyorsa guzelleatiriyodur allahin izniyle umudunu hic kaybetme bana en kisa zamanda o haberi vericeksin bundan şüphen olmasinnnnnnn rabbim ikiz nasip etsin insalllaaah saglicaklada kucaklarsin yavrularını dualarimdasin herzaman allaha emanet olasin bundan sonraki haberin hamileyim olsunallahin izniyle insalllah seneye ramazana evlatlarin ile giresinizCanımmmm, Güzel kalpli arkadaşım, Allah razı olsun bu kadar güzel düşündüğün için, sizin daha çok duaya ihtiyacınız var hamile olduğunuz için, iki can taşıyosunuz sonuçta,rabbim bebeğinizi de sizi de korusun, Allah’ım sağlıklı doğumlar nasip etsin, büyüdükleri, koşup oynadıkları, anne dedikleri günleri de görün inşallah. Evlat için çabalayan arkadaşlarıma da sabırlar diliyorum, çok zor günler geçiriyoruz biliyorum, ben de yaşıyorum çünkü her ay hayal kırıklığı, ama beterin beteri varmış, bu forumda gezinirken denk geliyor bazen, evlatlarını kaybedenler var, kaç defa düşük yapanlar, yumurta rezervi tükenenler, eşinin spermi olmayanlar, defalarca tüp bebek denemeleri başarısız olanlar var, bunları okuyunca halime şükrediyorum, Allah kimseyi evladıyla sınamasın, geç olsun güç olmasın diyorum.
Kıldığın namazlar, ettiğin dualar evladına nur olsun canım, nuruyla bereketiyle şansıyla imanıyla doğsun inşallahAllah yolunuzu açık etsin. Kendine çok dikkat et bacım, isminde yazdığı gibi, seni seviyorum
Hadi hayırlısı olsn senin için inşallah ilk transferde olur rabbim biran önce nasip etsin sanada çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla doğarlarBirpdrci Canım ara sıra girip son yazılanlara bakıyorum ama takip etmiyorum öyle eskisi gibi. Benim bu ay da olmadı, kendi haline bırakmıştım virüsten dolayı doktora da gidemedim hiç, bulunduğum yerde tüp bebek merkezleri artık açıldı, randevu aldım bu hafta gideceğiZ, yumurtalıklarım kist yapmaya meyilli diye soğan suyuna başladım her ihtimale karşı. Bakalım ne diyecekler tüp bebek için, inşallah herşey yolunda gider de başlarız hemen tedaviye,şu an tek duam bu. İyi haberlerinizi okuyorum maşallah canım bebişin akıllı uslu büyüsün karnında inşallah, sonra sağlıkla doğsun annesini yormadan
Adige- canım bence de dinlendir yumurtalıklarını biraz, klomenden sonraki ay da yumurtalar gelişmeye devam eder derler, kist falan yapmadıysa Belki bitden fazla yumurtan oluşur yine, kürleri dene bakalım herkes çok faydasını görmüş, aktarlar kapalı olduğu için ben hiçbirşey kullanamadım, inşallah gelir bebişin. Ben de tüp bebek merkezinden randevu aldım ama ya tedaviye rağmen olmazsa diye strese girdim, çünkü çok ümitsizliğe kapılırım, Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok zor zamanlar geçirdik, inşallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz, aklımda olan bir kaç kişi var zaten, o yüzden hep dualarımdasınız seniseviyorum- Kocasininprensesi93
Bizi unutmadıgın için Allah razı olsun canımBirpdrci Canım ara sıra girip son yazılanlara bakıyorum ama takip etmiyorum öyle eskisi gibi. Benim bu ay da olmadı, kendi haline bırakmıştım virüsten dolayı doktora da gidemedim hiç, bulunduğum yerde tüp bebek merkezleri artık açıldı, randevu aldım bu hafta gideceğiZ, yumurtalıklarım kist yapmaya meyilli diye soğan suyuna başladım her ihtimale karşı. Bakalım ne diyecekler tüp bebek için, inşallah herşey yolunda gider de başlarız hemen tedaviye,şu an tek duam bu. İyi haberlerinizi okuyorum maşallah canım bebişin akıllı uslu büyüsün karnında inşallah, sonra sağlıkla doğsun annesini yormadan
Hsg oldumu canim. Bide takviye vitamin kullan prowomen falan cok hamile kalan olmusBizi unutmadıgın için Allah razı olsun canım♥Bu ay bende doktora gidememiştim normal denedik ama yine tutmadı artık bayramdan sonra 2inci klomensene sonuna kadar yine olmazsa bende tüp bebek düşünüyorum canım çok karamsarlaştım son çarem
Allah senden de razı olsun, inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canım, tüp bebek yaptırmayı istemek kolay da randevu alıp iş kesinleşince beni bir korku sardı, aklıma türlü türlü şeyler geliyor, maddi manevi yıpranacağız, ya olmazsa ya bi aksilik çıkarsa diye düşünmeden edemiyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun, benim yumurtam çatlatma iğnesine rağmen çatlamıyor, kiste dönüşüyor, bakalım nasıl bir tedavi uygulanacak, İnşallah yormadan hemen gelir bebeklerimiz, sizlere de hep dua ediyorum canı gönülden, rabbim böyle sınamasın hiçbir kadınıBizi unutmadıgın için Allah razı olsun canımBu ay bende doktora gidememiştim normal denedik ama yine tutmadı artık bayramdan sonra 2inci klomen sene sonuna kadar yine olmazsa bende tüp bebek düşünüyorum canım çok karamsarlaştım son çarem
Amin canım inşallah, kendine ve bebeklerine dikkat et, ikizdi yanlış hatırlamıyorsam, güzel günlerde büyüt inşallah,rabbimden sana, babasına, vatanına milletine hayırlı evlatlar olmalarını dilerimHadi hayırlısı olsn senin için inşallah ilk transferde olur rabbim biran önce nasip etsin sanada çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla doğarlar
Evet ikizler çok şükür inşallah sağlıkla dünyaya gelirler allah razı olsun amin inşallah tez zamanda rabbim senin dekucağını doldursn inşallahAmin canım inşallah, kendine ve bebeklerine dikkat et, ikizdi yanlış hatırlamıyorsam, güzel günlerde büyüt inşallah,rabbimden sana, babasına, vatanına milletine hayırlı evlatlar olmalarını dilerim
Haberleşelim inşallah diğer kızlarda vardı aslnda artık hiç yazmıyolar buraya merak ediyorum onları da isimlerini hatırlasam etiketlicem görüyorlarsa yazsnlar bize toplanalım
Birpdrci Canım ara sıra girip son yazılanlara bakıyorum ama takip etmiyorum öyle eskisi gibi. Benim bu ay da olmadı, kendi haline bırakmıştım virüsten dolayı doktora da gidemedim hiç, bulunduğum yerde tüp bebek merkezleri artık açıldı, randevu aldım bu hafta gideceğiZ, yumurtalıklarım kist yapmaya meyilli diye soğan suyuna başladım her ihtimale karşı. Bakalım ne diyecekler tüp bebek için, inşallah herşey yolunda gider de başlarız hemen tedaviye,şu an tek duam bu. İyi haberlerinizi okuyorum maşallah canım bebişin akıllı uslu büyüsün karnında inşallah, sonra sağlıkla doğsun annesini yormadan
Evet ikizler çok şükür inşallah sağlıkla dünyaya gelirler allah razı olsun amin inşallah tez zamanda rabbim senin dekucağını doldursn inşallah
Evet ikizler birini sonradan gördük bir yumurta bar demişti doktor hatrlarsan ozamanlar bitane oluşmuştu bnm ama diğeri küçükmüş demek iki gün var aralarında amin inşallah ikisini de sağlıkla kucağıma almak nasip olurYaaaa ıkız mı ayyy cok sevındım canısı rabbım saglıkla kucağına almayı nasıp etsın
Geçtiğimiz kasımda hsg çektirmiştim canım ikisi de açık çıktı çok şükür vitamin olarak folidoce vermişti doktorum. Reçete olmadan alınıyor mu prowomenHsg oldumu canim. Bide takviye vitamin kullan prowomen falan cok hamile kalan olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?