- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.661
Ay inşallah alayım diye rahatım zaten yiyom anca yemeye başladmbulantılardanSorma benm de vucud yapım basen kalca hrp aldıgım kılolar oraya gıttı ust ıncecık alt kocaman oldu kıyafetler dar gelıo bır kotum var olan baska da yok :))) sen al al bebıslere löp löp kılo olsun
Ay inşallah alayım diye rahatım zaten yiyom anca yemeye başladmbulantılardanbnmde hiçbir pantolonumun önü kapanmıyo biran önce almamgerek seninde ideal aslnda kilom öyleçok değil bn anca ideal oldum şimdi eksilerden başlamiştmvalla
Sende haberdar et mutlakaGelişmelerden haberdar et beni de canım göbüşünü güzelce ovuştur bebişler anlasın benım onları öptüğümü
Merhabalar, klomeni ne zaman kullaniyorsunuz? Adet oncesi sonrasi vs ne zaman oluyor, bilgim yok bu konuda yardımcı olur musunuz
Başlamak icin adet olmak vs mi beklenir peki, adet düzensizliği var bende o yuzden soruyorumDoktor kontrolu olmadan kullanmak zararlıdır bılgınız olsun.. Doktorunuz ne kadar doz da alacagınızı kaç gün alacagınızı soyler
Evet adetin 3. Veya 5. Günü başlanıyor.Başlamak icin adet olmak vs mi beklenir peki, adet düzensizliği var bende o yuzden soruyorum
Cok teşekkür ederim sagolunEvet adetin 3. Veya 5. Günü başlanıyor.
Başlamak icin adet olmak vs mi beklenir peki, adet düzensizliği var bende o yuzden soruyorum
Cok teşekkür ederimEvet doktora gittiğiniz zaman regl olmanız gerekıo doktorunuz daha onceden hormonlarınıza bakmadıysa onlara bakıo oyle doz verıyor 3 veya 5 gün die tambıhlıyor kullanım süresince 1 veya 2 defa kontrole cagırıo
Hergün tekrarla canım ovu testini yumurtlamaya yakınsın demek ki silik çıkmış
Hergün tekrarla canım ovu testini yumurtlamaya yakınsın demek ki silik çıkmış
Hayırlısı olsun canım değerlendir bugünleri sen tutar inşallahBugun bıraz daha koyu cıktı hadı hayırlısı
İlk klomen kullandıgım ay 3 yumurtam oluşmuştu çatlatma iğnesi olmamıştım. 2 ay ara verdim bu ay 2inci klomene başladım iğneyle. Bu ay da biri solda biri sağda 2 yumurtam oluşmuş. Ne kadar şansım var
Canısı önemlı olan lac yumurtan degıl bence benım ılk klomen ve ıgene de 7 yumurta dan 4 olgun vardı 2. Denememde 8.yumurtdan 4 olgn vardı ıkısındede ıgne oldm ilişki dedıgı gunler oldu fakat gebelık soz konusu degıldı benımle ılk klomene baslayanBirpdrci ilk denemede hamıle kaldı ıkız bebıslerımız gelıyor benden sayı olarak az yumurtası vardı ıgnede olmamıstı yanlıs hatrlamıorsam hersey kısmet herseyın bası hayırlısı bana doktor aşılama dedı gecen ay ıcın ama suan ben ısten ayrıldm vırus sebebı ıle sırket kapandı mafdı acıdan zorlayacagı ıcın dogal denemeye karar verdık
umarım inşallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın canım çok uğraşıyoruz çabalıyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Maşallah çok yumurtaların da varmış herşey kısmet dediğin gibi bekliyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?