Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma benm de vucud yapım basen kalca hrp aldıgım kılolar oraya gıttı ust ıncecık alt kocaman oldu kıyafetler dar gelıo bır kotum var olan baska da yok :))) sen al al bebıslere löp löp kılo olsun
Ay inşallah alayım diye rahatım zaten yiyom anca yemeye başladmbulantılardan bnmde hiçbir pantolonumun önü kapanmıyo biran önce almamgerek seninde ideal aslnda kilom öyleçok değil bn anca ideal oldum şimdi eksilerden başlamiştmvalla

Gelişmelerden haberdar et beni de canım göbüşünü güzelce ovuştur bebişler anlasın benım onları öptüğümü

Merhabalar, klomeni ne zaman kullaniyorsunuz? Adet oncesi sonrasi vs ne zaman oluyor, bilgim yok bu konuda yardımcı olur musunuz

Başlamak icin adet olmak vs mi beklenir peki, adet düzensizliği var bende o yuzden soruyorum

Evet doktora gittiğiniz zaman regl olmanız gerekıo doktorunuz daha onceden hormonlarınıza bakmadıysa onlara bakıo oyle doz verıyor 3 veya 5 gün die tambıhlıyor kullanım süresince 1 veya 2 defa kontrole cagırıo

Bugün ovulasyon testıne basladım regl bugun tam 4. Gün oldu biteli 20 günde 1 oluyorum 2 gün sürüyor.. Sag yumurtalıkta hafıf yanma var testım silik cızgı ek olarak atıyorum

Kızlar bende geçtiğimiz salı 2inci klomen denememe başladım çatlatma iğnesiyle birlikte. Doktorum ilişki günlerini yazdı gün aşırı olarak.Öyle değerlendiriyoruz
Hergün ilişki gebelik şansını daha çok arttırır gibime geliyor siz ne diyorsunuz

İlk klomen kullandıgım ay 3 yumurtam oluşmuştu çatlatma iğnesi olmamıştım. 2 ay ara verdim bu ay 2inci klomene başladım iğneyle. Bu ay da biri solda biri sağda 2 yumurtam oluşmuş. Ne kadar şansım var

Canısı önemlı olan lac yumurtan degıl bence benım ılk klomen ve ıgene de 7 yumurta dan 4 olgun vardı 2. Denememde 8.yumurtdan 4 olgn vardı ıkısındede ıgne oldm ilişki dedıgı gunler oldu fakat gebelık soz konusu degıldı benımle ılk klomene baslayan Birpdrci ilk denemede hamıle kaldı ıkız bebıslerımız gelıyor benden sayı olarak az yumurtası vardı ıgnede olmamıstı yanlıs hatrlamıorsam hersey kısmet herseyın bası hayırlısı bana doktor aşılama dedı gecen ay ıcın ama suan ben ısten ayrıldm vırus sebebı ıle sırket kapandı mafdı acıdan zorlayacagı ıcın dogal denemeye karar verdık

umarım inşallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın canım çok uğraşıyoruz çabalıyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Maşallah çok yumurtaların da varmış herşey kısmet dediğin gibi bekliyoruz işte

Evet canısı herdeyın bası kısmet rabbım isteyen herkese nasıp etsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…