• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı insallah bence daha fazla klomen kullanma senin için risk. 😔

Yok canım zaten son kontrol de doktor da soyledı eger yıne olmazsa hamılelık klomenı bırakıyoruz sende aşılsmays gecelım dedi ama oda bakıyorum sayfada sadece ialçları 2000 2500 demişler hep.. Şuan çalıştığım şirket kapandı tek eşimn maaş kredi faturalr kira hep ona kaldı o yuzden bır sure dogal yollardn deneyecegım çakşır suyu aldım onu deneyecegım bide

Yok canım zaten son kontrol de doktor da soyledı eger yıne olmazsa hamılelık klomenı bırakıyoruz sende aşılsmays gecelım dedi ama oda bakıyorum sayfada sadece ialçları 2000 2500 demişler hep.. Şuan çalıştığım şirket kapandı tek eşimn maaş kredi faturalr kira hep ona kaldı o yuzden bır sure dogal yollardn deneyecegım çakşır suyu aldım onu deneyecegım bide
Devlette yaptırsan? Araştırma hastanelerinde yapıyolar.

Screenshot_20200509_094920_com.android.chrome.jpg

En az 3 yıl evlilik istiyorlar ben 6 aylık evliyim 1 yıldır bırlıkte yasıyoruz

Herkese merhaba 👋🏻 Benim ilk çocuğum hemen olmuştu şimdi kızım 4 yaşına giricek 1 yıla yakın ikinci bebeğimi istiyorum ama bu sefer hemen olmadı oysaki hiç böyle birşey yaşıyacağımı düşünmemiştim hayırlısı böyleymiş demek ki... ben de ara kanama olduğu için 3 kutu duphaston içtim 5 kutu cylo içtim Bu ay doktorum klomen verdi pazartesi kontrolüm var bakalım ne olucak 😊 burda herkes heyecanla birlikte bekliyo ben de aranıza katılmak istedim 🤗

Az önce doktordan cıktım kloöen ve iğne sonrası regl oldum kontrol gittim bu ay aşılama önerdi 600 tl hastane ücreti 650 ilaç ücreti var dedi eşimle görüştüm 2 3 ay kendı haline ırakalım dedı aldıgın suyu deneyelım dedı (çakşır suyu) her doktordan cıktıgımda psikolojım darma duman oluyor bu sefer de yumurtalıklarımda ödem oluştugunu soyledı sebebını sorduguöda pko oldugu ıcın klomen iğne yumurtalıklarnı hormonlarnı zorluyoruz ondan dolayı olabılır dedı eşim de bunları duyunca beklemeyi istedi senın üzülmeni istmıyrm fazla zorluyorsun strese gırıyorsun dedi pekı dedım bakalım çakşır suyunu baslayacagm snucları yazarım

Az önce doktordan cıktım kloöen ve iğne sonrası regl oldum kontrol gittim bu ay aşılama önerdi 600 tl hastane ücreti 650 ilaç ücreti var dedi eşimle görüştüm 2 3 ay kendı haline ırakalım dedı aldıgın suyu deneyelım dedı (çakşır suyu) her doktordan cıktıgımda psikolojım darma duman oluyor bu sefer de yumurtalıklarımda ödem oluştugunu soyledı sebebını sorduguöda pko oldugu ıcın klomen iğne yumurtalıklarnı hormonlarnı zorluyoruz ondan dolayı olabılır dedı eşim de bunları duyunca beklemeyi istedi senın üzülmeni istmıyrm fazla zorluyorsun strese gırıyorsun dedi pekı dedım bakalım çakşır suyunu baslayacagm snucları yazarım
Canım şimdi öylesine girdim bildirimler gelmiyo bi naptın diye soracaktım tamda bugün gitmişsin hayrlısı olsn hakkında en azndan bu kez adet olmuşsn problem olmamış her ilaç herkese iyigelmez diyolar ya demekki öyle seninde bncede eşin haklı ara ver tedavi için doğal dene hiç belli olmaz nasip tabi dua et bol bol bnde çaşkır suyuna bakıyodm son ay kullanıcaktım dene sende hatta macuna baktım c life ın daha iyi gibi geldi pko için özellikle inşallah güzel haberlerini de alırız 🙏🏻🤗

Back