- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.581
Öyle mi canım benim neler yaşıyorsun sen,çok üzüldüm keşke sormasaydım tekrar anlatarak tekrar yaşıyorsunCeza aldı tutuklandı ama sonraki mahkemelerde denetimli serbestlik kararı alınmıştı, öğrenince can güvenliğim olmadığı için karakola gidiyordum ben evden çıkarken, o karşıma çıktı 1 bıçak darbesi aldım can havliyle kapıyı kapatıp avukatı aradım Mart ayının son haftasında yaşadım bunlarıbir sürü suç sıraladı avukat raporlar fln derken geri aldılar içeri bir daha salmazlarsa eğer
Aminn canımÖyle mi canım benim neler yaşıyorsun sen,çok üzüldüm keşke sormasaydım tekrar anlatarak tekrar yaşıyorsunçok üzüldüm inşallah tüm yaşadıkların biran evvel son bulur
Geçecek tabi her kışın ardında bir bahar vardır. Rabbim sana her şeyi unutturabilecek güzellikler nasip etsinAminn canım ♥ geçecek inşallah tüm bunlar
Doktorun demedi mi büyüklüğün yeterli olup olmadığını ? Benim 23 cm olmuştu çatlatma iğnesi vermedi kendi çatlar dedi. Belki seninki de çatlatma iğnesiyle çatlar ve olur inşallah. Açıkçası ben de büyük ya kist olursa diye korktum.Kizlar bu Ay klomen kullandim.
doktor dedi ki 3 yumurtam gelismis Ama bitanesi kucuk
Digeri 13mm oburu 17mm. Doktor Cok iyi dedi Ama bana iyi gelmedi. Burda genelde 20mm diyorlar
Benim de tek yumurta değildi diğerlerinin ölçüsünü söylemedi bunu görünce. Belirli bir büyüklüğe ulaşınca kendiliğinden çatlama şansı çok oluyormuş. Ondan dolayı vermedi bana.Doktorum cok guzel dedi catlama ignesi verdi
Bugun lh tahlili yaptirdim guzel cikarsa yarin vuracagim
Ama tek yumurta olunca fazla sans yok diye okumustum burda.
bana catlama ignesi verdi. Genelde ikisi bir oluyor her halde
İnşallah iyi çıkar da tahlilin tedavinin sonucunu alırsın.Doktorum cok guzel dedi catlama ignesi verdi
Bende kan testine göre 2.5 yumurta gelişmişti ama tutmadı inşallah sizinki tutarBnmde 1 yumurtam gelismis sagda. 20.5 mm catlatma yaptim 7.gunum onumuzdeki persembe dr gtcm ama pek umudum yok
Ins cnm rabbim buyuktur ya bklmBende kan testine göre 2.5 yumurta gelişmişti ama tutmadı inşallah sizinki tutar
Canim hangi kan testinde anlasiliyorBende kan testine göre 2.5 yumurta gelişmişti ama tutmadı inşallah sizinki tutar
Doktorum cok guzel dedi catlama ignesi verdi
Kizlar bugun ovitrel ignesi vuruldum.
vurduktan sonra tekrar ayarlayip kutunun icine tekrar bastim ve sivi yine geldi. Acaba tam basmadimmi y’a supheye girdim heycan
Sifir geldiIğneyi vurunca 0'a gelmesini beklemediniz mi sayı olan kısmın?
Sifir geldi
Ama sonra tekrar 250 koydum ve kutuya yaptim iyice bosaldimi diye tekrar sivi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?