- 2 Ekim 2018
- 186
- 69
- 28
- 32
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.601
Insallah oyledir bakalim cok heycanliyimHı tek kullanımlık değilmiydi, 0'a geldiyse enjekte olmuştur kutuya koyarken ayarladığınız miktardan ucundaki damlacık düşmüştür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah oyledir bakalim cok heycanliyimHı tek kullanımlık değilmiydi, 0'a geldiyse enjekte olmuştur kutuya koyarken ayarladığınız miktardan ucundaki damlacık düşmüştür
Insallah oyledir bakalim cok heycanliyim
Evet cikti insallahYok merak etme bir de ilk kullanımda 250ye getirirken bir kaç damlacığın çıkması gerekiyor hava olmasın diye onlar çıkmışmıydı? Eğer çıktıysa korkma enjekte olmuştur tamamı.
Evet cikti insallah
Doktor niye catlama ignesi verdi anlamiyorum. Yumurtam her ay catliyor Zaten
Doru daha iyi en azindan ne zaman olacak diye stress yasanmiyorBazıları garantilemek maksadıyla bir de ilişki günlerini belirlemek için veriyor. Bende hep vuruldum ona bakarsan
Selam hamile olabilirsin canım hcg yap bir deKızlar adetime 2 gun var ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı hiç böyle denk gelmemişti bozuk olabilir mi
631 çıktı kuzum hamileyim çok şükür ❤Selam hamile olabilirsin canım hcg yap bir de
Lh testilerinin de gebelik gosterebiliyor oldugunun kanitisin canım,tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeğin hcg de çok güzel maşallah631 çıktı kuzum hamileyim çok şükür ❤
Adige- naptın beybi?
Hayırlısı insallah bence daha fazla klomen kullanma senin için risk.Bugun 13.gün test negatıf regl olucam sanırsam goguslerim hafıf agrıyor hamıle degılsem bıran önce regl olsam bari geçen sefer kı gibi olmak ıstemyrm
Hayırlısı insallah bence daha fazla klomen kullanma senin için risk.
Devlette yaptırsan? Araştırma hastanelerinde yapıyolar.Yok canım zaten son kontrol de doktor da soyledı eger yıne olmazsa hamılelık klomenı bırakıyoruz sende aşılsmays gecelım dedi ama oda bakıyorum sayfada sadece ialçları 2000 2500 demişler hep.. Şuan çalıştığım şirket kapandı tek eşimn maaş kredi faturalr kira hep ona kaldı o yuzden bır sure dogal yollardn deneyecegım çakşır suyu aldım onu deneyecegım bide
Devlette yaptırsan? Araştırma hastanelerinde yapıyolar.
Canım şimdi öylesine girdim bildirimler gelmiyo bi naptın diye soracaktım tamda bugün gitmişsin hayrlısı olsn hakkında en azndan bu kez adet olmuşsn problem olmamış her ilaç herkese iyigelmez diyolar ya demekki öyle seninde bncede eşin haklı ara ver tedavi için doğal dene hiç belli olmaz nasip tabi dua et bol bol bnde çaşkır suyuna bakıyodm son ay kullanıcaktım dene sende hatta macuna baktım c life ın daha iyi gibi geldi pko için özellikle inşallah güzel haberlerini de alırızAz önce doktordan cıktım kloöen ve iğne sonrası regl oldum kontrol gittim bu ay aşılama önerdi 600 tl hastane ücreti 650 ilaç ücreti var dedi eşimle görüştüm 2 3 ay kendı haline ırakalım dedı aldıgın suyu deneyelım dedı (çakşır suyu) her doktordan cıktıgımda psikolojım darma duman oluyor bu sefer de yumurtalıklarımda ödem oluştugunu soyledı sebebını sorduguöda pko oldugu ıcın klomen iğne yumurtalıklarnı hormonlarnı zorluyoruz ondan dolayı olabılır dedı eşim de bunları duyunca beklemeyi istedi senın üzülmeni istmıyrm fazla zorluyorsun strese gırıyorsun dedi pekı dedım bakalım çakşır suyunu baslayacagm snucları yazarım